Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטרואן פיקאסו C4 שנת 2011 שרכשתי לפני מספר חודשים. כעת שהטמפרטורות בחוץ גבוהות שמתי לב שבכל עצירה (למשל ברמזור ארוך) מיזוג האוויר מפסיק לעבוד (יוצא אוויר אבל לא קר). קראתי באיזה מקום שזו מערכת שנועדה לחסוך באנרגיה, האם זה אכן כך? יש דרך לעקוף את זה? הנסיעות בתוך העיר הופכות לסיוט עם מזגן שבכל רמזור מפסיק לקרר.

פורסם

זו לא מערכת יעודית (יש את זה בהיברידיות וגם אז המזגן ממשיך בד"כ לקרר) אלא מאייד חסום, פילטר סתום או משהו בדומה.

בנסיעה יש לך את עוצמת הרוח שהנסיעה מייצרת ולכן הקירור טוב, בעמידה זה לא מספק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כשאני עוצר אז המזגן ממשיך לקרר למשך כדקה, ורק לאחר מכן מפסיק את פעולתו (המפוח עובד אבל רק על אוורור). כשאני ממשיך בניעה, שוב רק אחרי כדקה מרגישים שהמיזוג חוזר לעבוד. לפיכך נראה לי שזה לא קשור לעניין הרוח שנוצרת בנסיעה. יש רעיונות?

פורסם
כשאני עוצר אז המזגן ממשיך לקרר למשך כדקה, ורק לאחר מכן מפסיק את פעולתו (המפוח עובד אבל רק על אוורור). כשאני ממשיך בניעה, שוב רק אחרי כדקה מרגישים שהמיזוג חוזר לעבוד. לפיכך נראה לי שזה לא קשור לעניין הרוח שנוצרת בנסיעה. יש רעיונות?

רוב הסיכויים מנסיוני , חסר חלק מכמות הגז ולכן רק שהמדחס עובד טיפה בלחץ של טורים הוא מתחיל לקרר!

קרה לי בכמה רכבים שונים ונפתרה הבעיה

פורסם

אני לא יודע לאבחן את התקלה, אבל מנסיון של מספר חודשים עם רכב זהה, אין בפיקאסו מערכת טעינה חכמה שמנתקת את המדחס לחיסכון בדלק.

מדובר בתקלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הרכב מצויד במערכת STOP / START והמנוע כובה בעצירה כמו בC3 דיזל טורבו, המדחס מפסיק לפעול ולכן מפסיק לקרר. יש לחצן המבטל

את כיבוי המנוע בעצירות. בכל מקרה אחר זו תקלה, או מאוורר לא נכנס או מעבה סתום או חוסר גז.

• תוכן חדש...