Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וריאציות של קונטאש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הימנית אומנם של פוטושופ, וזה די ברור ואי אפשר להתווכח על זה...

אבל השמאלית (הסירה) די הגיוני שלקחו קיט של "קונטש"... כזה כמו שהרכיבו פררארי על ההונדה NSX

ופשוט הרכיבו את זה על סירת מנוע קטנה.... (האמת שזה רעיון נחמד כשחושבים על זה.... )

פורסם
למה שמישהו יעשה כזה דבר, אי אפשר לנהוג בזה בכלל, אין שדה ראיה... קדימה...!

הדבר הזה רחוק מלהיות אפילו וריאציה על נושא הקונטאש.

מדובר בדראג רייסר שהלבישו עליו קיט, נדמה לי ששמו "נובה", שבדרך כלל מולבש על שלדת חיפושית...

גועל נפץ.

פורסם

זה כ''כ מגעיל

שאין לי מילים לתאר את זה

הגלגלים מאחורה גדולים ומפחידים ואין בהם שימוש

איזה מזל שהוא לא לקח לעצמו מנוע שמגיע ברוחב כל האוטו

ניראה לי עוד נישאר שם ס''מ של שדה ראיה בשבילו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

הימנית אומנם של פוטושופ' date=' וזה די ברור ואי אפשר להתווכח על זה...[/font']

אבל השמאלית (הסירה) די הגיוני שלקחו קיט של "קונטש"... כזה כמו שהרכיבו פררארי על ההונדה NSX

ופשוט הרכיבו את זה על סירת מנוע קטנה.... (האמת שזה רעיון נחמד כשחושבים על זה.... )

גם הסירה צועקת "פוטושופ"...

מרקם הצבע של ה"סירה" לא מתיישב טוב עם הצבע של המים והשמיים... כאילו אין השקפות של הסביבה על הפח של המכונית...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הגלגלים מאחורה גדולים ומפחידים ואין בהם שימוש

Ugly and useless as they may seem to you, they are actually very effective for drag racing, which is definitely what this car is made for... it has nothing to do with a real Lambo... did you notice the motor is seating in the front?!? I'm willing to bet it's some kind of an american made V8 with a lot of nitrous

.Moti

פורסם

גם התמונה השנייה פוטושופ, אם זה לא היה פוטושופ היו רואים בבירור בודי קיט "מצופי" ראיתי אחד כזה בטלוויזיה על פורד פיאסטה במקום שיש בו הרבה הצפות.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

אלה רפליקות, לא קונטאש אמיתיות. הרעיון של מכונית ספורט שגם שטה הוגשם בידי איזה בריטי, שאפילו מייצר אותה, לא זוכר את שמה. ריצ'ארד ברנסון המיליארדר קנה אחת ושט איתה בתעלה (בין בריטניה לצרפת). מכונית חמודה, גוף רודסטר ואפילו פנסים של מיאטה. יש לה 175 כ"ס, 10 שניות מ-0 ל-100 קמ"ש ביבשה ומהירות מירבית, גם ביבשה, של 160 קמ"ש. במים יכולה להגיע ל-50 קמ"ש בקירוב.

מצורפת תמונה

1.jpg

• תוכן חדש...