Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

בסופש הבא נוסע לטבריה, ובגלל המתיחות הבנתי שיש בלאגן באיזור ואדי ערה.

הווייז מציע לי 2 דרכים (אחת דרך כביש 6, השניה דרך כביש 2) לנסיעה, מי מהן הכי שקטה ולא עוברת דרך איזורים בעיתיים ?

Screenshot_2014-07-04-11-31-59.jpgScreenshot_2014-07-04-11-32-45.jpg

בשתי הדרכים מגיעים לכביש 77, נוסעים 40 ק"מ ואז כבר נכנסים לטבריה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא משנה , כל עוד הן לא עוברות דרך כביש 65.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

כביש 2 צפונה עד מחלף זיכרון יעקב-->כביש 70 עד צומת התשבי-->כביש 722 עד צומת השומרים-->כביש 75 עד צומת ישי-->כביש 77 עד מרכז טבריה.

דרך ממש רגועה,אין כמעט פקקים (חוץ מאזור צומת ישי לפעמים).

תזהר בגשר מעל תל יצחק,הם סללו כביש חדש והשאירו מדרגה מסוכנת.

אם אתה מופיע בטבריה תגיד לי!

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

:-(

תבוא לסלינה בטבריה או לדוריס באפיקים :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מחזק לגבי כביש החוף,בנסיעה מת"א אין טעם לעלות על כביש 6 כי תצטרך לעשות עיקוף שלם רק בשביל להגיע אליו (אם זה לא מעט ק"מ בכביש 5 עד קסם,או אם זה לצאת מאמצע ת"א>איילון>4>471 עד לנחשונים)

אם היית יוצא מנקודה דרומית יותר שקרובה למחלף שלו איכשהו,זה היה מצדיק את הנסיעה והתשלום הנוסף.

סע לשלום בכביש החוף,תזהר מאלו שנותנים ברקס חירום לפני כל מצלמה (יש כולה 2 לכיוון צפון גם ככה),וכמו שכתב גבי,סע לאט על הגשר החדש אחרי יקנעם (ממש מרסק רכבים ה*רא הזה)

נסיעה טובה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
כביש 2 צפונה עד מחלף זיכרון יעקב-->כביש 70 עד צומת התשבי-->כביש 722 עד צומת השומרים-->כביש 75 עד צומת ישי-->כביש 77 עד מרכז טבריה.

זאת ה-דרך, עם או בלי קשר לאירועים בטחוניים בואדי ערה. גם כשיהיה שלום ונשב תחת עץ האקליפטוס עם אחינו הערבים, אני לא אנהג דרך הכביש המעפן הזה... במיוחד אחרי שגילחו את צומת המוביל והפכו את הכביש לדו נתיבי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
זאת ה-דרך, עם או בלי קשר לאירועים בטחוניים בואדי ערה. גם כשיהיה שלום ונשב תחת עץ האקליפטוס עם אחינו הערבים, אני לא אנהג דרך הכביש המעפן הזה... במיוחד אחרי שגילחו את צומת המוביל והפכו את הכביש לדו נתיבי.

אתה מתכוון לדרך הזו, נכון ?

Screenshot_2014-07-04-11-32-45.jpg

פורסם
אכן מופיע שם, אבל באירוע סגור לצערי!

חודש הבא מופיע בסלינה באילת מול כמה אלפי אנשים, כל מי שבאיזור מוזמן :)

נשתדל להגיע...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מבין את מקור החששות אבל לא תמיד צריך להאמין לקשקושים של טמקא, רק תמים לא יבין שיש מתחת לפני השטח מתיחות אבל אין שום ארועים ושום בלגאן.

סע לשלום דרך כביש 65.

* כל זה כמובן נכון לעכשיו, לך תדע מה יהיה עוד שעה, אבל באותה מידה, לך תדע מה יהיה בכל מקום במדינה המוטרפת הזו עוד שעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזל שהסתייגתי, עברו סהכ כמה שעות ובצומת ערערה יש הפגנה אגרסיבית ונסיונות חסימה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...