Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם למי מכם שהזדמן לו להשתמש בכרטיסי תדלוק - לא דלקן ולא כרטיסים נטענים למיניהם, אלא ממש מעין כרטיסי אשראי יעודיים לתדלוק בלבד שבסוף החודש מקבלים גבייה וחשבונית מרוכזת - יודע להגיד לי אם מקובל שהכרטיסים האלה "מכריחים" אותך להקליד את הקילומטראז' של הרכב בכל תדלוק ?

תודה מראש.

פורסם

הכל בהתאם למה שיוגדר. אם בעת הצטרפות הגדירו שצריך - אז צריך. אם הגדירו שרק מספר האוטו מספיק - לא צריך. אם הגדירו שצריך רק קוד אישי וזהו - אז צריך רק קוד אישי.

פורסם

אם כבר הנושא עלה, האם מישהו מתדלק עם כרטיס תדלוק בתחנת היובל בחולון ? אני מתדלק שם 98 ובחיוב הכרטיס נראה מחיר מלא של 98 ולא המחיר האמיתי של התחנה, המתדלקים אומרים שזה ככה ובסוף החודש מחויב המחיר הנמוך. האם זה ככה ? אין לי גישה לחשבון בסוף החודש כדי באמת לבדוק.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

דיברתי עם המוקד בישראכרט, הם אלה שמנפיקים בפועל את כרטיסי התדלוק, והם אמרו לי שבגלל שזה כרטיס פרטי ולא של תאגיד, אי אפשר להסיר את השטות הזו של הקילומטראז', אלב מצד שני אומרים לי תקליד סתם מספר.

זה די מעצבן, שמישהו בכלל חושב שזה רלוונטי החדירה לפרטיות הזו, ומצד שני אומרים לי שהפתרון הוא להקליד נתונים פיקטיביים ואז אם יום אחד יעשו לי ביקורת ממס הכנסה (אני עוסק מורשה), אז עוד עלולים לבוא אלי בטענות שהכנסתי נתונים פיקטיביים כי העמסתי על החשבונית הוצאות שלא קשורות לרכב...

פורסם

לי יש כרטיס תדלוק מהעבודה,ואני פשוט מקיש 5 (למה 5? כי זה באמצע הפאד)כל פעם שזה מבקש ק"מ..

מציק אבל אין מה לעשות.

Vw Polo GTI

פורסם

הסיבה שזה קיים זה לצורכי החברה לרוב למעקב על צריכת הדלק. לא מכיר את זה במגזר הפרטי. בפזומט רגיל הפזומט לוקח נתונים לבד מהרכב ולכן זה לא חיוני להקליד

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

לא יודע בדיוק איך הוא עושה את זה. אבל הוא עושה את זה מעולה.. :-) תסתכל על קבלות תדלוק של פזומטים תראה שרשום שם קילומטראז'

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אני אתן דוגמא: ביונדאי שלנו יש דלקן ובמקום הקורא תקלות של OBD, הכניסו לה משהו אחר של חברת הדלק שכנראה זה הרכיב שמוסר את הפרטים ואיני צריך להקיש דבר בעת התדלוק.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

גם אצלי בדלקן יש התקן שרשום עליו "דלק" ומחובר ל-OBD

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...