Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מזה מספר שבועות אני מסתובב במוקדי מכירות של חברות הליסינג בנסיון ״לראות בעיניים״ רכב, לפני תשלום ה״מקדמה/דמי רצינות״ ותמיד הרכב שנראה מעניין במחשב, נמצא בסניף אחר.

היום, הצלחתי וראיתי קיה סיד סטיישן, 2011, 81000 ק״מ.

ישבתי בתוכה, בדקתי את הדיסקים (ברקסים), הרמתי מכסה מנוע וסה״כ סביר, אם כי יש תחושה של שימוש רב (פלסטיקים, ריפוד, מראה המנוע).

לא ניתן היה להוציא לי את המפתחות, כי יום שישי אז לא יכולתי להניע.

מתוקף היותי חשדן ומהידיעה שהמכוניות הללו, בד״כ נחטפות, אחרי שיצאתי התקשרתי לנציג המכירות ושאלתי כמה זמן הרכב עומד במגרש.

הוא אומר שהרכב במלאי כבר 130 יום!!!

זה סביר?

בנוסף, קיה מציעים למיטב ידיעתי, 7 שנות אחריות ופה לא ידעו לומר לי אם יכבדו את האחריות או לא.

אני מפספס משהו? הרכב עומד במגרש כבר 4 חודשים?

התכוונתי לתחקר אותם עוד אך מכיוון שיום שישי, זה לא הסתדר.

מה דעתכם?

תודה

עריכה אחרונה על ידי eranbet
פורסם

תבדוק הבדלי צבע חיצוניים.

צבע פנימי וחיצוני של מכסה מנוע.

תבדוק שהפגושים יושבים בצורה סימטרית ואין שום ברגים.

יכול להיות שהרכב עבר תאונה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הראו לי את טופס הבדיקה שלהם והיה מצויין משהו בעניין פחחות ופלסטיקים, אם כי צויין ״לא משמעותי״ ולא שלדה. אבל הבנתי שעשויים להיות הבדלים קיצוניים בין תוצאות בדיקה שלי לשלהם.

לא התעמקתי בצבע אבל נראה היה בסדר אבל זה לבן אז אולי מבט חטוף זה לא מספיק.

פורסם

לרכבי קיה שנקנו ע"י חברות ליסינג יש 3 שנות אחריות בלבד.

בהיצע הגדול שיש בשוק 130 יום במלאי זה לא פרט שצריך להטריד אותך, יש מקומות שתמצא גם מכוניות שנמצאות שנתיים במלאי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שאמרו לרכבי ליסינג של קיה יש רק 3 שנים אחריות ולא 7 (כנראה ככה החברות מוזילות עוד את העלות של הרכב)

לגבי הרכב - אסור לשכוח שהשוק מוצף.. יכול להיות שיחד איתה הוצגו עוד 10 מכוניות אותו דבר עם ק"מ כמעט זהה..

כל עוד שהרכב נראה טוב לא הייתי דואג יותר מדי..

בכל מקרה אני הייתי מחפש יותר את הקיה פורטה אחרי המתחית פנים (הגיע לקראת סוף שנת 11) זה אותו המנוע אבל עם תיבת 6 הילוכים

השילוב הזה עדיף לדעתי

פורסם

אני מניח שאתה צודק אבל אני מעדיף סטיישן ויש גם אילוצי תקציב. כל חודש זה עוד כ 500₪ ובנוסף, קצת התקשו למצוא לי כזו בחברות הליסינג.

פורסם

נראה לי סביר הזמן שהרכב במלאי,רק ההשבחה יכולה לקחת כמה חודשים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה לא אומר שהוא עמד בשמש 4 חודשים?

משהו מוזר, יש אבק כבד בתוך תא הכפפות, לכלוך בשקע של המצית, הגה קצת אכול (בצד העליון, זה שנשרף מהשמש), לכלוך בבית המפתח של הסוויץ׳.

תאורה פנימית שבורה (אמרו שיסדרו).

האוטו עניין אותי אבל משהו מרגיש מוזר.

פורסם

תבקש שפשוט ינקו אותו כמו שצריך,אצלי לאחר שקניתי את הרכב מצאתי כמויות גדולות של אבק בין כיסא הנהג למשענת יד אבל זה פשוט מעיד על כך שהרכב נשטף לא ביסודיות.

אל תאכיל את עצמך סרטים,פשוט תיקח את הרכב לבדיקה וזהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
זה לא אומר שהוא עמד בשמש 4 חודשים?

משהו מוזר, יש אבק כבד בתוך תא הכפפות, לכלוך בשקע של המצית, הגה קצת אכול (בצד העליון, זה שנשרף מהשמש), לכלוך בבית המפתח של הסוויץ׳.

תאורה פנימית שבורה (אמרו שיסדרו).

האוטו עניין אותי אבל משהו מרגיש מוזר.

אציין שיש לחבר שלי קיה סיד סטיישן מליסינג. הרכב עם 80,000 ק"מ ועם דאשבורד שמתחיל להתנפח... אז הגה אכול זה בקטנה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

האמת היא שהחלטתי לרדת מהרכב הספציפי הזה, משהו לגביו מרגיש לי לא טוב. לא מעוניין לקחת אותו לבדיקה.

פורסם
האמת היא שהחלטתי לרדת מהרכב הספציפי הזה, משהו לגביו מרגיש לי לא טוב. לא מעוניין לקחת אותו לבדיקה.

תתמקד ביונדאי המקבילה.

יש היצע ענק של רכבים, היא יותר יפה לטעמי בהרבה והיא מאובזרת בגג שמש שזה נחמד.

לא קשה למצוא רכב במצב טוב במגרשי הליסינג.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא החלטתי לרדת מקיה אלא רק מהרכב הזה.

קצת מפחיד עניין הדשבורד אבל מכל מה שאני מבין, הקיה עולה על היונדאי כמעט בכל נושא, לרבות התנהגות כביש.

גם ישבתי בשתיהן (לא נהגתי) והקיה מרגישה מרווחת וגדולה יותר לנהג ולנוסעים.

לגבי מגרשי הליסינג, כבר הוציאו אותי מדעתי ואני עומד לוותר על קניית רכב מחברת ליסינג.

אחרי חיפוש פה בפורום גם מצאתי לינק לתחקיר של ערוץ 10 בעניין הזה והכל כל-כך מסתדר עם מה שאני מרגיש ומה שיצא לי לחוות איתם.

תתפלא, מאיזושהי סיבה במגרשי הליסינג יונדאי ומיצובישי הם כנראה רכבים מאד נדירים...

• תוכן חדש...