Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איציק - mix, מעולים, אבי שמי עושה עבודה תותחית את השאר אני פחות מכיר.

9,500 זה סכום סביר בשביל עבודה טובה, עדיף על לשלם 7 ולקבל עבודה בינונית במקרה הטוב.

האולם בשירת הים די מיושן, אם כבר נתניה אז האורבן חביב.

סי ושף נמצא במקלט של המלון, זה לא אחלה.

ראמאדה סביר, האולם די חביב (שני אולמות התחתון יפה יותר), אך יש בעייתיות עם החופה מבחינת מיקום.

כדאי לשקול את הקסיופאה בהרצליה, יחרוג קצת אבל מאוד יפה (שוב אולי בכיוון של שישי, ניתן להאפיל שם את האולם).

קיטרו בגן לא מאוד חתונתי

עריכה אחרונה על ידי rgunv

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
9 וחצי על צלם? זה כולל ווידאו, אלבומים, ומסאג' עם הרפיה?

הצלם מרמלה, הגעתי בעקבות המלצות של מי שצילם לי את הבר מצווה (והיום כבר לא בתחום).

כולל אלבום דיגיטלי, אלבומים לשני ההורים, תמונה גדולה לבית + שני קנבסים להורים, 2 צלמים באולם (אחד עם רחף ואחד סטילס)...ויש עןד כמה דברים ששכחתי.

זה החבילה הבסיסית אצלו וויתרתי על מגנטים (לא נראה לי לשלם 1000 שקל על מגנטים שמקסימום ידביקו כמה דברים על המקרר)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שני צלמים באולם ?

אני מקווה שזה בנוסף לצלמים שמלווים במהלך היום (לפחות וידאו), רחף לא יכול לתת מענה על כל הצרכים.

המחיר בעבור מגנטים לא יקר ופחות ממה שאני גובה, העניין הוא שיש כאן תיווך כך שאתם תקבלו מוצר נחות ככל הנראה מאשר אם תסגרו ישירות מול הספק.

אטרקציות לאירועים

פורסם

אנחנו התחתנו ב"חוות אלנבי" שזה מקום ייחודי ויפה מאד בזכות עצמו אבל לצערי לא נמצא בגבולות שהקצבת (קיבוץ נצר סירני, דרומית לרשל"צ).

תוכל לפרט פחות או יותר עלות למנה בחוות אלנבי - נראה מקום טוב.

פורסם (נערך)

זה משתנה כתלות ביום בשבוע והתקופה בשנה לכמות המוזמנים שלכם, שיטת ההגשה ויכולת המיקוח שלך:)

בגדול, מנה (לפני אלכוהול ושאר הדברים) יכולה לנוע בין 230-300 ש"ח, אבל קח את זה בערבון מוגבל.

עריכה אחרונה על ידי noogie
פורסם

טוב הסתכלתי על החוזה...זה 4 צלמים בערב ועוד שניים בצילומי חוץ.

שני סטילס, אחד כתף ואחד רחף.

פורסם

נקמיצי אם זה הכיוון כדאי לבדוק גם את הקומה הרביעית, מקום ברמה גבוהה מאוד שנשאר נעים וטעים (ולא מאוד יקר).

באופן כללי בעלי אולמות אירועים הבינו שעידן החתונות הענקיות עבר ומשקיעים היום בפיתוח של אולמות ״בוטיק״.

בחוות אלנבי האוכל טעים, הצוות אדיב ולמקום יש קטע, מבחינה צילומית (לצלם) די קשה, המון לדים, חושך ועשן בריקודים, הייתי ממליץ יותר בכיוון של צהריים

אטרקציות לאירועים

פורסם
טוב הסתכלתי על החוזה...זה 4 צלמים בערב ועוד שניים בצילומי חוץ.

שני סטילס, אחד כתף ואחד רחף.

ל150 מוזמנים מצלמת רחף מיותרת.

פורסם
ל150 מוזמנים מצלמת רחף מיותרת.

אני עם 350 מוזמנים (בנתיים - אחרי שצמצמתי מי שלא בטוח יבוא)...פותח השרשור עם 150.

פורסם

איזו מצלמת רחף ואילו 4 צלמים? :shock:

אני מתכנן על צלם סטילס אחד (שבטח יצתרך עוזר שיחזיק את הפלאשים וכאלה) + צלם מגנטים + מתלבט אם צריך וידאו בכלל.

בכל מקרה, גלשנו מהנושא (כמו תמיד בפורום :) ) - אנחנו הולכים לראות כמה מקומות בחמישי-שישי, נראה אם יהיה משהו רלוונטי. יש למישהו עוד מקומות להציע?

פורסם

noogie - תודה, אשמח להמלצות למרות שאני לא מתעסק בזה כרגע, אבל טוב שיהיה לאחר כך.

pinister - יצא לי להיות שם בחתונת שישי. מקום יפה (לא יודע איך בלילה), אבל המחירים שלהם יקרים.

פורסם

מגנטים - מתמטגנטים באהבה

וידאו - אביב צדקיה

סטילס - רומן בלשוב

את אביב אני מכיר אישית מהתחום מלפני שנים, את המגנטים ואת רומן הכרנו בחתונות של חברים כך שיש להם המלצות מבוססות.

• תוכן חדש...