Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי דואג מבעיות פלסטיקה/ריפוד מרכב ליסינג, בטח רכב כמו קיה סיד סטיישן שיש סיכוי שהיה בעברו של סוכן מכירות/טנכאי כלשהוא..

פורסם
ותמיד הרכב שנראה מעניין במחשב, נמצא בסניף אחר.

להבנתי זו שיטת העבודה שלהם, לא מתאים אל תקנה פשוט מאוד.

בנוסף תקן אותי אם אני טועה - הסניף המדובר תמיד יהיה רחוק מדי ממך.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בנוסף תקן אותי אם אני טועה - הסניף המדובר תמיד יהיה רחוק מדי ממך.

ובכן, בכמה מהמקרים התקשרתי לסניף המרוחק והרכב לטענתם נמצא בסניף מרוחק אחר וכשהתקשרתי לשם, הרכב לא היה קיים או בעצם נמכר.

וכשהתקשרתי למוקד הארצי, טענו שהם לא יכולים לדעת איפה הרכב אבל אם אגש לסניף הקרוב לביתי, יוכלו להזמין לי אותו.

פורסם
בקיצור יכול להיות שהרכב מתחת לאף או בכלל באיזה מגרש אחסנה וזה רק תמריץ לגבות "דמי רצינות".

די בטוח, לדעתי.

בהתחשב בעובדה שבסניף אחד של חברה מסויימת רצו 500₪ ובאחר רצו 1k ובחברה אחרת בסניף מסוים רצו 500 ובאחר 2k.

פורסם

אני עובד במכירות ויש גם צד שני למטבע, איש מכירות לא יתחיל להתרוצץ בשבילך כדי שאולי תקנה לפני שתראה רצינות ובארץ להראות רצינות זה להוציא מזומנים מהכיס (היחס בין קונים ללא קונים בישראל גדול אז אין טעם להשוות "לתרבות המכירות" בארצות הברית).

נתקלתי בלא מעט לקוחות שהפילו עסקה של 5000 ש"ח בגלל עוד 20 ש"ח (שלא יכולתי להוריד).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא ביקשתי שיתרוצצו.

תנו לראות את האוטו. זה הכל.

אבל יש תחושה שאין אוטו או שהוא לא במצב מכירה (ובכתבה בערוץ 10 ישנם אנשים שטוענים שהאוטו שהביאו להם לא תאם את הדו״ח במחשב).

אני אסע לראות, רק תגידו איפה הוא.

פורסם

אגב, אל תתבלבל, הם מתרוצצים. מתקשרים אלי שוב ושוב להזכיר לי ולשכנע אותי לחזור ולשלם בשביל שיתנו לראות.

• תוכן חדש...