Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי תודה...

עוד 2 שאלות-

1. יש לי כרגע 4GB זכרון DDR3 1600. אם ארצה לשדרג ל8GB, אני צריך לקנות עוד סטיק של 4GB או להחליף את ה4GB ב8GB. איך זה בדיוק עובד במחשבים ניידים? האם יש סלוטים פנויים?

2. אני מעוניין לקנות בסיס קירור פשוט למחשב כדי שכשאני יעבוד איתו על השולחן עבודה שלא יתחמם סתם וכך אשפר את אורך החיים והביצועים של המחשב ושל המעבד בפרט.

תודה רבה אלופים!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. תלוי במחשב- יש כאלה שמגיעים עם חריץ אחד ואז צריך להחליף ל-8, ויש כאלה שמגיעים עם 2 חריצים ואז יש 2 מצבים אפשריים:

הזיכרון הנוכחי בתצורת 2x2GB ואז צריך להחליף את אחד מהם ל-8 או את שניהם ל2x4GB.

הזיכרון הנוכחי תופס רק חריץ אחד- פשוט לקנות עוד סטיק 4GB ולהוסיף.

2. אני לא רואה סיבה לרכישת משטח קירור אלא אם המחשב עובד קשה. הi5 דווקא לא מתחמם כ"כ. בכל אופן- לא חסר משטחי קירור טובים מבית Zalman או cooler master בסביבות ה100-150 ש"ח. כדאי לקנות משהו שמתאים בגודל ולא גדול מדי (למחשבי 15.6" למשל).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...