Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התלבטות) slk או e cope

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש לקנות רכב ספורטיבי .. אחרי הרבה מחשבה בנושא והתייעצות צימצמתי לשתי אפשרויות

או slk הצורה החדשה מודל 2012 ומעלה עם מנוע 1800 וחבילת amg חיצונית..

או e cope גם של מרצדס מאותו שנתון עם אותו מנוע.. אין לי ילדים ואין לי בעיה של מגבלת מקומות.

איזה רכב עדיף לדעתכם מהשיקולים הבאים:

חווית נהיגה

סחירות

אחזקה

איכות הרכב

יופי חיצוני

פרקטיות

סה״כ הכללי

תודה רבה לעונים

פורסם

לדעתי E קופה רכב מאוד סולידי ויפה.

לSLK יש גג נפתח.

לגבי מקומות מאחור לE קופה, הם די סימליים ומתאימים יותר לילדים. ככה מי שקונה את הרכב, כניראה הסעת מבוגרים מאחור לא נמצא בסדר העדיפויות שלו.

אני פחות אוהב את הW212 E קלאס, היא אומנם נוסעת מדהים, אבל היא הרגישה לי פחות מרצדסית מאשר דור קודם (אולי זה רק אני - לא יודע).

השאלה מה אתה מעדיף? אתה רוצה רכב עם גג נפתח ועיצוב מאוד ייחודי? או אתה רוצה רכב עם עיצוב ייחודי בלי גג נפתח. מה חשוב לך? E קלאס יותר פרקטית, יש לה תא מטען אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא היה לי רכב עם גג נפתח עד היום, נהגתי ב slk מאוד נהנתי אבל היא נראית לי קצת ילדותית לא?

מבחינה חיצונית קשה מאוד להחליט,

אשמח לשמוע דעה של מישהו שנוהג ברודסטאר כבר תקופה ויכול להעיד אם הדבר נמאס, מעצבן, כייפי לאורך זמן.. תודה

פורסם
החופש הגדול בפתח.

הידד!

ואיך בדיוק אתה מסיק שמדובר בשירשור חופש גדול?

כי מדובר על רכב פרימיום? נו באמת.

Porsche 944 turbo

פורסם
ואיך בדיוק אתה מסיק שמדובר בשירשור חופש גדול?

כי מדובר על רכב פרימיום? נו באמת.

הבחור מתייעץ בפורום אודיו על שיפור המערכת שיש לו בלאנסר שלו.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הודעה 1

הודעה 2

ועכשיו הוא רוצה מרצדס :)

סחטיין על הזיהוי APPLEZ.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

קח בחשבון גם שה-E קופה מכרה יותר חתיכות לעומת ה-SLK באותם שנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רגע רגע,

אולי הלך לו ממש טוב במשחקי הקלפים בשנתיים האחרונות? :).

אני קניתי את הבהמה מקרן השתלמות,ככה שיכול להיות שיש פה מן האמת.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...