Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קעקוע של שמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שיש ניתוחי לייזר להסרת קעקועים, לא יודע איך זה עובד או מה ההשפעות וכו'.

ואגב, אתה בן 40 נשוי ויש לך ילד, ואתה מפחד מהתחייבות לקצת דיו? :roll:

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שיש ניתוחי לייזר להסרת קעקועים, לא יודע איך זה עובד או מה ההשפעות וכו'.

ואגב, אתה בן 40 נשוי ויש לך ילד, ואתה מפחד מהתחייבות לקצת דיו? :roll:

אינני נשוי לאושרי ולשמחתי. וההתחייבות היא לא האישיו כמו הדבר הקבוע הזה. אני פריק של שינויים.. (לכן אני לא נשוי) :lol:

לגבי הקשקוש של אייל גולן - גם לטעמי זה מכוער רצח, אבל זה לא מפחית מכך שעדיין זה סוג של אמנות ובאמנות כמו באמנות אין דבר כזה שאין דבר כזה..

פורסם

כן. באותיות רשי. הקעקוע שעשיתי שהיתי צעיר לפני כ16 שנה על היד היה נוצה וצמיד.בזמנו לא היה לי כסף לעשות צמיד אז עשיתי רק את הנוצה. עכשיו כניראה אשלים את הצמיד .

קיבלתי חוות דעת טובה והרבה המלצות על המקעקע הזה .מקווה שיצא יפה

פורסם

אני ראיתי שילוב שמות הילדים בתבנית של תשבץ/ שבץ-נא.

בצורה כזו אתה יכול כמעט תמיד לשלב את שמות הילדים הבאים בתוך התבנית.

הייתי כמובן חושב גם על שילוב השם שלך ושל האשה, רק היא הנעלם היחיד שעלול (חו"ח) להיות יום בהיר אחד, לא רלוונטי יותר ותאלץ לראות את שמה כל היום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני אישית חושב שקעקועים זה סוג של "שופוני". לא תמיד. יש גם קעקועים במקומות שלא כולם רואים, או לא רואים כל הזמן (למשל לגבר על הגב, יא חרמנים, על מה חשבתם?) ובהם יש משהו אישי שלא מיועד לכולם לראות

דווקא עניין המספר מאושוויץ כבר יותר הגיוני כיוון שיש בו משהו שמייצג "לעולם לא נשכח". דרך גרועה מאוד לדעתי אבל מטרה טובה

אולי אני נשמע מיושן, אבל בסביבה שבה גדלתי, קעקועים זה היה משהו שמזוהה עם עבריינים ובתי כלא, אולי זאת הסיבה שבגללה יש לי סלידה מקעקועים. סיבה אחרת, שלדעתי זה טראשי ומכוער.

כולם כולל כולם גדלו בתפיסה שקעקועים זה של עבריינים ובתי כלא... פעם רק ליורדי ים היו קעקועים וכולנו ראינו בסרטים שלעבריינים בכלא יש קעקועים (אמא :lol:). הזמנים השתנו ואנשים הבינו שאין פסול בקעקועים ושזו אומנות על הגוף. עם הזמן אתה רואה יותר ויותר אנשים עם קעקועים, אלה שהכי לא חשבת שיהיה להם- החנונים הכי אשכנזים, מנהל המחלקה המחוייט והמסודר, אנשים בשנות ה50 וה60 לחייהם (לא תמיד זה פאתטי כמו שנהוג לחשוב).

אני מכיר גם כמה אנשים שומרי דת ומצוות (אחת שנשואה מגיל 18 ומסתובבת רק עם חצאיות) שיש להם קעקועים, מה שאומר שהפתיחות בעניין הזה הולכת וגדלה.

אפרופו נשים- לג'וני דפ היה קעקוע Winona forever כשהוא היה עם ווינונה ריידר, ואחרי שהם נפרדו הוא שינה ל Wino forever (שיכור לנצח) :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ולעומת זאת, קעקוע שהוא אומנות:

[ATTACH=CONFIG]388983[/ATTACH]

צ'מע,אני רחוק שנות אור מלעשות קעקוע (היו פנטזיות בצבא ללכת על משהו סולידי,אבל נגוזו)

אבל הקעקוע הזה ממש,אבל ממש יפה!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

קיבלתי חוות דעת טובה והרבה המלצות על המקעקע הזה .מקווה שיצא יפה

לא כתבת מי המקעקע. אשמח לשמוע על צפוני טוב. אחד ממה שיש לי עשיתי אצל ילון שעבד אצל משה אבל גם אותו אני לא מצליח לאתר היום.

אם כבר הרמתם את עניין אייל גולן, אז מתקעקעים כמוהו, אני מרשה לעצמי - זו לא אומנות. זה קיטש וזה וואחד הזנייה של אומנות.

פעם ערסים וכל מיני "כאלה" היו עפים על בעלי קעקועים, היום כשאני בים הם גורמים לי להתחרט שיש לי 3. מרגיש כמו אחד מהם.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא ידעתי שילון עבד אצל משה (אלול?) מה שכן, יש לו כבר הרבה שנים סטודיו במרכז כרמל מאחורי תחנת דלק ילו, הוא אף פעם לא זמין בטלפון, והשעות פתיחה שלו הזויות מאוד, שלשום הייתי אצלו עם ידידה כדי לעשות לה עגיל, בשעה 3 וחצי בבוקר, אחרינו הייתה לו מישהי לקעקוע שככל הנראה נמשך עד 7-8 בבוקר. למחרת ניסינו להתקשר אליו וכרגיל הוא לא זמין, קפצנו לסטודיו ב2 בצהריים היה סגור, ב3 וחצי בצהריים עברנו שוב והיה פתוח, לטענתו הוא פותח ב2 בצהריים, אבל תמיד זה קצת משחק.

אתה יכול לקפוץ אליו בשעות הערב הוא יהיה שם.

אני עשיתי אתמול קעקוע אצל רגב מזבוב קעקועים, עבודה לא פחות ממדהימה, היחס בלשון המעטה לא הכי טוב שקיבלתי בחיים (רדיפת בצע אקרא לזה,מי שמעוניין אספר לו בפרטי)

אתה יכול גם לנסות את עמי איילון ברחוב החלוץ בהדר, עשיתי אצלו את הקעקוע הקודם, יחס ושירות ברמה גבוהה, עבודה ללא פשרות.

• תוכן חדש...