Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני היום תדלקתי את רכבי(יונדאי לנטרה 1998 1.800 אוטמט) בפעם השניה לאחר שביקר במוסך.

בפעם ה1 אספתי את הרכב לאחר שהיה בשיפוץ גיר אצל ספי בפ"ת תידלקתי בדרך הביתה יצא לי 1 ל8.

היום תידלקתי לאחר שהשבוע אספתי את הרכב משהיה של יום במוסך פאר בפ"ת; שבוא עבר תיקון והעברת טסט ויצא לי 1 ל10.

התיקון היה החלפה של מוטות ותפוחי הגה.

עד לפני ה"אשפוזים" האילו במוסכים נדיר שהייתי יורד מה 1 ל12 בצריכת בדלק שלי.

היום שמתי טנק מלא בתקווה שכאשר אתדלק פעם הבאה הצריכה תהיה 12+ ק"מ לליטר.

שאלותיי:

מה לדעתכם פשר התופעה הזו?

האם יש עוד אנשים ששמים לב לתופעה זו? כלומר שאתם לוקחים את הרכב חזרה מהמוסך מתדלקים והממוצע ממש יורד?

יש משהו שעלי לבדוק?(פרט ללחץ אוויר בצמיגים)

אציין שגם לא נוספו הרבה ק"מ הייתי אומר כ50 בפעם ה1 וה2.

פורסם

בקיץ תיצרוכת הדלק גבוהה יותר סע ברכב בשעות הערב או הלילה תרגיש שהרכב סוחב יותר טוב - גם הפעלת מזגן צורכת דלק יותר מהממוצע והאויר הלוהט של הקייץ מפחית מהספק המנוע ואז אתה לוחץ עוד טיפה על הדוושה בקיצור קייץ

פורסם
הכל תלוי איך אתה נוהג גם.

אני לא שניתי את אופן הנהיגה שלי אני נוהג מאוד רגוע מאז ומתמיד, לכן הצלחתי להוציא 1 ל12+ מ1.8 אוטומט עם 271 אלף ק"מ.

לפעם ה2 אני יכול לדמיין שיתכן שחיכה איזה מוסכניק בתור לטסט שעה שעה וחצי עם מזגן על MAX + נסיעה הלוך חזור.

ובפעם ה1 נאמר לי שיעשו נסיעות מבחן אבל לא נסעו הרבה.

אני כן מודה שיש שימוש רב יותר במזגן אני מאמין.

גם אימי היום חזרה עם קיה ריו ממוסך אחרי לטיפול + טסט ,תידלקה בחזרה ויצא לה 1 ל10 במקום 11.5.

פורסם

אם אתה מרגיש שינוי והוא לא פסיכולוגי, אולי הגיר מושך קצת הילוכים וצריך כיוון.

אני עם לנטיס 1.8 נהיגה אגרסיבית, עושה 1 ל-10 והרוב בעיר.

פורסם
אם אתה מרגיש שינוי והוא לא פסיכולוגי, אולי הגיר מושך קצת הילוכים וצריך כיוון.

אני עם לנטיס 1.8 נהיגה אגרסיבית, עושה 1 ל-10 והרוב בעיר.

פרט להעברות חלקות יותר של הילוכים אין שנוי.

• תוכן חדש...