Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגברים של מוסקוני מיוחדים מאוד, הם יצאו בגישה שונה מרוב השוק, תגיד לי עם מצאת מונובלוק בשתי הסדרות שלהם, נדמה לי שאין.

הסיבה היא שהמגברים שלהם יציבים ב2 אוהם בגישור.

ויש להם כפי שציינתי, מגברים היברידיים. מותג מאוד מעניין.

מה שמאפיין את tru וגם את זד זה שהם לא מכניסים חתימה סונית למגברים שלהם וזה נכון גם לגבי אודיסון.

ג'נסיס וdls כנראה עושים משהו לאות הנכנסת בדרכה החוצה, אני די בטוח שיש שם חתימה סונית, לא סתם אומרים עליהם שהם מגברים עם צליל חם ונעים והיה לי גם של זה וגם של זה והרגשתי שאני מאוד מתחבר למותגים האלה.

St60 לטוויטרים לדעתי זה רעיון נפלא, את הסאן דאון תשאיר למיריינג'ים ולוופרים עד שתוכל להחליפו במגבר אחר אם כל כך בא לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע למה , אבל הסאןדאון לא עושה לי טוב בכלל , והוא הולך לעוף ממש בקרוב , השאלה הנותרת היא אכן העם לקנות 4 ערוצים איכותי מהסגנון של הגנסיס סדרה 3 , או באמת להשקיע עוד זמן ומחשבה (וגם כסף) ב 6 ערוצים , קורץ לי מאוד המקינטוש אבל יש כמה דברים שאני לא מצליח להבין ולהסגר עלייהם מבחינת איך בודקים עם עבר תיקונים שדרוגים וכו , ובכללי איך בכלל אפשר לקנות מגבר בן פאקינג 20 שנה ? /:

ועדיין המקינטוש הוא העדיפות הראשונה שלי כרגע.

גם כי לא ממש יש לי כוח ורצון לחפש מקום לעוד מגבר שני ערוצים אחר כך , וגם כי זה פחות או יותר הכי איכותי שאפשר ? :)

ושוב תודה חברים !

2017 Type R

פורסם

ואם אתה כל כך נעול על 6 ערוצים, אני זוכר שהיו כמה של VRX 6.420 אם אני זוכר נכון, למכירה. למרות שהם לא פשוטים לתפעול בכלל ולא ממש חדשים גם כן. אבל ללא ספק מעניינים. הא, גם לא ממש קטנים בגידל הפיסי.

יש כם לTRU מגברים 6 ערוצים ולדעתי רעיתי למכירה כזה.

לדעתי אופציה הטובה ביותר היא שינוי של פלטה שלך. לבנות משהו אחר או בצדדים יש מקום להתקין מגברון קטן.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

לגבי ה vrx לא זכור לי שראיתי אי פעם אחד כזה למכירה , Tru אכן יש אחד בפורום אבל במחיר לא שפוי של 8 אלף ^^

לגבי הלפטה , ואללה לא יודע ככ חבל לי השקעתי בזה ככ הרבה זמן ומאמץ בבניה שכואב לי לשנות משו :(

יכל להיות שאתה נגד המקינטוש אבל לא רוצה להגיד כלום באופן ישיר ? היה דווקה נחמד לשמוע מה יש לך להגיד...

כי סך הכל קראתי המון ביקורות עליו בעיקר בחו״ל וחד משמעית כולם אומרים אותו דבר בין המגברים הכי טובים שיוצרו אי פעם ובחירה פשוט מצויינת כל עוד מצליחים למצוא אחד במצב טוב...

כמו כן עוד דבר שלא חשבתי עליו בכלל הוא , נגיד אכן להתקין עוד מגברון קטן של שני ערוצים , איך זה ישפיע על מע החשמל , נראה לי גם ככה שאני כבר דיי מגרד את המקסימום....

כמו כן מישהוא יודע לתת מידע על מה בדיוק ההבדלים בין ה MC440 / MC440M , ה M חדש יותר ויש לו את השעונים , יש עוד איזה שהוא שוני או שפנימית הם זהים ?

תודה !

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

אני ממש לא נגד מקנטוש. מגברים מצויינים, אבל כמו שאתה אמרת, לא ברור באיזה מצב הם.

מגברון קטן לא יפגע לך בכלום. יש לך מונו קלאס D שלא ממש זולל חשמל פלוס מגבר AB, אולי אפילו כמו שאמרתי, לקנות משהו 4 ערוצים למידים וטויטרים שלא יהיה צרכן גדול להבאי 2 ערוצים למידבאסים.

אני מבין לגבי הפלטה שלך, אך אולי זה יהיה יותר פשוט מבחינת אפשרויות שלך.

לגבי VRX, יהיו לדעתי לפחות 2 שאני זוכר, אחד של STICH ואחד של GEORGE אם אני זוכר נכון.

פורסם

אז אני זוכר נכון. מגבר מצויין ואופציה מעניינת נוספת. רק שהוא לא ממש פיצי )))

פורסם (נערך)

אוקי , ועם לקחת אותו כהשוואה ישירה ל MC440 ?

בחול הביקורות עליו דיי צוננות... , מה גם שהמחיר לפי מה שראיתי לא הגיוני בכלל , בחול נמכר באזור ה 500-600 דולר.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

האמת קצת קשה לי להסביר איך תצא תוצאה סופית עם VRX 6.420 רק בגלל הקרוסאוברים שלא בדיוק ניתן לבטל עד הסוף,ביחד עם MS8 זה יכול לעשות בלאגן ויכול להיות שלא.

אם תמצא את המגבר הזה במחירים שציינת אין הרבה מה לחשוב.

Scan Speak

פורסם

ואללה דן לא יודע אחי , האמת שאחרי הביקורות שקראתי עליו אני ממש לא חושב שהוא שווה כאלה סכומים של כסף.

כרגע רוב הסיכויים שאכן אקח את ה מקינטוש :)

2017 Type R

פורסם

ב vrx6.420 יש 2 דגמים אחד אם הקרוסים שלא ניתן לבטל אותם ,כזה היה לי איך דרך היבואן עשיתי לו שינוי ל direct בעלות לא קטנה,ככה שאין לי את הקרוסים ,כמובן שניתן להחזירו למצב המקורי שלו

• תוכן חדש...