Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירוקו 2.0T DSG 2011-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

מכרתי את האאודי הידנית שהייתה ברשותי בשביל רכב יותר פרקטי וכמובן אוטומט בשביל הנוחות וכרגע

אני מחפש שירוקו 2.0 טורבו בין השנים 2011-2012 תיבת הילוכים DSG ,

רציתי לברר איזה דברים אני צריך לברר ולבדוק לפני קנייה?

כמובן שאני יעשה בדיקה לפני קנייה, אבל לא תמיד הם מוצאים הכל.

קראתי שבדגמי 1.4 כתיבת הילוכים DSG קצת בעייתית אך במנוע 2.0 הDSG מצויין, זה נכון?

ואם למישהו יש פרטים נוספים כלשהם שיכולים לעזור אני הודה לו מאוד!

תודה רבה מראש לעוזרים!

פורסם

לגבי תיבת ההילוכים תיקח בחשבון את הבעיתיות של התיבה לטוב ולרע.

המנוע דווקא אמין,אבל התיבה דורשת החלפת מצמדים כל 25/30 אלף ק"מ .

פורסם

ה-DSG היא תיבה נהדרת רק שבשנים שאתה מדבר עליהם התגלתה בעיה בחלק מהתיבות שכנראה לא התאימו לאקלים החם והלח של ישראל ולכן היצרן יצא בקמפיין להחלפת המצמדים והשמן מסינטטי למינרלי. היבואן האריך את האחריות על התיבות בשנים האלה לחמש שנים וכל מה שאתה צריך לבדוק זה אם הרכב עבר את קמפיין ההחלפה של המצמדים, התוכנה והשמן ואם הוא רשום במסגרת האחריות המורחבת. את הנתונים האלה תוכל לקבל משרות הלקוחות שלהם.

פורסם

פותח האשכול - מנוע ה2 ליטר טורבו של השירוקו שאתה מתלבט לקנות משודך לתיבת ההילוכים DSG6 בעלת מצמדים רטובים, אמינותה הוכיחה את עצמה לאורך השנים לעומת הDSG7 שהיו לה הרבה בעיות של מוח גיר/מצמדים.

פורסם

תיבת הDSG6 יותר טובה מתיבת הDSG7? נשמע קצת מוזר שהם בנו משהו פחות טוב..

ולגבי בדיקה אם החליפו בחברה בין הסינטטי למינראלי, אני צריך להתקשר לצמפיון ולברר עם מס הרכב?

ובעיקרון אם החליפו, זאת אומרת שישנה אחריות על התיבת dsg6 עדיין?

תודה רבה חברה!!

פורסם
תיבת הDSG6 יותר טובה מתיבת הDSG7? נשמע קצת מוזר שהם בנו משהו פחות טוב..

ולגבי בדיקה אם החליפו בחברה בין הסינטטי למינראלי, אני צריך להתקשר לצמפיון ולברר עם מס הרכב?

ובעיקרון אם החליפו, זאת אומרת שישנה אחריות על התיבת dsg6 עדיין?

תודה רבה חברה!!

לא זכור לי שהיה RECALL להחלפת השמן הסינטטתי למינרלי בDSG6.

הגיוני שבונים משהו חדש והוא פחות טוב, קורה בכל תחום בעולם.

הDSG6 עמיד יותר, בעל מצמדים רטובים שמקוררים טוב יותר ואני מאמין שלכן הוא גם יותר אמין ושורד יותר טוב מהDSG7.

ולא ידוע לי לגבי תקופות אחריות של DSG6, אני יודע שלDSG7 עד תחילת 2014 יש 5 שנים בלי קשר להחלפת השמן.

פורסם

עשו לך סלט, כל הריקולים למינהם (שמן סינטטי, החלפת מצמדים, החלפת מכטרוניקס), מדברים על גיר ה-7 הילוכים.

לאחר ההחלפות למינהם, נוטרלו הבעיות (לחלקנו לא היו בעיות בלי שום קשר, אבל ריקול זה ריקול).

בכל מקרה כמו שנאמר, ההתייחסות היא לdsg7.

dsg6, נחשב ליותר אמין ואין איתו שום בעיה, אין לו אחריות מורחבת מהסיבה הזו בידיוק.

תרכוש ותהנה ללא פחד.

לגבי הבחור שרשם שהתיבה "דורשת" החלפה כל 25k, אתה קשקשן רציני.

"יאללה בירי".

פורסם

אכן הבעיה הייתה עם הDSG7 בעצם למה הייתה,עדיין לייב אנד קיקינג.

לגבי דגמי ה1.4 עיקר הבעיה לא הייתה בתיבות ההילוכים אלה במנוע, לייתר דיוק המנוע 160 ,שסובל מאובדן חיים מוקדם מאוד.

הרבה מנועים הוחלפו תחת אחריות ,אך עדיין לא הייתי רוכש שום מוצר של VAG עם המנוע הזה,כאשר הרכב כבר לא נמצא תחת אחריות ייצרן.

Porsche 944 turbo

פורסם
עשו לך סלט, כל הריקולים למינהם (שמן סינטטי, החלפת מצמדים, החלפת מכטרוניקס), מדברים על גיר ה-7 הילוכים.

לאחר ההחלפות למינהם, נוטרלו הבעיות (לחלקנו לא היו בעיות בלי שום קשר, אבל ריקול זה ריקול).

בכל מקרה כמו שנאמר, ההתייחסות היא לdsg7.

dsg6, נחשב ליותר אמין ואין איתו שום בעיה, אין לו אחריות מורחבת מהסיבה הזו בידיוק.

תרכוש ותהנה ללא פחד.

לגבי הבחור שרשם שהתיבה "דורשת" החלפה כל 25k, אתה קשקשן רציני.

מסכים עם רוב מה שכתבת רק שזה לא היה ריקול, אלא קמפיין שרות. יש הבדל גדול בין שני המונחים. מעולם לא הוכרז ריקול ל-DSG אלא מדובר ביוזמה (קמפיין) של היצרן והיבואן המקומי (צ'מפיון) לשיפור והתאמת המכלול לתנאי האקלים הישראלי.

פורסם
מסכים עם רוב מה שכתבת רק שזה לא היה ריקול' date=' אלא קמפיין שרות. יש הבדל גדול בין שני המונחים. מעולם לא הוכרז ריקול ל-DSG אלא מדובר ביוזמה (קמפיין) של היצרן והיבואן המקומי (צ'מפיון) לשיפור והתאמת המכלול לתנאי האקלים הישראלי.[/quote']

אם זה נראה כמו ברווז ועושה קולות של ברווז,זה בטח לא זברה.

Porsche 944 turbo

פורסם
מסכים עם רוב מה שכתבת רק שזה לא היה ריקול' date=' אלא קמפיין שרות. יש הבדל גדול בין שני המונחים. מעולם לא הוכרז ריקול ל-DSG אלא מדובר ביוזמה (קמפיין) של היצרן והיבואן המקומי (צ'מפיון) לשיפור והתאמת המכלול לתנאי האקלים הישראלי.[/quote']

צודק.

"יאללה בירי".

פורסם

מסתבר "שהאקלים" הזה קיים גם בסין(בצע חיפוש) ובעוד מדינות בהן התיבה כשלה.

להגיד קמפיין ״שרות״ על מה שעברו בעלי הdsg עד שהכירו בבעיות של התיבה זה אנדרסטיימנט של המאה, דרך אגב יש לי שני חברים עםvag שממתינים למכטרניקס או משהו בסגנון כבר מעל לשבועיים, וזמן ההגעה עדיין לא ידוע, אפרופו שרות..

לפות״ש יש לי חבר עם אוקטבה דיזל 180k והתיבה פעלה אצלו עד היום ללא כל בעיות(dsg6).

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...