Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני שהגעתי לטיפול עם הרכב שמעתי תקתוקים מצד שמאל של הרכב במהירויות נמוכות בעיקר (20-50 קמ"ש).

במסגרת הטיפול נמסר לי שאין חופשים ושהרעשים יכולים לנבוע ממסרק ההגה.

בנוסף ראיתי שיש שחיקה די רצינית בגלגל הימני הקדמי בחלק הפנימי שלו. הצד החיצוני תקין וכך גם הגלגל שמאלי הקדמי.

אני מניח שאני צריך כיוון פרונט למרות שאני לא מרגיש משיכה רצינית.

האם יכול להיות קשר בין הצורך בכיוון פרונט לרעשים שאני שומע והאם במכון שבו אעשה את כיוון הפרונט יוכלו לבחון את מקור הרעש ולקבוע האם מדובר במסרק הגה?

יש לכם המלצות למכון כיוון פרונט באזור רחובות (רחובות,נס ציונה, יבנה, ראשון לציון)?

תודה מראש

פורסם

האם במכון כיוון פרונט יוכלו לומר לי האם מקור הרעש הוא באמת במסרק ההגה או שמא בציריה/פעמונים?

• ספונסר פורום
פורסם

יש לכם המלצות למכון כיוון פרונט באזור רחובות (רחובות,נס ציונה, יבנה, ראשון לציון)?

תודה מראש

קצת צפונה משם יש לך את המעבדה לרכב, מכון פרונט מקצועי מאוד שהומלץ כאן לא אחת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?291800-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%98-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%94

גש אליהם ובקש שיעשו נסיעת מבחן ברכב כדי לנסות ולאתר את מקור הרעש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך לתקתוקים חלשים במהירויות נמוכות, הגעתי היום למוסך רון בת"א בעקבות ההמלצות פה בפורום. הרכב נלקח לנסיעת מבחן ולאחריה הועלה על הליפט.

ויזואלית לא נראה שום חופש או בעיה בולטת לעין. נמסר לי שהגומיות של הבולגו'ינטים בשני הצדדים קרועות ושהגיע הזמן להחליף אותן. בנוסף אמרו לי שצריך להתחיל בהחלפה שלהם ולאחריה לראות האם זה פותר את הרעשים או שצריך יהיה גם להחליף מוט מייצב (לאור הק"מ שהרכב עבר, כ -80 אלף).

רציתי לדעת האם מנסיונכם, גומיות קרועות ו/או מוט מייצב יכולים לגרום לתקתוקים?

אני פשוט לא רוצה להתחיל תהליך של ניסוי וטעייה.

תודה!

פורסם (נערך)

שתי שאלות של סקרנות

בדרך כלל זה בורג אחד שסוגר את המפרק על היוק אז למה שנים ?

אם המפרק משוחרר זה לא אמור לעשות רעש בסיבוב של ההגה במהירות נמוכה ?

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

תודה על התגובות. אין לי ממש ידע מקצועי וזה לא אומר לי הרבה. אני אגש למוסך ואבקש שיבדקו את הברגים שרשמת.

ממה שאני מבין מכם, הגומיות הקרועות לאו דווקא יכולות לגרום לרעשים? דרך אגב, האם זה מכשיל טסט?

פורסם

אם יבחינו בזה אז יכשילו אותך ואני בהחלט מחזק את העניין שאם רואים גומיות של בולג'וינט קרועות אז יש לטפל בזה בהקדם בין אם יש רעש או אין

פורסם

ברור שאני הולך לטפל בזה. אני לא מזניח את הרכב שלי. השאלה שלי הייתה כי רציתי לדעת האם זה מקור לרעש או שמא צריך לחפש מקור אחר.

פורסם

קשה לאתר רעשים שנשמעים רק בנסיעה ולכן הגישה היא שרואים משהו לא תקין מטפלים כי צריך במילא ואז בודקים אם פגעו בשתי ציפורים

• תוכן חדש...