Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתי לנשוף בפיק של הרכב זה פרוייקט???אני מריח חבורה עם קוקיות!!!!

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקס - תחשוב קצת יותר :-P

במהלך השבוע הבא אני מקווה יהיה יותר מה לפרסם כאן ואז אני חושב שהעניינים כאן יתחילו להתחמם.

מאוד! :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הצ'בק? 306? אני הולך להעביר את המערכת שלי מאחת כזאת לרכב חדש ותהייה התקנה חדשה. אז חשבתי למכור אותה. (כמובן ,בכמה כבר אפשר למכור רכב הזה)

לא יודע עד כמה אני יכול לתרום, אולי מגבר 2 ערוצים של 150-170 RMS ב 4 אוהם יהיה שימושי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים,

אני בימים הקרובים אוריד את השרשור הזה מהדביק היות והולכת לעלות כאן הודעה אחרת - הרבה הרבה יותר מעניינת :twisted:

הפרוייקט עבר את שלב התכנון הראשוני ובקרוב יצא לדרך ויראה אור - הזמן המשואר לתהליך יהיה חצי שנה לפחות, אבל!

הולך להיות כאן חם!

הולך להיות כאן מעניין!

המתכונת של הפרוייקט הולכת להשתנות קצת אבל עדיין מדובר בפרוייקט קהילתי עם מטרה משותפת רק שהתחרות מקבלת יעד "קצת" אחר 8)

מספר ימים וההודעה תצא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשמע מעניין הסיפור הזה :)

מה הייעוד בתכלס?

לקבוע שיא בעזרת מה? סאב אחד? עשרה סאבים?

מה היעד? לאיזו תוצאה מכוונים.

האם מדובר במכונה ל BURP או שתוכל לנגן מוזיקה כלשהי? [מבחינת תכנון ועיצוב התיבה]

העבודה על הרכב תוציא את הרכב משימוש אני מניח, לא כדאי לחפש משהו פשוט ביד שניה? או 205\306\ברלינגו באלפים בודדים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו :-) :-) :-)

חכה למחר בערב, אני אפתח שרשור חדש ואעדכן בפרטים מדוייקים יותר, טוב לראות אותך כאן!

Pioneer TS-X150

פורסם

מוריד את השרשור ונועל - תמתינו למה שיפורסם היום בערב 8)8)8)

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...