Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מני, באסטרה ובסיד השילוב של התיבות האוט' הקונבנציונליות למנוע המדוזל - לא עובד מדהים (בלשון המעטה). שילוב ה-DSG ל-TDI הוא המוצלח ביותר בעיני.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין לנו ויכוח וגם לא נהגתי בדגם הדיזל, פשוט רציתי להעמיד דברים על דיוקם ולציין שהתיבות שונות בדגמי הדיזל/בנזין.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אכן זקוק למקום עבור כסא יחיד בשלב זה. אם אינני טועה אין בעיה להציב אחד כזה מאחור ואפילו שניים. מניח כי תתעורר בעיה אם אסיע 2 או לבטח 3 בוגרים מאחור, מה שלא מתוכנן לקרות בשלב הזה (לבטח לא באופן תדיר)

ביררתי היום לגבי אוקטביה 1.4, לצערי קיבלתי תשובה שלילית מחברת ההשכרה שטענה כי יש צורך להמתין ל-2015 - מוזר.

מניח כי יהיה זה שדרוג מה I30CW הקודמת, אפילו אם תא המטען קטן יותר מזה שביונדאי. אני באמת חושב שה- 2.0 ליטר יתן חווית נהיגה טובה יחסית, למרות הגיר הידוע לשמצה.

בכל מקרה, אם יש עוד אופציות שטרם נכתבו, אשמח לקרוא. (לגבי הסיד - פשוט לא לטעמי)

הבעיה חמורה גם עם כסא תינוק אחד. כתוצאה ממרחב פנימי קטן בין הספסל הקדמי לאחורי -כאשר מותקן כסא תינוק בצד ימין מאחור לדוגמא, אישתי צריכה לקחת את הכסא הקידמי עד סוף המסילה קדימה ואז תא הכפפות ממש נכנס לה ברגלים . כל הדשבורד שם מתוכנן גרוע לדעתי. אם זה ילד תינוק הדורש מושב רציני ולא בוסטר שווה לך לבדוק שוב עם מישהו שיש לו רכב זהה עם זה מתאים לך(מהיכן אתה?). אתה לא רוצה גם תינוק שבוכה מידי פעם וגם אשה שמקטרת :)

פורסם

רעש מתכתי יהיה לך גם בסיד הרגילה (בנזין), כי היא מצוידת ב-DCT של יונדאי, שמשמעותית טובה יותר מהאוטומטית הרגילה שם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תחת אילוץ הליסינג (מגוון נמוך) ואהבתך לנהיגה הייתי לוקח פוקוס 2.0 בלי להסס.

אני עם טורר 2.0 כבר 45K קמ וכמעט שנתיים ועברתי אליה מi30 1.6.

יש לנו 2 כסאות ילדים במושב האחורי.

כל מה שנאמר לגבי מבנה הדשבורד שמפריע בעיקר לרגלי הנוסע והקמצנות בתאי אכסון מדויק אבל אני דיי בטוח שאקח שוב פוקוס טורר בשנה הבאה (בתקווה עם מנוע טורבו במקום ה2.0).

גיר - מעצבן קצת בפקקים ומענג בבינעירוני.

צריכת דלק - טובה יותר מהיונדאי שהחליפה באותם תנאי דרך (11.6 קמל מול 11)

• תוכן חדש...