Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קעקוע של שמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, יצא יפה!

ממתי יש לך זקן?

יפה שהוא מחזיק מודלים על המדף:

P_20160727_122605_BF.jpg

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השגעון רק מתחיל וכב חושב על הפרויקט הבא. הפעם אעשה קעקוע מעולם הוספות

vespa_roller_gr.jpgRealistic-Vespa-Scooter-Tattoo-On-Leg1.jpgBeautiful-Girl-With-Vespa-Scooter-Tattoo-On-Left-Half-Sleeve1.jpgBlack-And-White-Vespa-Tattoo-On-Back-Leg1.jpgimages.jpgao0sx3.jpg

אשמח לתגובות ועזרה בבחירה. אני יודע שזה הטעם שלי אבל אני אוהב את כולם Grey-Ink-Vespa-Scooter-Tattoo-On-Left-Forearm.jpg

פורסם

תעשה יונדאי אקסנט

2fd258085a51382f272b454979088e36.jpg

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אחרי הרבה מחשבות וקעקוע אחר שעשיתי ולא אהבתי אני הולך עם הלב וזה מה שניבחר

הקעקוע יהיה על הגב

הקעקוע שעשיתי ולא אהבתי את העבודה יעבור שיפור .מקווה שאחרי זה יראה כמו שצריךflat,800x800,070,f.u4.jpg

פורסם

אני רוצה להיות פה כנה רגע ובאמת שאין כוונה לבאס.

לדעתי אתה ממש, ממש צריך למצוא מקעקע אחר.

הרעיונות אש (יש לי בעצמי שני רכבים, pinup מלא ועוד הרבה מאוד קעקועים) אבל הביצוע לקוי בלשון המעטה לדעתי, וחבל כי הרעיונות אש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...