Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השוק מפוצץ בילדים קקה שמייצרים עבודה זבל ומורידים את המחיר, עצוב לי לראות על מה אנשים מוכנים לשלם רק כדי לחסוך 100-200 ₪ ולא להרגיש פריירים

מי שרוצה המלצה על מגנטים איכותיים, במחיר קצת יותר מהסטנדרט (סביבות 1600-1800) מוזמן לפנות בה"פ.

הבחור עשה מגנטים אצל חבר טוב, אצלי, אצל קרוב משפחה שהתלהב מהמגנטים אצלנו וביטל את מי שהוא הזמין לברית של הנכד שבוע אח"כ, ולאחרונה לקחנו אותו גם לחתונה של אחותי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אז אחרי שסגרנו מקום (הגלריה), אני אשמח לעזרתכם בנושאי חתונה נוספים:

1. המלצות לצלמים - כנראה צלם סטילס אחד וצלם וידאו אחד (האם לדעתכם צריך יותר מזה לחתונה של 150 איש?). למחיר יש משמעות, כך שלא מחפשים את ההכי טובים, אלא תמורה טובה למחיר.

2. המלצות לצלם מגנטים - כנ"ל, אין לנו כוונה להוציא 1600 ש"ח על זה.

3. איזו שתיה חריפה נוספת נדרשת? מדובר על כ-150 איש, כאשר הצעירים מהווים פחות משליש. אנו מקבלים מהאולם בר שכולל: ויסקי (רד לייבל וכדומה), וודקה (אבסולוט ודומיו), ג'ין, רום, מרטיני, ערק, קמפארי, בירה ויין. בנוסף, כבר נקנו כמה בקבוקי ויסקי איכותי לשולחנות של שתיינים מבוגרים. כמה XL-ים צריך? אילו משקאות נוספים הכרחיים? וואן גוך, טקילה, ייגר, פידג', בד אפל, קאווה? מה וכמה חובה ומה מיותר?

פורסם

1. אצלי הצלם היה סטודיו בני, אצלי היה עם שני וידאו כתף וסטילס אחד, הוא יושב בירושלים, אבל החתונה עצמה הייתה בצומת ראם.

2. לגבי צלם מגנטים אני לא זוכר את השם שלו, עשה מגנטים מצוינים באיכות מצוינת ב-1000 שקלים, אני אחפש אם יש לי את השם או טלפון איפשהו.

3. זה תלוי במה שהאורחים שותים, שום דבר לא הכרחי, הכל תלוי בקהל היעד שלך, אצלי הלך בעיקר ייגר פידג' ובד אפל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מגנטים, נדמה לי שהמלצתי בתחילת השרשור, "מתמגנטים באהבה" פיני עושה עבודה מעולה!

לגבי אלכוהול, קח בחשבון שחלק מהאורחים באים עם "עין" "למה להם יש בקבוק ג'יבי על השולחן ואצלנו מינרליים?!"

לא שהם צריכים את הבקבוק, אבל למישהו שמו ולהם לא.

העדפנו לשים לכולם (בקבוק וודקה) על השולחן ולגמור עניין, כן, חלק מהבקבוקים נפתחו ושתו מהם כוסית, אין מה לעשות, חלק לא נפתחו והוחזרו לחנות.

את הבר במהלך האירוע שדרגנו בוואן גוכים שהחזיקו למרבה ההפתעה הרבה זמן, יש תיעוד ברור שלי שותה הרבה.

בר חוץ ללא הגבלה בד"כ יכיל את כל מה שצריך, אצלנו לא כלל משקאות אנרגיה, אז הוספנו 4 משטחים נדמה לי ונשארו 10 פחיות לקחת הביתה.

אירוע של 150 אורחים, כשליש צעירים.

פורסם

m3x7r3m3, תודה על התגובה. אשמח אם תמצא את פרטי צלם המגנטים.

noogie, תודה גם לך. לצערי, יש שולחנות של אנשים (קרובים מבוגרים) שיעלבו אם אני אשים להם בקבוק וודקה על השולחן, ולהתחיל לשים גלנליווטים על כל השולחנות יביא אותי לפשיטת רגל :). כך שאני מקווה שהאנשים שלא יהיה להם בקבוק על השולחן יבינו שיש את האנשים היותר קרובים שמקבלים יחס מועדף ויהנו מהמבחר בבר. לגבי בר חוץ, זה ברור שיהיה בו כל מה שצריך, אך גם העלות שלו יקרה משמעותית מקניה עצמית של המשקאות הרלוונטיים ולכן אני מתיעץ איתכם.

פורסם

לגבי בר חוץ מול קניה עצמית,

א. במקרה של קניה עצמית, שירותי בר עולים כסף, צריך לקחת את זה בחשבון.

ב. בקניה עצמית אתה לא תגיע למגוון שיש לאולם להציע, סתם שתי דוגמאות מחתונות בבאר שבע (כך יצא) שהייתי אצל חברים:

1. בקבלת פנים הברמניות מזגו מנות עצומות של וויסקי (150-200 מ"ל לכוס) לאורחים ואז לאירוע לא נשאר וויסקי, אבל היה קצת פידג' ואריסטוף קרמל שזה נחמד אבל לא מרהיב.

2. קבלת פנים, "ג'ין טוניק?" אין, "וודקה חמוציות?" אין, "יין לבן?" אין.

לא כיף להתחיל ככה אירוע.

פורסם

אצלי בבר החוץ היו בירות, יינות ושתייה קלה, הברמנים גם הסבירו שהאלכוהול הכבד יותר נמצא בבר שבפנים לאחר החופה.

לגבי המגנטים אלו היו חברת "ג'מבוק" (הם עושים עוד כל מיני דברים כמו שופרות, מעגלי מתופפים, בועות סבון ועשן, זיקוקים וכו').

האיכות של המגנטים (לאחר שנתיים) היא מצוינת, הם לא דהו בכלל ואפילו לא נהיו דביקים.

את הטלפון אתה יכול למצוא בדפי זהב, אבל אני אקל עליך זה 050-2741677 והשם של הבעלים זה ניר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...