Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונסולת משחק לבן שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בעוד כחודש בני היקר יהיה בן שבע.

ליום הולדתו ביקש שנקנה לו Sony Plastation 3. חשוב לציין שהסיבה שזה מה שהוא מבקש היא בעיקר שיש כזה לחבר טוב שלו.

אבל, כהורה טוב אני לא ממש בטוח שזו הקונסולה שהכי מתאימה לו. אני שומע מחברים שעיקר היתרון של ה-Playstation הוא במשחקים "כבדים" שלא בהכרח מתאימים לבן שבע.

ההמלצה האלטרנטיבית שאני מקבל היא על Wii, שם כנראה יש יותר מגוון של משחקים שמתאימים לגילו.

מכיוון שאני חסיד של חוכמת ההמונים אודה למי מכם שיוכל לעזור לי להתלבט בעניין, בשאיפה תוך התייחסות לנקודות הבאות:

1. איזו קונסולה מתאימה יותר לבן שבע מבין השתיים (במידה ולא פסחתי על אף אלטרנטיבה כמובן)?

2. איפה קונים קונסולת משחק חדשה במחיר סביר?

3. מה הכוונה במכשיר "פרוץ"?

4. איפה קונים משחקים וכמה הללו עולים?

תודה מראש לעונים

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

1. ישנם כל מיני בני 7. אני בגיל 7 כבר שיחקתי בהרבה משחקי פלייסטיישן ויכולתי לשחק גם בכבדים. מצד שני, קונסולות כמו WII הן אולי טיפה יותר מתאימות משום שאפשר להפעיל את הגוף.

2. ישנן מספר חנויות מומלצות. הדרך הכי טובה היא לבדק בזאפ. מאיזה אזור אתה? אני יכול להמליץ על חנות בנתניה.

3. מכשיר פרוץ הוא מכשיר שאפשר להפעיל עליו משחקים שהורדת מהאינטרנט [בחינם, לא חוקי, אבל גם השירים שאתה מוריד לא חוקיים. אתה יודע איך זה]. בקונסולות הישנות זה היה עניין של צריבת המשחק על דיסק, אחר כך על דיסק BLU-RAY ובחדשות יותר אפשר גם לשחק עם כונן חיצוני. לחלק מהקונסולות אין עדיין פריצה [פלייסטיישן 4 למשל, לגבי ה-3 אינני יודע].

4. משחקים קונים ברשת בכל מיני אתרים ייעודיים לכך, או אם אתה מעדיף בארץ אז בחנות עם מחירים סבירים [ושוב, ZAP ייתן תוצאות]. המחירים בארץ יהיו יותר יקרים יותר. בד"כ זה בכמה עשרות שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצד שני אם הילד שלך ירצה לשחק ברשת עם חבר שלו,זאת תהיה בעיה עם WII,כמו כן אחרי שהוא ראה את הגרפיקה של החבר לדעתי הוא יתבאס מהWII.

אני בעד הסוני,סך הכול יש לך בקרה על איזה משחקים הוא ישחק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ילד בן שבע לא בטוח משחק באונליין עם חברים, וגם לא בטוח שיבחין בהבדלי גרפיקה למרות שהם כמובן גדולים.

ואני בכל זאת ממליץ על ה wii, ולהביא לו כמה שיותר משחקים שלא יתבאס שלחבר שלו יש משחק שלו אין, ואף יתלהב שלו יש משחקים ייחודיים.

ה wii מאוד מתאים לגילאים האלו, הפליסטיישן הרבה פחות.

Miata ND2

פורסם

אל תביאו לו את הWii.

להזיז את הגוף אחרי שאתה קולט את השטיק - לא מזיזים.

הוא יתבאס שהוא לא יכול לשחק במשחקים שחבר שלו משחק , הוא לא יוכל להחליף איתו משחקים ושקניתם לו משהו מיושן , פחות מרשים ולא מה שהוא רצה.

חבל להגיד הWii מתאים וזה לא , כשלא ממש מכירים.

יש המון משחקים מתאימים גם לגיל שלו לPS3 , יש לו ספריית משחקים איכותיים גדולה פי 2-3 בקלות מזו שלWii היתה איי פעם.

(נכון - לWII יש כמה פנינים כמו משחקי המאריו שיצאו לו וזלדה - אבל 95% מהשאר זבל , לא בינוני , לא פחות מרשים מהPS3 אלא זבל!)

בנוסף על הPS3 אפשר לקנות מהחנות משחקי PS2 שיצאו מחדש ומשחקי PS1 מה שמגדיל פי כמה את כמות המשחקים שאפשר לקנות.

המלצה שלי - PS3 מהדגמים האחרונים (Slim או Super Slim - לא לקנות שמן! בשום פנים ואופן, אלו מכשירים ישנים ואמינים פחות משמעותית) , לוותר על פריצה ולקנות משחקים בחו״ל.

עוד יתרון של הPS3 זה שאין הגבלה איזורית למשחקים. משחקים משומשים בחו״ל / בחנות האמריקאית אונליין בשלב הזה יעלו כ10-20 דולר לרוב מה שלא ממש חדש ויש רשימה עצומה של משחקים מעולים שיתאימו בקלות לגיל הזה.

ליביו (עם PS3 , WII וPS4 כל אחד מיום ההשקה שלהם , וככה היה גם עם הרבה קונסולות אחרות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני התלבטתי... וקניתי במקום זה דונגל אנדרואיד. שפע של משחקים בגרפיקה מדהימה, ובחינם. הבנים שלי (7/5) מרוצים עד הגג.

:turn-l:
פורסם

שוב תודה לכולם.

שאלת תם נוספת ברשותכם, האם ה-Playstation ניתן לחבור אינטרנטי באמצעות WIFI?

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

אף אחד לא מציע XBOX קינקט?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבעיה שוב,אם יהיה לו סוני הוא יוכל לשחק ברשת עם החבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני בדיוק באתי לשאול את זה.

את ה XBOX ניתן לפרוץ ולהחזיק שפע של משחקים בלי לקרוע את הכיס.

לי כשהייתי בן 12 בערך היה את הסוני 2, ובזכות הפריצה שפע אינסופי של משחקים ( היום יש לי PS3 עם מספר משחקים מצומצם מאוד שאני משחק ).

במקרה הזה, הייתי גם ממליץ על XBOX פרוץ, הילד לרוב ירצה לשחק כל פעם משחקים חדשים בלי יותר מדיי להתעמק בקודמים כך שלדעתי זו אופציה טובה.

ולגבי האינטרנט ב PS3, כן, ניתן לחבר דרך WIFI.

פורסם (נערך)
אף אחד לא מציע XBOX קינקט?

האמת, רציתי.

זה מה שקניתי לבן שלי (ליום הולדת 8. פתחתי פה אפילו שרשור על זה)

אבל זה בגלל שלחבר של הבן שלי יש XBOX...

אני מניח שזה מקביל במקרה של פות"ש, ולכן לא רלוונטי לגביו.

הם רוצים "כמו של XXXX" וזה, ורק זה מה שישמח אותם, אפילו אם זה פחות טוב ממה שאתה מוכן לספק להם במקום, בכפול הוצאה.

דא"ג- גם אני בעד הלא פרוץ, ולא רק בגלל ההיבט החוקי/מוסרי/גזלת פרנסתם של המפתחים.

הנוחות שבה ילד בן 8 יכול לשוטט לו בלייב בלי לדאוג מבאנים, שווה את ההוצאה (ובאמת הקישורים לחנויות בחו"ל שמוכרות משחקים PAL ב20$ עושות את העבודה, והאמת, גם בחנויות (בעיקר פיזיות) בארץ אני מוצא לא פעם מציאות, וכבר יש לקופיף ספריה מכובדת מאד של משחקים.

ואוטוטו יומולדת 9. הוא דורש תוספת של קינקט+כמה משחקים....

עריכה:

אה, ודרך אגב- עכשיו רואה שלא עידכנתי בשרשור המקורי:

YUVK (כרגיל) צדק.

ביטול אבטחת הרשת פעלה בזמנו כמו קסם.

המכשיר התחבר לרשת כמו גדול.

כרגע מחווט רשת חוטית בבית החדש, מה שאמור לפתור את הבעיה באופן יותר מאובטח.

אז תודה לYUVK, וכל הכבוד למיקרוסופט על המערכת הבלתי אפשרית שלהם.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רק דבר קטן עם הקינקט...

זו הרי גם מצלמה. עפ"ר היא בסלון. מחוברת לאינטרנט. אני פראנואיד בדברים האלה. כשהם לא משחקים, המצלמה מסובבת לעבר הקיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ומה עם המקרופונים? (מובנים במצלמה)

רוצה להיות פרנואיד - נתק אותה.

וכמובן שיש בPS3 חיבור אלחוטי.

דווקא אמת המוסר - כדי ללמד מגיל צעיר אם אכפת לך מזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו (עם PS3 , WII וPS4 כל אחד מיום ההשקה שלהם , וככה היה גם עם הרבה קונסולות אחרות)

איך ה-4 לדעתך? אשמח להמלצה.

היה לי PS1, PS2 ועוד כל מיני צ'וקמוקים [נינטנדו ו-WII]. בדור ה-3 עברתי ל-XBOX 360 ועכשיו אני מתלבט מאוד. בן דודתי רכש PS4 ונהנה מכל רגע, אך אני לא מכיר מישהו שיש לו XBOX ONE.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...