Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השאלות שבכותרת.

162 אלף ק"מ

ראידאטור מקורי.

תחליפי של בשן 550 ליפני

סיני בואדי ג'וז 280 שקל.

תודה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

עד כמה שידוע לי, אחד הסימנים הם שהוא לא מתחמם באופן אחיד, משמע חלק מהמעברים - סתומים.

האם מדובר בבימר או בהונדה? אצלי הלכתי על ניסנס ואני מאוד מרוצה.

M-TECH E46

פורסם
עד כמה שידוע לי, אחד הסימנים הם שהוא לא מתחמם באופן אחיד, משמע חלק מהמעברים - סתומים.

האם מדובר בבימר או בהונדה? אצלי הלכתי על ניסנס ואני מאוד מרוצה.

אין מה להשוות בין ניסנס (יצרן מדנמרק) לבין יצרן סיני כזה או אחר.

ד"א מהיכן השגת ניסנס?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לפני שהולכים וקונים חדש, מומלץ לפרק את הרדיאטור מהרכב, לנקות אותו עם מים בלחץ - ואם יש אפשרות גם לדחוף את צינור המים לחיבור העליון (לבלוק או למשאבת המים) ולתת למים לזרום. פתר לי בעיית התחממות עם אוטו של 123K קילומטר, ויצאה משם המון המון ג'יפה חומה.

נשמח לעדכון אם תבצע ניקוי זה.

בהצלחה,

אור.

פורסם

בהונדה אם השתמשת כל השנים במיים ייעודיים, ואין לך נזילות, אין טעם לגעת בכלל , לא לפרק ולא לנקות, זה עובד ויעבוד עוד המון כמו שעון שוויצרי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...