Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קעקוע של שמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה, אתה מכיר מישהו שעשה את זה?!

למישהו שפעם עבד איתי היה קעקוע של מספר של סבא שלו מהשואה, באותו מקום על היד, אפילו באותו פונט (ככה הוא טען).

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגירה מי שמכיר אותי יודע שאני לא ערס מצוי .הרבה זמן שרציתי לקעקע את השמות. ותמיד היתה סיבה למה לא פעם היתי שוטר ולא היה נעים ,פעם עבדתי עם לקוחות וגם לא נעים.עכשיו אני יכול להרשות לעצמי.אין מי שיגיד לי כלום. מה גם שזה ניהיה טרנד וכמעט כל אחד עושה את זה

פורסם

או, הטרנדיות זאת בדיוק הסיבה שלא הייתי עושה את זה, אבל כל אחד רשאי כמובן לעשות מה בראש שלו.

לא חשדתי בך שאתה ערס למרות:

.הרבה זמן שרציתי לקעקע את השמות. ותמיד היתה סיבה למה לא פעם היתי שוטר ולא היה נעים ,

:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש קטע בקרב אוכלוסיות לא הכי איכותיות בארה"ב לקחת שמות ולאיית אותם מחדש.

הקטע עם השמות המוזרים קיים גם אצל ערסים ופרחות בארץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, לא כל מי שעושה קעקוע הוא ערס, אני הכי רחוק בעולם מערס, יש לי שלושה קעקועים.

ולמרות שיש לי קעקועים, לעולם לא הייתי מקעקע של של ילד/אהובה/חתולה או איזה צרוף מילים מוזר מהקבלה כי זה, כן ערסי/פרחי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זו בעיקר סטיגמה שלך. לטעמי קעקוע הוא הרבה פעמים הארכה של הלך הרוח של אדם. יש אנשים שמחוברים מאוד לרעיון המשפחה ורוצים להראות אך לא יודעים איך ולכן מקעקעים שמות ופורטרטים (לי אישית יש קעקוע לזכר סבא שלי ז"ל, אומנם מורכב, אבל עדיין). לא שאני טוען שזה המקרה, אבל הרבה פעמים לאנשים אין דמיוטן לקעקוע "מיוחד" ולכן נשארים במקום בנאלי, כי הם לא יודעים אחרת.

בכל מקרה, ראיתי קצת קעקועים בחיי ואני נושא בגאווה 13 משלי, חלקם אפילו די מכוערים :roll:. כמות האנשים שנושאים קעקועי שמות ואינם פרענקלעך, שוורציעס וכיו"ב היא מפתיעה, מפתיע עוד יותר שבקרב אוכלוסיה מבוגרת יותר,הווה אומר שנות ה40 ומעלה, העניין נפוץ יותר.

אני אומר, עלה והצלח. ולסיום, הנה רעיון מגניב שראיתי. בקשך מילידייך לכתוב את שמם בכתב ידם שלהם, או חתימתם וקעקע את זה. בעל ערך מיוחד לטעמי כי זו חותמת זמן שמביאה עימה משהו נוסף מעבר לשם עצמו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לירוי, אמנם קעקוע לא הכי קשה לביצוע לדעתי, אבל על מקעקע בקריות הייתי ממליץ על רגב מזבוב קעקועים.

אישית, אני מחר מתקעקע אצלו לראשונה, אבל זה אחרי שראיתי עבודות שלו על כמה וכמה אנשים שאני מכיר, יתעדכן אם תהיה מעוניין.

בכל אופן, הייתי ממליץ לך לחשוב על משהו מקורי, צורת הכתיבה והמיקום שלה. לדעתי לכתוב באנגלית על היד זה הדבר הכי נדוש, תשקיע קצת מחשבה.

אגב ממתי משה אלול לא מקעקע? ביקרתי בסטודיו שלו לפני חודשיים בערך. (זבוב נמצא מאוד קרוב אליו אגב)

פורסם
זו בעיקר סטיגמה שלך. לטעמי קעקוע הוא הרבה פעמים הארכה של הלך הרוח של אדם. יש אנשים שמחוברים מאוד לרעיון המשפחה ורוצים להראות אך לא יודעים איך ולכן מקעקעים שמות ופורטרטים (לי אישית יש קעקוע לזכר סבא שלי ז"ל, אומנם מורכב, אבל עדיין). לא שאני טוען שזה המקרה, אבל הרבה פעמים לאנשים אין דמיוטן לקעקוע "מיוחד" ולכן נשארים במקום בנאלי, כי הם לא יודעים אחרת.

בכל מקרה, ראיתי קצת קעקועים בחיי ואני נושא בגאווה 13 משלי, חלקם אפילו די מכוערים :roll:. כמות האנשים שנושאים קעקועי שמות ואינם פרענקלעך, שוורציעס וכיו"ב היא מפתיעה, מפתיע עוד יותר שבקרב אוכלוסיה מבוגרת יותר,הווה אומר שנות ה40 ומעלה, העניין נפוץ יותר.

אני אומר, עלה והצלח. ולסיום, הנה רעיון מגניב שראיתי. בקשך מילידייך לכתוב את שמם בכתב ידם שלהם, או חתימתם וקעקע את זה. בעל ערך מיוחד לטעמי כי זו חותמת זמן שמביאה עימה משהו נוסף מעבר לשם עצמו.

תשמע, זה חתיכת רעיון מגניב לאללה.

דיברתי איתך לפני כשנתיים כשרציתי לעשות קעקוע ראשון ומאז עברו הרבה מים ואני קיבלתי רגליים קרות מכל הענין.

לאחרונה התחלתי לחשוב שוב על זה ואני חייב לומר לך שהרעיון הזה בהחלט הדליק.

גם אני חשבתי לעשות קעקוע שקשור איכשהו לילד שלי - אך לא את שמו (בגירה - אינני ערס ואף שומו שמים אני ממוצא אירופאי ונכד לניצולי שואה וכן, אני מתקרב לגיל 40)

בכל מקרה, בתקווה שהפעם לא אברח שוב מכך, תודה על הרעיון!

פורסם

אני אישית חושב שקעקועים זה סוג של "שופוני".

דווקא עניין המספר מאושוויץ כבר יותר הגיוני כיוון שיש בו משהו שמייצג "לעולם לא נשכח".

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אז כל מי שעושה קעקוע על היד הוא ערס ?

אולי אני נשמע מיושן, אבל בסביבה שבה גדלתי, קעקועים זה היה משהו שמזוהה עם עבריינים ובתי כלא, אולי זאת הסיבה שבגללה יש לי סלידה מקעקועים. סיבה אחרת, שלדעתי זה טראשי ומכוער.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קעקועים זו אמנות. אתה לא חייב לאהוב את זה כמו שלא כל אחד חייב לאהוב כל סוג אחר של אמנות.

אכן, בעבר קעקועים היו מזוהים בעיקר עם אסירים ועבדים, אך התקופות השתנו ומדובר באמנות לגיטימית לכל דבר וענין.

ובהחלט יש קעקועים מכוערים ומטופשים, אך יש קעקועים מדהימים ויפהפיים ו/או שיש להם אמירה אישית ייחודית.

אשית, מה שמונע ממני עד עכשיו לעשות את זה, זה הרתיעה מכך שמדובר במשהו קבוע לכל החיים מבלי יכולת למחוק אם וכאשר ארצה.

ולזרוק על "שופוני" ניתן בכל דבר. ממכוניות ספורט, עד בגדי מעצבים, שעונים ממותגים או ביקורים במסעדות גורמה.

• תוכן חדש...