Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזון סופר פרימיום לכלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
250 ל-13 ק"ג? זה אחלה מחיר! אני משלם 279, ולגורה החדשה שילמתי 299.

אפשר לשאול היכן אתה רוכש?

ללא קשר, ממליץ מאד על המזון. אני בנוסחת הסלמון.

יש בפייסבוק קבוצת רכישה - נקראת "קבוצת רכישה לחיות הבית". עושים השמנה מרוכזת פעם בחודש (ב15 יוצא טופס לחנות), יום-שניים אח"כ מתקשרים לכל מי שנרשם לקחת פרטי אשראי, יום-שניים אח"כ דופקים בדלת.

קניתי מהם שלוש פעמים עד עכשיו ואני מאוד מרוצה. פעמיים גם זרקו לי פנימה חטיפים על הבית.

אגב, הסלמון הוא בגרסאת גורים?

מה הגודל של הכופתאות? (הביזון קטן ממש, והגרגרן שואב אותן עם לעיסה חלקית בלבד)

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש בפייסבוק קבוצת רכישה - נקראת "קבוצת רכישה לחיות הבית". עושים השמנה מרוכזת פעם בחודש (ב15 יוצא טופס לחנות), יום-שניים אח"כ מתקשרים לכל מי שנרשם לקחת פרטי אשראי, יום-שניים אח"כ דופקים בדלת.

קניתי מהם שלוש פעמים עד עכשיו ואני מאוד מרוצה. פעמיים גם זרקו לי פנימה חטיפים על הבית.

אגב, הסלמון הוא בגרסאת גורים?

מה הגודל של הכופתאות? (הביזון קטן ממש, והגרגרן שואב אותן עם לעיסה חלקית בלבד)

ראשית תודה רבה! ארשם לקבוצה.

לגבי הסלמון - בהחלט לגורים. כל גרגר הוא פצפון והגברת בולסת אותם כמו פרארי... בהתחלה אכלה לאט, אבל כבר אחרי פעם אחת התחילה לאכול מהר כי יש עוד שני כלבים בבית.

מה שאני עושה כדי שתאכל קצת לאט יותר זה שם טיפה מים בקערה, מאריך את זמן האכילה באיזה 20 שניות.

פורסם

שים לה 2 כדורי טניס בצלחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתמול קניתי TASTE OF THE WILD ביזון וצבי לכלבה שלי טרייר בת שנתיים. עד היום אכלה אקנה בלבד וחשבתי לנסות לגוון לה. נראה שיש לה בעיה עם אוכל יבש כי היא תמיד בקושי מסיימת צלחת ולפעמים גם מדלגת על ארוחה. אלא אם כן אני מפורר שם קצת עוף ואז היא טורפת את הצלחת. אם לא, הצלחת על הרצפה והיא לא נוגעת בחלק מהפעמים. ניסיתי את שיטת ה 10 דקות רבע שעה לא תאכלי, תקבלי ארוחה הבאה. לא ממש מזיז לה חחחחח. אולי פחות מתחברת לאקנה. אנסה את טייסט אוף דה ויילד בשאיפה שאת זה תאהב, ואם לא, בעיה שלה. אני לא מתכוון להתחיל לפרק לה עופות וגרונות על כל ארוחה

פורסם
יניב

איך המוצר הזה

מעולה להאטת אכילה בכלבים ש"שואבים" 500 גרם אוכל בחצי שניה (אני מדבר אליכם שם, גולדן רטריבר ולברדור שיושב לידו).

פורסם
אתמול קניתי TASTE OF THE WILD ביזון וצבי לכלבה שלי טרייר בת שנתיים. עד היום אכלה אקנה בלבד וחשבתי לנסות לגוון לה. נראה שיש לה בעיה עם אוכל יבש כי היא תמיד בקושי מסיימת צלחת ולפעמים גם מדלגת על ארוחה. אלא אם כן אני מפורר שם קצת עוף ואז היא טורפת את הצלחת. אם לא, הצלחת על הרצפה והיא לא נוגעת בחלק מהפעמים. ניסיתי את שיטת ה 10 דקות רבע שעה לא תאכלי, תקבלי ארוחה הבאה. לא ממש מזיז לה חחחחח. אולי פחות מתחברת לאקנה. אנסה את טייסט אוף דה ויילד בשאיפה שאת זה תאהב, ואם לא, בעיה שלה. אני לא מתכוון להתחיל לפרק לה עופות וגרונות על כל

ארוחה

יש תוצאות?

פורסם

לכלב שלי (רוטווילר בן 4) יש תמיד בעיה של שמרים באוזניים. כבר שנתיים לערך אני מאכיל אותו במזון "הייטק" שמורכב על בסיס דגים וללא דגנים כלל כמדומני. העניין הוא שזה עלות חודשית של 450 שקל לחודש לערך. יש רעיון אחר למישהו?

Sent from my XT1572 using Tapatalk

פורסם

כמעט כל מזון מבוסס דג, ללא דגנים איכותי יעלה לך לא יותר מ 300 ש"ח.

450 ש"ח הוא הצמדה למחירי מזון רפואי אצל וטרינרים, התקופה הזו כבר עברה ואין שום סיבה הגיונית לקנות מזון כלבים במחירים מופרכים כאלה.

פורסם
איפה מומלץ להזמין advantage 40 לכלב?

ניסיתי דרך chemistdirect אבל ההזמנה כנראה אבדה.

יש עוד אתרים מומלצים?

עדיין מחפש, אשמח להכוונה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי כלבת דוג דה בורדו בת שנה וחצי.

עד עכשיו נתתי לה אקנה לגורים מזן גדול, הגיע כבר הזמן לעבור למזון לבוגרים?

האם יש מזון שמומלץ במיוחד לדוג דה בורדו?

Sent from my X9076 using Tapatalk

פורסם

מבקש את עזרתכם, לגורים החמודים שלי(בני שנה) חזרו הפרעושים, עד היום הניסיון היחיד שלי היה עם מה שהוטרינר המליץ ומכר לנו- "סולטיף".

זה עבד וכעת אני צריך ליקנות שוב ומיתלבט אם ליקנות עוד פעם או לעבור לאדוונטאג' שאתם משתמשים, מה דעתכם?

בנוסף כעת שתי הכלבים גרים איתי, לנקבה עשיתי עיקור, חשבתי גם ליקנות קולר נגד פרעושים אבל אני מפחד כי הם אוהבים להיתאבק וליתפוס את הקולרים אחד לשני ואני מפחד האם זה לא יפגע בהם שהקולר עם חומר פעיל ויכנס להם לפה?

נ.בף אני רואה שהחלוקה למשקלים - פשוט אותו החומר בכמות יותר גדולה לשפורפרת, האם לא מישתלם ליקנות למישקל גדול יותר שלקבל מחיר נמוך לml?

הנקבה 4KG, הזכר קרוב ל6KG, מה המינון המדוייק לADVANTAGE?

וכעת אני רואה שיש גם Advantix - אז מי מבין ה3 הכי מומלצת(הדגש על בטיחות הבריאות של הכלבלבים החמודים).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אפרופו, אני מנסה לבצע הזמנה ל-Advantage מהאתר Chemist Direct והם כותבים שהמוצר לא יכול להשלח לישראל.

מישהו יודע למה זה?

• תוכן חדש...