Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלקוח אמר בכתבה תשלחו את החלקים לייצרן

אבל אם הבעייה תחזור על עצמה אני לא רוצה את הרכב הזה

והיבואן לא רוצה להתחייב

אני מסכים איתו

זה הבעיה בשרות היבואן

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לטעמי זו התעקשות מיותרת וכנראה שאם לאותו לקוח היה פחות משעמם או איזה שקל פחות בכיס הוא היה מקבל את הצעת היבואן ששוב- היא סבירה לגמרי לטעמי.

קודם תן ליבואן לנסות לפתור את הבעיה בשיתוף היצרן, היה והתקלה נמשכת?

אז תיהיה ללקוח הלגיטימציה לדרוש החלפת רכב או קבלת התשלום בחזרה.

אני בספק גדול שהיצרן לא היה מצליח לפתור את התקלה ואני בספק עוד יותר גדול שהיצרן היה אומר ליבואן "שמע, אנחנו לא יודעים מה הבעיה ברכב, אין מה לעשות, תחזיר אותו תקול ללקוח".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

מה לא לגיטימי ממה שהלקוח ביקש שים לב הלקוח הסכים שישלחו את החלקים לייצרן ויפתרו את הבעייה

אבל אמר שהיבואן יתחייב שאם הבעייה תצוץ שוב הלקוח לא רוצה את הרכב

זו התעקשות של היבואן

היבואן אמר ללקוח לא היצרן אמר ללקוח

"שמע, אנחנו לא יודעים מה הבעיה ברכב, אין מה לעשות, תחזיר אותו תקול ללקוח".

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

הבקשה של הלקוח לגיטימית כמו שגם הסירוב של היבואן לבקשה לגיטימי אף הוא- תן ליבואן לפתור את הבעיה עם היצרן לפני שאתה מתחיל להערים קשיים ולבוא בבקשות שהן לא פשוטות לביצוע.

פורסם

לפי מה שהבנתי הבעיה במערכת הבלימה של הרכב. מה בדיוק בם ישלחו ליצרן את הדיסקים והקליפרים ומשאבת הבלם?

או שישלחו את כל הרכב? מה הבעיה להחליף את כל הרכיבים של מערכת הבלימה לחדשים ולסיים את הסיפור, זה רכב של מליון שקל.

מה שעוד יותר מוזר זה שבתגובת כלמוביל הם אומרים שזה תיקון פשוט של שעה והקונה לא מוכן לבצע אותו. בקיצור יש בעיה בהצגת הדברים וצד אחד לא אומר את כל האמת.

פורסם (נערך)
הבקשה של הלקוח לגיטימית כמו שגם הסירוב של היבואן לבקשה לגיטימי אף הוא- תן ליבואן לפתור את הבעיה עם היצרן לפני שאתה מתחיל להערים קשיים ולבוא בבקשות שהן לא פשוטות לביצוע.

למה הסרוב של היבואן לגיטימית ?

אתה שוכח שיש בעייה עם מערכת הבלימה זה בטיחותי

זה לא שהלקוח לא אוהב את צבע המצית

אם היבואן לא יכול לפתור את התקלה בעצמו להזכירך(הרכב כבר היה במוסך התקלה תוקנה וחזרה שוב)

והייצרן יפתור את התקלה ובמידה והתקלה תחזור שוב

אז יש לקחת את הרכב מהלקוח

מסכים איתי ?

זה מה שהלקוח ביקש מהיבואן בכתב וזה לגיטימי

למה היבואן לא רוצה להתחייב ?

אחרת כל שני וחמישי הרכב יהיה במוסך

פורסם

אבל זו בדיוק הגישה הישראלית הזאת של לשבור את הכלים בלי לתת צ׳אנס קודם לטפל בתקלה.

במקום להיות חוכמולוג ולעשות שרירים על היבואן תיתן לו צ׳אנס לפתור את התקלה ישירות עם היצרן כך שאם התקלה תחזור שוב לאחר אותו תיקון שני היבואן בעצמו יבקש מהיצרן לפתור את הבעיה כדי לא לאבד את הלקוח.

מרצדס העולמית לא צריכה שילמדו אותה מי הם לקוחותיה, לא מן הנמנע שאם לאחר אותו תיקון התקלה תחזור- היא בעצמה תדרוש מהיבואן להחליף רכב או לזכות את היבואן, היא לא תרצה לפגוע בתדמית שלה, עם או בלי התחייבות מוקדמת בכתב.

פורסם (נערך)

הלקוח מוכן שהייצרן יפתור את הבעייה

הוא ביקש שהייבואן יתחייב שאם התקלה תחזור שוב יקחו ממנו את הרכב

תסביר לי למה היבואן לא רוצה להתחייב ?

אם חשוב ליבואן השם שיתחייב

פורסם (נערך)

למה היבואן צריך להתחייב למשהוא?

זה בדיוק כמו ש edan82 תיאר - הלקוח הישראלי המכוער. להראות לכולם שאתה הבוס וכולם צריכים לרקוד לפי המוזיקה שלך. קטע של פרינציפ "אני רוצה שיעשו כמו שאני רוצה כי אני א' ב' ג' ומגיע לי!!!!"

ומספיק להסתתר מאחורי "אם חשוב לו השם". הלקוח הישראלי כבר הציג לכולם שאפשר לחרבן עליו והוא עדיין יקנה את אותו המותג.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
הלקוח מוכן שהייצרן יפתור את הבעייה

הוא ביקש שהייבואן יתחייב שאם התקלה תחזור שוב יקחו ממנו את הרכב

תסביר לי למה היבואן לא רוצה להתחייב ?

אם חשוב ליבואן השם שיתחייב

א. לא בטוח בכלל שהיבואן יכול להתחייב על דבר כזה בלי גיבוי היצרן.

ב. למה שהיצרן יתחייב עד דבר כזה לפני שבכלל נתת לו צ׳אנס להבין את התקלה ולנסות לפתור אותה.

נוח לך לעבוד יותר עם ביצים קשורות?

לרוב האנשים פחות.

פורסם

לקוח שמשקיע מעל מיליון שקל ברכב, הוא לקוח שא. יש לו אגו גדול כי יש לו כסף (לא אומר את זה לגנות), וב. זה לקוח שיכול להרשות לעצמו לנהל מאבקים כאלה בלי שזה יזיז לו. יש לו הרבה יותר נשימה מאשר כל אחד מאיתנו ,שהיה מנהל מאבק ברכישת מאזדה חדשה לדוגמא, מול היבואן באותה סיטואציה.

וכצה שזה ישמע פלצני, מה לעשות גם הסטנדרטים של שירות שונים ולא כולנו שווים. שאתה קונה מאזדה או סובארו, או לצורך העניין כסא במחלקת תיירים בטיסה, אתה מבין ומצפה(גם אם לעיתים זה מרגיז כמובן), שיהיה איחור, שהשירות לא יהיה בTOP, שאם תהיה תקלה אז תאלץ לעמוד בתור כמו כולם, בקיצור, סטנדרט.

שאתה קונה/ מקבל מוצר/ שירות פרימיום, אתה מצפה לאפס טעויות, לשירות שיפנקו וילטפו אותך. ואם היתה תקלה כלשהיא, אפשר לתת צ'אנס לתיקון אחד של החוויה, אבל איך אומרים, החבל והסבלנות הרבה הרבה יותר קצרים ממה שהיית נותן במצב רגיל.

חסריןם פה פרטים לגבי מי צודק ומי לא, אבל ברור ומצופה שלקוח כזה יהיה פחות סבלני וקשוב ל "תבוא/ תלך".

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם (נערך)

נוח לבעל הרכב שכל שני וחמישי הרכב יהיה במוסך, ועוד על תקלה בטיחותית ?

הייבואן צריך להגיע להסכמה עם הייצרן שאם תחזור התקלה ברכב, אחרי שהרכב תוקן אצל הייצרן,

לזכות את הלקוח.

אבל במדינה שלנו, לצערנו, עד שאין תביעה מהלקוח או פירסום בעיתונים, היבואן לא יתבצע כלום.

פורסם

זה דבר ידוע בסקרי חוות דעת של לקוחות שמי שקונה יונדאי גטס עם כרית אויר אחת והמכונית נוסעת אז הוא מאושר, לא חשב שהדבר הזה יסע.

מי שקונה מרצדס במליון ש"ח עם שיא הטכנולוגיה, יש שם דברים שעוד לא המציאו. חושב שהרכב מושלם ואף פעם לא יתקלקל.

כל תקלה שיש לו הוא מתחיל לקלל ולהפגין.

הבחור הזה היה בטלויזיה וסיפר איך זה היה חלום שלו, אם זאת הייתה המרצדס ה 4-5 הוא לא היה מתנהג ככה.

ובקשר לשרות של מותגי היוקרה.

ב.מ.וו R1200 RT החדש גילו בעיה שעוד לא מצאו לה פיטרון , בארה"ב הודיעו ללקוחות שאם הם רוצים הם יכולים לקבל את הכסף חזרה או לקבל $2500 ולחכות שיתקנו להם את האופנוע

אייל

פורסם (נערך)

א. היבואן לא יכול להתחייב על החלפת רכב כזה בלי אישור של היצרן (אלא אם הוא מסכים שהחלפת הרכב תהיה על חשבונו).

ב. יכול להיות מאוד שהיצרן יסכים להחליף את הרכב לאחר שיבחן את החלק הפגום. אבל זה לוקח זמן. להבנתי בנתיים הלקוח קיבל רכב חלופי ולא נוסע באוטובוס.

ג. אין קשר בין מוצר פרימיום והעדר תקלות וטעויות. טויוטה קורולה הרבה יותר אמינה מפרארי. ההבדל היחיד בין שירות במוסך של טויוטה ושל פרארי הוא כוס היין שתקבל מ-"יועצת השירות" הבלונדינית, זמן ההמתנה לחלקי חילוף והחשבון בסוף (שמכסה גם את המשכורת של הבלונדינית וכוס היין).

ד. פרארי (סתם אני מביא כדוגמא) אמנם שיפרו את האמינות שלהם לאורך השנים (הם פעם היו ממש נוראיים) אבל הם יודעים שהלקוחות יחזרו אליהם גם אם הגג דלף אחרי שנתיים וגם אם הקלאץ' היה דפוק עוד כחדש והצריך תיקונים חוזרים.

ה. ברור שגם אני הייתי מאוד כועס לו הייתי קונה רכב חדש, לא משנה בכמה כסף, ומגלה שהוא לימון. אבל לא הייתי ממהר לעשות כזה סקנדל בטרם מיציתי את העניין בצינורות המקובלים (פניה ליבואן, פניה ליצרן, פניה חוזרת בשילוב מכתב התרעה מעו"ד, תשובה שלילית ורק אז סקנדל).

זה דבר ידוע בסקרי חוות דעת של לקוחות שמי שקונה יונדאי גטס עם כרית אויר אחת והמכונית נוסעת אז הוא מאושר, לא חשב שהדבר הזה יסע.

אתה סרקסטי?

מי שקונה יונדאי גטס עם כרית אחת עושה את זה מתוך הנחה שמה שהוא קונה זה מעט רכב, במעט כסף ועם הרבה אמינות. למעשה זה הדבר היחיד שהרכב הזה מציע. הלקוח לא יכעס על רעידות ב-120, לא ירגז על רעשי רוח, הדבר היחיד שירתיח אותו זה תקלות משביתות ועלויות תיקון גבוהות. גם חברת יונדאי יודעת זאת היטב.

חוץ מזה, למיטב ידיעתי יונדאי גטס אמינה יותר ממרצדס S...

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow

• תוכן חדש...