Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונסולת משחק לבן שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונסולה? אופניים ויאללה שיעוף מהבית להסתובב עם חברים. אני אחסוך את הביקורת על הדורות האחרונים כי זה וויכוח באמת קשה, אבל המצב לא מאיר פנים יותר מידי..

פלייסטיישן זו השקעה להרבה זמן, ישרת את הילד שנים. במיוחד עם אופציה של PS Move, למשחקי ספורט נוספים בסגנון הWii. סהכ לא רע, אני מאמין שעם הזמן הוא יהנה גם מהמשחקים היותר כבדים.

מזל טוב! ; )

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

הייתי קונה את הסוני 3, הוא יחסית זול עכשיו ויש לו גם משחקים לילדים. הווי כבר מיושן מדי לפי דעתי.

קנה משחקים מהאינטרנט, זה זול יותר מאשר בארץ.

אפשר להתחבר לאינטרנט בסוני בעזרת WIFI או חיבור חוטי, בנוסף האונליין שם חינם בניגוד לXBOX ולסוני 4.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
איך ה-4 לדעתך? אשמח להמלצה.

היה לי PS1, PS2 ועוד כל מיני צ'וקמוקים [נינטנדו ו-WII]. בדור ה-3 עברתי ל-XBOX 360 ועכשיו אני מתלבט מאוד. בן דודתי רכש PS4 ונהנה מכל רגע, אך אני לא מכיר מישהו שיש לו XBOX ONE.

מעולה , אני מאוד נהנה ממנו.

הוא קונסולת משחקים מאוד ממוקדת , תכלס עשו למייקרוסופט מה שהם עשו לסוני בדור הקודם :)

השלט מעולה , המשחקים ממש נחמדים והכל רץ עליו משמעותית יותר טוב ומרשים מאשר על הxbox one.

כרגע משחק בThe Last Of Us Remastered... ואוו , איזה משחק.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע, לי בגיל 7 לא היה מחשב ובטמבלוויזיה היה רק את ערוץ 1 - אני הייתי עסוק בעיקר בלגו, לרכב על אופניים ולשחק בכדור.

העולם השתנה לרעה ב18 שנה....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה לרעה?

בדור הנוכחי הסוני 4 בנתיים עדיפה,חלק מהמשחקים רצים על רזולוציה פחות גבוהה מאשר הסוני,כמו כן,לפני הדור הקודם לסוני היו אקסלוסיבים עדיפים.

מאמין שיהיה גם עכשיו.

יש לה שלט חדשני יותר עם טאצ,ושירות און ליין טוב יותר.

לי גם היה 360,אבל עכשיו קניתי סוני4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דני, לכולנו.

אבל העולם השתנה, ואי אפשר לשפוט את מה שיש היום במונחים של מה שהיה לנו כילדים.

בשביל אבא שלי זכרונו לברכה, כששמעתי את רפסודיה בוהמית של קווין (או את יתר האלבום 'לילה באופרה') על תקליט זה היה ממש כמו שהבן שלו יעשה סמים קשים "לאן עוד יש לילד להתדרדר?..."

הילדים של היום בעלי נגישות לידע שאנחנו לא יכולנו אפילו לחלום עליו. אבי ידע את כל התורה בע"פ (והוא היה חילוני, כופר, ואתאיסט) כי זה מה שלימדו.

היום מלמדים ביסודי איך לכרות מידע מהמחשב...

אנחנו חיים בעולם של שינויים מהירים כמו שהמין האנושי לא חווה מעולם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא יודע, לי בגיל 7 לא היה מחשב ובטמבלוויזיה היה רק את ערוץ 1 - אני הייתי עסוק בעיקר בלגו, לרכב על אופניים ולשחק בכדור.

העולם השתנה לרעה ב18 שנה....

אם בגיל 7 היה לך xbox360 עם GTA5 ובאטלפילד לא זוכר איזה, כנראה שלא היית יוצא לרחוב ואפילו לא נוגע בלגו.

ילדים בדורות קודמים שיחקו ברחוב, כי לא היה ממש מה לעשות בבית (העונש הכי נורא מצד ההורים היה ריתוק לחדר). היום יש מה לעשות בבית, ומצד שני ברחוב מסתובבים מחבלים, בריונים, פדופילים ומה לא, אז נשארים בבית, במיוחד כשאת כל החברים מהבי"ס יש ברשתות חברתיות ומשחקי אונליין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה לרעה?

בדור הנוכחי הסוני 4 בנתיים עדיפה,חלק מהמשחקים רצים על רזולוציה פחות גבוהה מאשר הסוני,כמו כן,לפני הדור הקודם לסוני היו אקסלוסיבים עדיפים.

מאמין שיהיה גם עכשיו.

יש לה שלט חדשני יותר עם טאצ,ושירות און ליין טוב יותר.

לי גם היה 360,אבל עכשיו קניתי סוני4.

אני מפחד מהשלטים. אני לא מצליח לשחק כמעט בסוני 3 אחרי שהתרגלתי לשלטים של האקס בוקס

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני גם חשבתי שהשלטים של ה360 יותר נוחים,אבל השלט של ה 4 שונה מעט,והוא באמת נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...