Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע הרכב שלי יושב על סט ג'אנטים מידה 14, אני אוהב את הצורה שלהם ולא רוצה להחליף אותם.

מצד שני הג'אנט נראה ממש קטן וחשבתי אולי להרחיב אותו עם טבעות כאלה (קישור לאיביי).

הוספתי תמונה של הג'אנט שלי. מה אתם אומרים זה יתאים? או שלא יראה טוב?

הרכב הוא הונדה סיוויק 2001.

ודבר נוסף, הטבעות מתחברות בין הג'אנט לצמיג, כלומר יש להוריד מהלחץ בצמיג ולהשחיל את הטבעות לבפנים.

מה אתם אומרים על זה מבחינה בטיחותית? פגיעה כלשהי בצמיג?

18092012630.jpg

עריכה אחרונה על ידי Albetx

פורסם

^

לדעתי זה לא יהיה יפה, אין קיצורים בעניין הזה. רק גלגלים גדולים יותר יעשו את ההבדל וויזואלית (אני לא נכנס לעניין האם יש טעם אחר להגדיל אותם, כלומר ענייני ביצועים למיניהם- בשביל זה יש לך את פורום שיפורים).

מה שכן, אני לא רואה בלינק לאיביי שהטבעות נכנסות בין הצמיג לגלגל- כתוב בפירוש: THESE SNAP INTO THE WHEEL, לא TIRE.

עריכה: עוד דבר, זה שהם בכלל לא מיועדים לג'אנטים שלך- זה עבור גלגלי ברזל רגילים שיש להם שולים אחרים. תקרא:

WILL FIT STANDARD STEEL WHEELS

פורסם

תודה רבה על התשובה, חששתי שזה לא יתאים ובגלל זה רציתי להתייעץ תחילה.

אני ממש לא רוצה לפגוע בביצועים של הרכב וגם קצת כבד לי עכשיו לרכוש 4 ג'אנטים וצמיגים חדשים.

אולי מישהו מכיר פתרון (נטו וויזואלי) אחר?

פורסם

מה אני אגיד לך- בעיה. גלגל בגודל 14 מתאים אולי למכוניות משנות השמונים\ תחילת תשעים. אבל אני מאמין שבאמת אין קיצורי דרך בעניין הזה.

תגיד תודה, לפחות יש לך ג'אנטים נורמלים ולא טאסות...

פורסם

אולי תמכור את הישנים ותקנה חדשים?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נקרא white wall ומוכרים את זה באיביי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מפרקים את הגלגל, מוציאים ממנו אויר, דוחפים את זה בין הגלגל לצמיג ומנפחים חזרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תפוס בלחץ שהצמיג לוחץ על הג'אנט. זה יצא אולי אם מישהו ימשוך את זה ממש בכח עם פלייר.

יש לי כאלה אבל עוד לא הרכבתי את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטוח?המוכר אמר לי שלא צריך להדביק את זה.

• תוכן חדש...