Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי יודנאי ולוסטר 2012 ידנית,באמת שהאוטו החמד בסך הכל אבל מדבר אחד קשה לי להתעלם,הרכב פשוט מתרסק לתוך כל בור,שבר קטן,סדק,חוט על הכביש חחח פשוט מרגישים הכל וזה משגע אותי במיוחד בכבישי ארצנו שהם לא בנויים בצורה הטובה ביותר...

אז לעיקר..יש משהו שאפשר לעשות בנידון? מערכת מתלים שלמה?קויילאוברים? קפיצים בלבד? בולמים בלבד? אני מוכן להשקיע בזה כסף כל עוד זה באמת יפתור את הבעיה.

תודה מראש :)

פורסם
מרגישים כל בור אבל אתה רוצה לעבור לקוילאוברים?

כל מה שתעשה יעשה את המצב גרוע יותר.

אני לא מבין בזה כלכך חחח בגלל זה באתי להתייעץ

פורסם

בקיצור ולעניין,תבדוק שהלחץ אוויר בצמיגים תקין,כתוב בספר רכב מה הלחץ המתאים.

מלבד זה אין יותר מידי מה לעשות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש מלא אנשים שעברו לקוילאוברים, ומהתרשמות שלהם הרכב נהפך להרבה יותר נוח ביום-יום.

הכל תלוי בסוג ובמותג של הקוילאובר, וכמובן בכיס. יש קוילאוברים ב-4,000 ש"ח, ויש קוילאוברים ב-15,000 ש"ח.

תתייעץ עם אחת הסדנאות בארץ ותוכל לקבל תמונה יותר ברורה לעניין הזה.

פורסם
מרגישים כל בור אבל אתה רוצה לעבור לקוילאוברים?

כל מה שתעשה יעשה את המצב גרוע יותר.

לא מדויק.

בזמנו כשהיתה לי את האיביזה קופרה,

באופן מפתיע כשעברתי לקוילאוברים של V-MAXX הרכב נהפך לנוח יותר ופחות מתרסק.

והסט הזה נמצא בחלק התחתון של טווח המחירים.

פורסם (נערך)

אולי מספיק כבר עם האופנה המטופשת של קוייל-אוברים כפתרון לכל הבעיות ?

במידה מסוימת קוייל אוברים למכונית רגילה (הוולוסטר היא כזו ) זה השלכת הבעיה לפתח הרוכש,

"אנחנו נספק לך יחידת קפיץ-בולם מתכוונן ואתה שבור את הראש עם הכיווננים עד שתמצא את הנכון".

בהרבה מקרים הבולם בסט גם מוגבל בכיוונון (שיכוך החזרה, שיכוך כיווץ) ולא ניתן להגיע לכיול הנכון.

הפתרון האמיתי צריך להגיע מתוך בדיקה וחיפוש שמבצע היצרן ( או הסדנה)

אחר המיקס & מאץ' האידאלי של בולם+קפיץ (+ חלקי המיתלים והתותבים ) שיספק שיפור אמיתי מהכיול המקורי,

וזה דורש עבודה, מחקר ובדיקה מעמיקים במקום לזרוק סתם קוייל אוברים ולתת ללקוח להתבחבש איתם.

המחיר ד.א, זול יותר.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם
אולי מספיק כבר עם האופנה המטופשת של קוייל-אוברים כפתרון לכל הבעיות ?

במידה מסוימת קוייל אוברים למכונית רגילה (הוולוסטר היא כזו ) זה השלכת הבעיה לפתח הרוכש,

"אנחנו נספק לך יחידת קפיץ-בולם מתכוונן ואתה שבור את הראש עם הכיווננים עד שתמצא את הנכון".

בהרבה מקרים הבולם בסט גם מוגבל בכיוונון (שיכוך החזרה, שיכוך כיווץ) ולא ניתן להגיע לכיול הנכון.

הפתרון האמיתי צריך להגיע מתוך בדיקה וחיפוש שמבצע היצרן ( או הסדנה)

אחר המיקס & מאץ' האידאלי של בולם+קפיץ (+ חלקי המיתלים והתותבים ) שיספק שיפור אמיתי מהכיול המקורי,

וזה דורש עבודה, מחקר ובדיקה מעמיקים במקום לזרוק סתם קוייל אוברים ולתת ללקוח להתבחבש איתם.

המחיר ד.א, זול יותר.

איפה בארץ אני יכול למצוא מישהו שמתעסק עם זה?

• תוכן חדש...