Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי רכב חדש, פיקנטו ידנית מנוע 1.2,

הבעיה היא שהילוך הראשון והשני לא נכנסים כ"כ חלק, אני לא יודע איך להסביר אבל צריך להפעיל קצת כוח וכאילו באמצע הכניסה להילוך

יש משהו שעוצר אותו וברגע שאני דוחף חזק יותר זה נכנס, זה תמיד נכנס אבל בניגוד להילוך 3, 4 ו5 שנכנסים חלק כמו חמאה, לא צריך להפעיל יותר מידי כוח פשוט דוחף אותו קלות להילוך והיא כביכול נכנס לבד בלי שום התנגדות.

השאלה שלי האם זה תקין ואם יש משהו לעשות ?

האם שווה בכלל להכנס למוסך ? זה רכב חדש ואני מפחד להכנס למוסך ולצאת משם עם יותר צרות כי קראתי הרבה מקרים שעשו במוסך יותר נזק מתועלת.

ראוי לציין שאני נהג חדש ובהתחלה הרכב נכבה לי די הרבה, כי לקח לי זמן להתרגל לידני אבל עכשיו אני נוסע חלק. ייתכן שבגלל שמנוע נכבה בתחילת דרכו הרבה פעמים נעשה נזק.

כמו כן לפעמים שאני משלב להילוך אחורי יש רעש של חריקה כזאת, כאילו לא לחצתי על הקלאץ' עד הסוף למרות שהוא לחוץ עד הסוף אבל זה לא קבוע.

אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית ומהנסיון האישי של כל אחד.

תודה

פורסם

כמה קמ יש לרכב?

הילוך ראשון,בד״כ משתלב עם התנגדות מסויימת,לגבי ההילוך האחורי,מהרגע שאתה לוחץ על הקלאצ׳ המתן 2שניות ואז תשלב לרוורס או לחלופין לחץ על הקלאצ׳ שלב לשלישי/ראשון ואז לרוורס.

אם הרכב חדש לחלוטין ו"בתול״, העסק אמור להשתפר עם הזמן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

1700 ק"מ

מה לגבי הילוך שני ? בכל פעם שאני מעביר מראשון לשני יש מן התנגדות כמו בהילוך ראשון ?

האם בכל פעם שאני משלב להילוך אחורי יש לחכות 2 שניות או כשלא משתלב טוב ולפעמים לרוורס לא משתלב בכלל ? אני לא מנסה יותר מידי חזק כדי לא לגרום נזק.

פורסם

1. לגבי הילוכים 1+2 בהחלט ניתן להיכנס למוסך ולבקש שיבדקו.

2. אין שום קשר לכך שהמנוע נכבה לך עשרות פעמים עד שהתרגלת.

3. לגבי רוורס:

א. שילוב רוורס אך ורק כשהרכב בעצירה מוחלטת.

ב. אם הרוורס לא רוצה להיכנס, אז להשאיר את הידית בניוטרל, להרים קלאץ' וללחוץ עליו שוב, ואז לנסות שוב לשלב את הידית לרוורס. זה קורה בכל רכב בגלל המבנה של גלגלי השיניים בגיר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אבל הרכב חדש ? בכל זאת יכול להיות שהוא הגיע לא מתוח ?

אשמח לשמוע עוד מאנשים שחוו אותה סיטואציה בגיר הידני

• תוכן חדש...