Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת רכב לצעיר עד 20,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני די חדש בפורם אז היי

אין לי עדין רישיון אבל בקרוב כן ויש לי כסף לרכב ואני מעוניין לקנות רכב

אז אני צריך המלצה לרכב עד 20,000 שקל שהיה רכב צעיר שלא יקח הרבה דלק והכי חשוב שלא יהיה לו הרבה טיפולים

אני יודע שזה נשמע הרכב המושלם אבל תעזרו לי למצוא כזה רכב אני מאוד ישמח תודה רבה

פורסם

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש פונטו ספייס,עדיפות לרמת איבזור ELX/DYNAMIC,יש לה גיר יותר מוצלח מאשר הרובוטי בSX,למרות שהSX גם מאוד חסכונית.

יש גם את הגטס,חפש רמת איבזור GLS/GLI משנת 2006 עם מנוע 1.4.

יש גם את אחותה הגדולה אקסנט,גם רכב מאוד אמין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חפש פונטו ספייס,עדיפות לרמת איבזור ELX/DYNAMIC,יש לה גיר יותר מוצלח מאשר הרובוטי בSX,למרות שהSX גם מאוד חסכונית.

יש גם את הגטס,חפש רמת איבזור GLS/GLI משנת 2006 עם מנוע 1.4.

יש גם את אחותה הגדולה אקסנט,גם רכב מאוד אמין.

תודה רבה ,אבל במחר הזה אפשר להביא מוכניות ברמה יותר גבוה ויותר גדולת גם נכון או שלא ?

פורסם

כן, אבל עלות האחזקה יקרה יותר, הביטוח יקר יותר, תקבל כנראה רכב מיושן יותר וגם פחות חסכוני.

אין היגיון לרכוש רכב משפחתי או מנהלים בתור נהג צעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה עובד ככה,רכב גדול מאובזר יותר=רכב ישן יותר ופחות חסכוני ובדרך כלל גם יותר יקר לאחזקה,אתה ביקשת רכב אמין וחסכוני,מעבר לזה שלפי מה שכתבת מאוד חשובה לך האמינות ותיקונים זולים,ואלו רכבים שעושים על ההגדרה.

פורסם
זה עובד ככה,רכב גדול מאובזר יותר=רכב ישן יותר ופחות חסכוני ובדרך כלל גם יותר יקר לאחזקה,אתה ביקשת רכב אמין וחסכוני,מעבר לזה שלפי מה שכתבת מאוד חשובה לך האמינות ותיקונים זולים,ואלו רכבים שעושים על ההגדרה.

סבבה תודה גבר

פורסם

גבר בקשר לאקסנט אני מעדיף את אקסנט החדשה מאיזה שנה התחילו לייצר את הרכב זה ?

פורסם

2007.

פורסם
2007.

עשית טיפה סקירת שוק איזה רכב הכי ממולץ מהרכבים שפה ? (עדיף גדולים)

יונדאי אלנטרה

יונדאי אקסנט

יונדאי גטס

מאזדה 3

מאזדה 323

מיצובישי לנסר

סובארו אימפרזה

פורד פוקוס

פיאט פונטו

פורסם

כולם נחשבים לטובים,אין משהו יוצא דופן.

פורסם

תומר, חבל על הכסף שלך.

אם ברשימה שלך נמצאות גטס ופונטו, אתה יכול ללכת על רכב כזה, אתה לא חייב רכב גדול ומשפחתי.

נהג חדש, רכב ראשון, אין טעם שתקח רכב גדול, שסתם ישתה יותר דלק, יהיה מיושן יותר כנראה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...