Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מעוניין להרכיב על גג הרכב פסיי אורך , כמו אלו המגיעים כסטנדרט בהרבה מכוניות .

לאחר חיפוש נרחב ברשת , הבנתי שאין כאלו למכירה עבור הרכב שלי ולכן אולי יש מקום שיכול להתאים כאלו במיוחד עבורי .

אני מעוניין בפסיי אלומיניום כמו אלו בתמונה , הרכב שלי הוא טויוטה אוונסיס דור 2 .

ממה שמצאתי, יש פסים למכירה עבור דגם הסטיישן , נראה לכם שניתן להתאים אותם גם עבור הדגם הרגיל ?

אנא לא להציע את הגגונים המתחברים לרוחב , כי הבנתי שהם גורמים לרעשי רוח ובנוסף גם פוגעים בפח הרכב . תודה !

toyota-avensis-w2.jpg

פורסם

אתה יודע שגם על פסי אורך צריך להרכיב פסי רוחב, נכון?!

לדעתי דווקא פסי אורך כאלה "לא מקוריים" או איזה אילתור אחר (גם אם של מקוריים) יפגע יותר מאשר מפס רוחב טוב.

בכל מקרה פסי רוחב טובים ויעודיים (מחברה מוכרת כמו thule או atera ) לא אמורים לפגוע בפח ובדגמים החדשים גם רעשי הרוח מופחתים בהרבה (נסעתי לא מעט בייטי עם גגון של atera ועריסה של thule ולא שמעתי שום רעשי רוח).

פורסם
אנא לא להציע את הגגונים המתחברים לרוחב , כי הבנתי שהם גורמים לרעשי רוח ובנוסף גם פוגעים בפח הרכב . תודה !

למה לא בעצם? לי יש גגון שמתחבר לגג הרכב, אני מרכיב אותו במידת הצורך, ומפרק כשלא צריך, שם בקרטון, ומכניס למחסן.. הגגון הגיע עם גומיות, שמרכיבים אותם כדי לא לפגוע בצבע הרכב.

לגבי רעשי רוח - יש, אבל כמה זמן כבר אני משתמש בו? וחוץ מזה, לא שומעים אותם עם חלונות סגורים.

גם פסי הפלסטיק שמופיעים בתמונה לא יתאימו לדגם סדאן, כי הם ארוכים יותר. לדעתי זה גם לא ממש אסתטי, וגם בכל מקרה תצטרך לחבר אליהם גגון עם פסי רוחב.

ב99 אחוז מהזמן (אלא אם אתה סוחב באופן קבוע משהו על הגג, כמו סולם או משהו), אתה לא תשתמש בגגון, אז לדעתי הפתרון הכי טוב זה לקנות גגון זמני שאפשר להרכיב ולפרק בעת הצורך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...