Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט לומינה/אימפלה (1998-200X)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שמסתבר שממחר אני במילואים, החיפוש יידחה קצת, אבל קיבלתי כיוון.

תודה רבה!

מקווה שהכמה מודעות שסימנתי ביד 2 לא יעלמו בזמן הזה. :)

פורסם

היה לי לומינה 96, 8-9 שנים, רכב פשוט מפנק ברמות, אני מאוד מאוד אהבתי אותו. הוא היה נוסע כל סוף שבוע לטבריה, וסוחב אחריו ברוב במקרים עגלה של אופנוע ים, ( כשהיינו יוצאים כמה מכוניות היתי גורר עגלה ניגרת מלאה בציוד) הרכב חזק , רק קח בחשבון שרכבים בשנים האלה כבר מקור גדול לבעיות,

בכללי רכב מפנק וכלום כסף

פורסם

קודם כל מה שלא תעשה תשמור על עצמך במילואים ותחזור אלינו להמשך רכישת האמריקאית שלך ופרסומה כמובן :lol:

אתה נראה לי טיפוס יאכטיונר או קברניט ;)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

היות ואתה גר באילת האופציות שייש לך זה רק מכוניות מהסביבה . קח לך סוף שבוע ארוך בצפון או בתל אביב תשכיר רכב קטן וצא לטייל וליראות מכוניות

שגרתי באילת נסעתי לקריות עם אוטוטבוס וחזרתי בלילה עם אוטו

בהצלחה

אם כבר אמרקאית אז חפש ביואיק פארק אבניו שיא הפאר .גם פונטיאק בונוביל זה אחלה רכב . נכון קצת ישן אבל אמרקאית אמיתית

פורסם

זו התוכנית.

לקפוץ למשפחה בראשון ובנצרת עילית ולראות מכוניות.

אני חושש מהדגמים שהצאת מכיוון שהשנתון מרגיש בעייתי, מצד שני אני לא מכיר את הרכבים לכן אולי אני טועה.

פורסם
בעניין המאליבו, לפי מה שנאמר לי היא פחות מפנקת האם תוכל לפרט למה הן יבלו במוסך? עקב השנתון או בגלל בעיות אמינות?

יוסי, תודה!

הוא היה נחמד אבל בילה במוסך יותר ממה שהיה אצלי, היו לו הרבה בעיות ובסופו של דבר נמאס לי.

ייתכן ובעתיד אקנה אחת שתהיה בסדר.

בעניין המערכת גז, זה פחות קריטי לי, אבל זו אופציה נחמדה.

כן, במיוחד בדגמים הישנים כמו לומינה, מונטה קרלו, מאליבו משנות התשעים. בגלל בעיות גיר וחשמל בעיקר. מאוד קשה למצוא רכב באמת שמור מהדגמים האלה. אתה לא רוצה יום אחד להיתקע בכביש הערבה להרבה שעות... מילא אם היית במרכז...:roll:

פורסם

אוסיף לשרשור הזה את בעיית החנייה של רכבים כאלו.

הנה דוגמא של האימפאלה הגדולה (שהלומינה לא קטנה ממנה) שלא יכולה לחנות בחנייה של קניון בלי לחרוג בצורה "מוגזמת". (חנייה בגודל ממוצע)

לכן גם את זה גם בחשבון.

IMG_20140725_092438.jpg

פורסם

אין צורך בוו גרירה כדי לגרור את התחנת דלק.

המיכל מספיק גדול בישביל להגיע מתחנה אחת לתחנה הקרובה הבאה :D

חוץ מזה, איך אנשים הסכימו לקנות את הרכב הזה עם טאסות ולא חישוקים קלים מקוריים :?

בכל זאת פעם המחיר שלו היה גבוהה מאוד..

פורסם

פעם ראיתי קריקטורה בה רואים גבר יושב במכונית אמריקאית כשהמנוע פועל בתחנת דלק וממלא

ניגש אליו המתדלק ואומר: "אדוני, אם לא תכבה אותה היא לא תתמלא לעולם..." :-)

פורסם

לדעתי הבחירה הברורה פה היא מאליבו משנתון מתקדם יותר כמו 2005 שתוכל למצוא בתקציב הנ"ל במצב שמור.

או למתוח קצת את התקציב וללכת לדגם אחרי המתיחת פנים של 2006. נהנה ממנה כל יום מחדש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי ממילואים לבנתיים, הרכב הספציפי ששמתי עליו עין לצערי נמכר בזמן שלא הייתי בבית.

שוב חוזרים ליד 2.

לגבי החניה, אני גר באילת, המצוקה פה לא קשה כמו במרכז לכן אני מניח שאסתדר.

אסתכל גם על המאליבו.

תודה רבה לכולם על העזרה!

תודה לכולם על העזרה!

• תוכן חדש...