Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי ביטוח בחברת הראל בתחילת יוני. מחיר הפוליסה 4100 שקל מקיף ו-1300 שקל חובה

בקיצור, בסוף השבוע הבנתי שחייבו אותי ב-2000 שקל יותר ממה שסוכם.

יש לציין שאת העסקה סגרתי מול המוקד של הראל אבל בגלל שהם עובדים דרך סוכנים אז העבירו אותי לסוכנות וריטס כדי להמשיך את הטיפול.

התקשרתי לוריטס והם טענו שניסו להשיג אותי (שטויות) והסכום הנוסף הוא בגלל שמסמך העדר התביעות שסיפקתי הוא של צד ג' ולא של מקיף.

למיטב זכרוני וידאתי איתם שמסמך של צד ג' מספק אותם וגם אם לא, האם הגיוני לחייב אותי ב-2000 שקל נוספים בלי לבדוק איתי קודם? למה לא 20 אלף שקל?!

וריטס לא חזרו אלי למרות שנתתי להם את כל היום לסדר את העניין ואני פונה בבוקר לחברת האשראי לבדוק האם ניתן לבטל את העסקה בגלל שגבו ממני יותר ממה שסוכם.

מה דעתכם?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

תן להם לבצע בדיקה עד מחר בצהריים. במידה ולא קיבלת מענה, תבקש לבטל את הפוליסה ולקבל את החלק היחסי מכספך, כל זאת בהנחה שיש לך הצעה זולה יותר שאתה מעוניין בה.

במידה והעסקה בוצעה באופן טלפוני תוכל לדרוש שיקשיבו לשיחה שאמורה להיות מוקלטת.

• תוכן חדש...