Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מגנטים - מתמטגנטים באהבה

וידאו - אביב צדקיה

סטילס - רומן בלשוב

את אביב אני מכיר אישית מהתחום מלפני שנים, את המגנטים ואת רומן הכרנו בחתונות של חברים כך שיש להם המלצות מבוססות.

לרומן יש סגנון ייחודי, הקומפוזיציות ייחודיות אך מדובר בסגנון צילום שבו הייתי מזמין אותו וצלם נוסף, קשה מאוד להרכיב אלבום מתמונות "כאלה", בנוסף מה שאופנתי היום כנראה ייראה קיטשי בעוד כמה שנים.

בתחום הווידאו - שגיב לייקינד סרגיי מיידין, כדאי מאוד להתרשם מהתקצירים ברשת ולהבין מה הכיוון.

לגבי המגנטים, אני מתעסק בזה, השוק מפוצץ בילדים קקה שמייצרים עבודה זבל ומורידים את המחיר, עצוב לי לראות על מה אנשים מוכנים לשלם רק כדי לחסוך 100-200 ₪ ולא להרגיש פריירים

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תודה רבה על ההמלצות. אני עוד אקח ממך הצעת מחיר ובכלל אתיעץ כשהדברים האלו יהיו רלוונטיים. אבל קודם צריך למצוא מקום ולסגור תאריך. נראה מה נדוג היום-מחר.

פורסם

בעניין איזיווד.

הלכנו על 4 מקומות במקביל, מקומות מובילים באיזור השרון.

קיבלנו הצעה מאיזיווד לגבי כולם ולאחר מכן הלכנו למקומות עצמם.

כבר בשלב הראשון טרם ההתמקחות קיבלנו הצעות נמוכות יותר מאיזיווד במספרים כמו 10K.

לאחר מיקוח ההפרש רק גדל וגדל.

אני בכלל לא מדבר על מהירות התגובה האיטית של איזיווד בתיאום מול אולמות שבעקבותיה נתפסו תאריכים שרצינו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתי החודש בחתונה באיזור חדרה בגן אירועים שנמצא ממש על יד נחל חדרה - "אקו" (Eco).

מקום יפה, לא גדול במיוחד מתאים לאירועים בסדר גודל שלך.

לדעתי גם לא יהיה כל כך יקר.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מתעלק:

מישהו יודע מה המחיר למנה בהורודיון ראשל"צ?

תודה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
בעניין איזיווד.

הלכנו על 4 מקומות במקביל, מקומות מובילים באיזור השרון.

קיבלנו הצעה מאיזיווד לגבי כולם ולאחר מכן הלכנו למקומות עצמם.

כבר בשלב הראשון טרם ההתמקחות קיבלנו הצעות נמוכות יותר מאיזיווד במספרים כמו 10K.

לאחר מיקוח ההפרש רק גדל וגדל.

אני בכלל לא מדבר על מהירות התגובה האיטית של איזיווד בתיאום מול אולמות שבעקבותיה נתפסו תאריכים שרצינו.

לצערנו זה לא היה המצב, אבל זה כבר לא משנה שום דבר.

אגב, אני מכיר מישהי שעזבה את איזיווד ועברה לגן אחר, על הדרך חסכה 15k.

כל מקרה לגופו.

פורסם

גם לי יש זוג חברים טוב שמאוד התאכזבו מהשירות והמידע שניתן להם ע"י איזיווד. גם בשנת 2014 אין תחליף לעבודת תחקיר ולמידת השטח בצורה עצמאית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היינו רוצים לסגור מנה עד 250 ש"ח לאדם כולל כל השטויות של האולם (מלצרים, הגברה, עמלת אשכנזים וכו')

אני יכול רק להמליץ על האולם בו התחתנתי, "הגלריה"

אלכס, בהמשך למה ששלחתי לך, המחיר היה מחיר עבור מנה בלבד (לא כולל מלצרים ברמנים וכולי)

לכל המעוניין- 245 ש"ח בגלריה בכפר ויתקין ביום שני האחרון. לא אני התחתנתי אלא אחותי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש לי שאלה לגבי צלמי סטיל ווידאו.

בחתונה של 150 איש מספיק צלם סטילס אחד + צלם וידאו HD? או שעדיף ללכת על שני סטילס?

האם כדאי להוסיף צלם DSLR? האם צלם DSLR יכול להחליף את צלם הוידאו HD?

פורסם

מוזר בשני מקומות שבדקתי אמרו לי שאני חייב לקחת וידאו רגיל ואם אני רוצה להוסיף לזה DSLR, שכאשר DSLR זה יותר לפאן ולצילום יותר מגניב ולא בא כתחליף למצלמת וידאו.

פורסם

לא יודע איפה בדקת, dslr מקצועי כבר לא עובר כמצלמת dslr עם פונקציות נוספות (בתחילת הדרך כך היה), היום מצלמים במיני מצלמות קולנוע שמפיקות תוצאות מדהימות.

Dslr מעניין הרבה יותר, רוב החברות הגדולות אינן מחזיקות צלם שכזה בצוות הקבוע ולכן הם מעוניינים שקודם כל תיקח סטנדרט ואז תוסיף עליו (הצלם הזה עולה להם יותר)

אטרקציות לאירועים

פורסם

זה העניין שDSLR זה בנוסף לוידאו ולסטילס, במקומות שביררתי לא נותנו לי לקחת DSLR על חשבון וידאו.

לפי התיאור שלך ולפי מה שראיתי נראה לי ל150 מוזמנים יספיק צלם סטילס אחד וDSLR אחד.

פורסם (נערך)

חפש ״ליאור שי צלם״.

קשה יותר להוציא קליפ באורך מלא אך ניתן לקבל משהו איכותי, לא כולם אוהבים להפעיל את המוח.

עריכה אחרונה על ידי rgunv

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...