Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתפשף לי הצד האחורי משמאל של הרכב בגלל טעות שלי :cry:

התגרד לי צבע באופן משמעותי מהידית של הדלת האחורית, ונוצרו גם שריטות מעל הגלגל האחורי (מצ"ב תמונה),

יש איזשהי דרך לתקן את זה?

scratch.jpg

פורסם

לגבי ה"שריטה" בידית זה נראה כמו קילוף צבע ואין מה לעשות.

על השריטות מעל הגלגל, ניתן להשתמש בפוליש. אם השריטות עמוקות[ניתן להרגיש את זה עם הציפורן], זה כבר לא יעזור ויהיה צורך בפחחות וצבע מקומי.

פורסם

מה זה נקרא "פוליש"? אני לא ממש בקיא בתחום.. חומר שקונים ומורחים או שהולכים למישהו ועושים?

בידית, אי אפשר לעשות פחחות וצבע מקומי כמו שציינת שאפשר לגבי השריטות?

פורסם (נערך)

שלום Crank,

תלך לאוטו דיפו (רשת בפריסה ארצית) ותקנה לך כל פוליש במחיר סביר שקיים שם (למשל meguiar's ultimate compound). תשפשף היטב את האזור "הנגוע" עם מטלית כותנה/ חולצה ישנה/ מגבת מיקרופייבר/ פד ייעודי לפוליש שגם אותו ניתן לקנות בארץ (באוטו דיפו ישנם פדים צהובים פשוטים במחירים נוחים).

מצרף לך סרטון שממחיש את תהליך היישום

[video=youtube;_u-QTCbOUW4]

בסרטון הצליחו לצמצם סימני swirls (השריטות הקטנות שנמצאות על שכבת הלכה), במקרה שלך הנזקים מסוג אחר והתוצאות יהיו בהתאם.

אבל התהליך זהה לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני לא בטוח שהשריטות מספיק שטחיות כדי שזה יעזור, מה ההבדל אגב בין פוליש לווקס? ומה ניתן לעשות לגבי הידית?

האם יש לקנות צבע מצ'מפיון לפי מספר צבע מסוים? אני חושש לגרום יותר נזק מתועלת, יש לך אולי המלצה לבעל מקצוע אמין שיוכל להשיב את המצב לקדמותו?

• תוכן חדש...