Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קעקוע של שמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין לקעקע את השמות של הילדים שלי על היד. מה ניראה יותר יפה בעברית או באנגלית? איפה אני יכול ליראות סגנונות של אותיות?

היות ואת הקעקוע האחרון שלי עשיתי לפני יותר מ10 שנים .מה המחירים היום לשמות? סהכ 8 אותיות בגודל של2 ס"מ +- כל אות

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סגנון של אותיות, תפתח כל וורד ויש לך שם אפשריות רבות, עם זה תוכל גם לגשת למקעקע על מנת שייעשה שינויים בהתאם לבקשתך.

אני מאמין בעברי דבר עברית (או עברי כתוב בעברית), למרות שאם אתה עברי הקעקוע אסור :wink:. אך באגלית תוכל גם לעצב כתב מחובר שזה נראה יותר יפה (כמובן תלוי בעיניי המתבונן).

מילה לסיום, קעקוע זה משהו אישי ורק אתה יכול להחליט.

פורסם

אותיות גותיות זה אחד הדברים המשעממים, המיושנים והכבדים שיש בתחום הלטרינג לדעתי. יש כל כך הרבה אופציות. כיתוב סטייל "היספני", רש"י, אמריקנה... זה לא נגמר. אישית הייתי הולך על עברית ומקעקע שיודע לעבוד עדין (לא חסרים, חפש בפורום מקעקעים מומלצים, יש טונות)

http://www.oketz.com/fonts/all.html

http://alefalefalef.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D/

כמובן שיש גם יד חופשית.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מישהו יודע עלויות+-?

יש לי 5 קעקועים גם ביד חופשית .הקטן שבהם הוא 10 ס"מ והגדול כ30 ס"מ

את הרוב עשיתי אצל משה אלול שכבר לא מקעקע .2 אחרים עשיתי באילת אצל אביגדור

פורסם
אני בעד אותיות גותיות. נראה ממש יפה באנגלית:[ATTACH=CONFIG]388098[/ATTACH]

העיקר השגיאות כתיב (השם אמור להיות Scarlett, ע"ע סקרלט ג'והנסון).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש קטע בקרב אוכלוסיות לא הכי איכותיות בארה"ב לקחת שמות ולאיית אותם מחדש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נדמה לי שבמאקו היתה פעם כתבה עם תצלומים על פדיחות שעשו בקעקועים...בהחלט משעשע.

פורסם

ככל הנראה התגובה שלי תהיה לא במקום,

אבל אם אחד הילדים יחליט לשנות את השם בהגיעו לגיל 18.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני מוכן לכל מצב. שהיתי בן 14 עשיתי את הקעקוע הראשון ששנים אחרי זה הצטערתי על הציור. מה עשיתי? קעקעתי משהו גדול יותר שמסתיר את הישן

פורסם

יסלח לי לירוי, אבל זאת אותה אוכלוסיה שמקעקעת בישראל את שמות הילדים על היד ומילות קסם מהקבלה על העורף.

יאמר לזכות לירוי שבד"כ מדובר בשמות כמו אורטל, מורטל ושון, אז עם שמות כמו רותם ואיתי כנראה שהוא לא ממש שייך לאותה קטגוריה וסתם "נהנה" משיוך לסטיגמה :wink:

כל עוד אתה לא מההזויים האלה שמקעקעים את המספר אושוויץ של סבא שלך, אני זורם עם הכל.:-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אתה מכיר מישהו שעשה את זה?!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היה סרט בערוץ שמונה על החברה האלה.

איזה מעורערת בנפשה (היא לא, היא סתם טיפשה) קעקעה את המספר של סבא שלה על הרגל, היא התבלבלה במספר.

עשתה ריבועים של קעקוע על המספרים וקיעקעה שוב את המספר הנכון.

אחרי חצי שנה, התחילו לה נקיפות מצפון שהיא מחקה מספר של ניצול שואה, אז היא עשתה עבודת מחקר, בדקה מי זה בעל המספר האמיתי, גילתה שהוא חוסל באושוויץ אז (אני כבר לא זוכר באיזה דרך),היא התנצלה בפני נשמתו על זה שהיא מחקה אותו.

אמרתי כבר שהיא לא ממש מחוברת?

כתבה בחדשות:

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-53e99d149965a31004.htm

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...