Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעות של חיפושים אחרי הנייד האולטימטיבי בתקציב, נפלתי על "מציאה":

Lenovo סדרת IdeaPad דגם U330, מציעה חבילה מאוד משתלמת:

I7 דגם 4500

8GB זכרון

500GB\16GBSSD (יכולת החלפה ל128GB בתוספת 450 ש'ח)

מסך טאץ 13.3"

בלוטוס\HDMI\מצלמה\USB3.0\אולטרה בוק\משקל 1.7ק'ג\קורא תנועות גוף.

בקיצור מחשב אולטימטיבי. לא צריך יותר מזה.

כבר סגרתי עם חנות מסויימת שבראשון אני מגיע לאסוף את המחשב (3800 ש'ח+450 ש"ח על הכונן SSD)

עכשיו כשהראתי לאבא שלי את המחשב הוא שם לב שהרזולוציה של המחשב היא 1366x768, כלומר- לא FULL HD.

מה זה אומר? עד כמה זה משמעותי? זה לא שאני רואה סרטים כל היום המחשב, וגם אם כן אני עם יכולת שידור לטלוויזיה בעזרת הסטרימר של YES ובעזרת כבל HDMI ככה שהמחשב הוא נטו לאינטרנט שירים ושטויות כאלו.

תודה ושבת שלום,

עידן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבורי זה משמעותי. אולי עבורך לא. אני עובד רוב הזמן עם טקסט ואין מה לעשות, טקסט על 1080P נראה הרבה יותר טוב. דווקא לסרטים זה לא נורא קריטי (אבל נחמד שיש 1080P). אני לא הייתי קונה את ה720p אבל זה משהו כלכך סובייקטיבי שאין טעם לקבל המלצות מאנשים אחרים. אגב, יכול להיות שההבדלים במסך הם לא רק ברזולוציה אלא בעוד פרמטרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה לא קצת אובר-קיל מפרט כזה עבור אינטרנט ושירים?

רועי מדובר במסך 13". מראש קריאת טקסט בו היא לא תענוג.

לא שאני נגד רזולוציות גבוהות, בעיקר כשבסמרטפונים כבר דוחפים 1080P...

פורסם

תשמע, את המחשב הזה אני קונה לכמה שנים עכשיו, אני מתחיל ללמוד עוד שנה ואני יודע שלא תיהיה לי אפשרות כלכלית לממן מחשב נייד, בגלל זה אני הולך על מחשב שגם עוד 4 שנים אני ידע שהוא טוב. (לא הכי טוב, אבל טוב).

המפרט הזה הוא מפלצתי, ומפרט כזה במחשב עם 1080P מקפיץ את המחיר ב1500 ש"ח. גם אם אני יורד לI5 ועולה במסך ל1080P המחיר מתחיל מ4500 ואני מקבל במחשב I5 דור קודם.

המחשב הזה הוא ביצועים טובים והתפשרות על המסך. שאגב- לפי הביקורות אומרים שהמסך מאוד חד ואיכותי. ואף אחד לא התייחס לרזולוציה.

היום:

בעבר:

פורסם

בשביל הפרופורציה, אני מסתדר כבר 3 שנים עם דור שני של I3, זכרון 4GB, הרד דיסק רגיל ומעבד גרפי אינטל HD3000.

סרטי 1080P רצים בסדר גמור (גם ביציאת HDMI).

אבל אם אתה מרוצה מהקניה בסה"כ, דעתי היא שלא תרגיש בבעיתיות בשל הרזולוציה. אבל כמו שרועי ציין, זה ענין סובייקטיבי.

פורסם

ללימודים הייתי משקיע במחשב רציני יותר,

IDEAPAD זה המיץ של הזבל בלפטופים מהניסיון שלי במעבדה.

תשקול THINKPAD או DELL VOSTRO/LATITUDE, גם במחיר של פשרה במפרט הטכני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני עם רזולוציית מסך כמו שלך - לעיבוד תמלילים, תכנות, אינטרנט וסרטים.

הייתי שמח ליותר, אבל זה בהחלט סביר ונסבל.

ממליץ לוודא שהמסך מט.

המעבד באמת רוצח. מוגזם וגם סוללה. למה לא i5 האסוואל?

128 ג'יגה זה ממש מעט ככונן יחיד.

לי יש 500+120 מכאני וssd עליו המערכת הפעלה, אופיס ובגדול זהו, וכבר נשארו לי עליו 65 ג"ב.

לאחרונה נחשפתי לt440s של לנובו, ונפלה לי הלסת.

אז נכון שהתקציב שונה, אבל אולי קונפיגורציה חלשה יותר תצליח לדחוף? משקל, בנייה, מפרט, סקסיות מתפרצת. מדהים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ההבדל בעבודה עם טקסטים הוא אדיר ברטינה, עולם אחר.

אבל זה המחשב של העבודה... בבית אני מסתדר בלי תלונות יתרות עם 720,

וכמו שנאמר לפניי, ההבדל בסרטים זעום עד בלתי מורגש.

יש לוודא שהמסך אכן מט, ושדרוג ל-SSD מלא הוא השינוי הכי גדול שניתן לבצע באיזה שהוא מחשב.

128 זה גבולי, אבל זה כבר עניין אישי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם מדובר במחשב ללימודים חשוב שתשקיע במחשב שלא יתפרק אחרי שישהה יומיים על הגב שלך. עדיף להשקיע את הכסף במחשב הנתון במארז חזק, אפילו על חשבון מעבד יותר חלש, ממילא לא תרגיש בהבדל בשנים הקרובות - לכל היותר בשנה האחרונה, אבל אז ממילא המחשב יהיה מיושן.

למעבד יותר חלש יש יתרון גם מבחינת חיי הסוללה בין טעינות, פרמטר חשוב במחשב סטודנטים.

עוד מדד חשוב - המשקל!

לגבי מסך - זה סוביקטיבי לגמרי, וכך גם המקלדת. עליך להתנסות בהם לפני הרכישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

לגבי המחשב- הביקורות מסביב לעולם על המחשב הזה דווקא נראות דיי טובות, צלבתם אותו פה ולא הצלחתי להבין למה כי סה"כ המפרט שלו מאוד חזק.

כשחיפשתי בזאפ מחשב עם מפרט של I5, ורזולוציה 1080I, המחשב הזול היה 4200 והוא עם מעבד I5 דור קודם (3). המחשב שהראתי הוא עם I7 הדור החדש.

לגבי הדיסק הקשיח- יש לי בצד My Passport 1TB ULTRA של WD. על המחשב אין לי שום דבר שהוא יותר מקצת תוכנות (אייטיונס,אופיס...) ושירים (בלחץ 10GB).

אשמח להמלצות על מחשב חזק עד 4000 אלף עם SSD ומסך 13-14"

היום:

בעבר:

פורסם

בדוק היטב את נושא חיי הסוללה בין טעינות. כסטודנט לא תמיד תהיה לך גישה לנקודת חשמל, ומעבד "חזק" יהיה צרכן חשמל גדול, כמו גם כרטיס מסך חזק. אם יש למחשב אפשרות למצב חסכון מבחינת המעבד וכרטיס המסך זה יתרון חשוב - נסה למצוא דיווחים על חיי הסוללה האמיתיים בידי משתמשים, לא לפי המבחנים של היצרן או חוות הדעת של עיתונאים שקשורים ליצרנים.

כמוכן אני חוזר - בדוק היטב את טיב המארז. לבן שלי היה מחשב עם מסך ומקלדת נפלאים ("מחשב מדיה" מתוצרת HP, בציר 2009) אולם מארז פלסטיק מעוצב אך חלש, והוא נגמר אחרי כשנתיים של שימוש כסטודנט (צריך להוסיף שגם המעבד היה די מזופת - תוצרת AMD שנטה להתחמם כתוצאה מכך גם שימוש רציף בקירור רועש). הוחלף על ידי מחשב יותר בריא מתוצרת אסוס שמשרת אותו כבר למעלה מ-3 שנים, כולל הרבה מאד סחיבות בדרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אחזור ואדגיש - ללכת על מחשב חזק ואמין.

נתתי 3 סדרות של שני יצרנים. אלו לדעתי בין האיכותיות.

לטעמי גם לטושיבה יש דגמים טובים. היה לי מחשב שלהם מהסדרה הבסיסית והוא היה אחלה, לאחותי יש טושיבה כבר יותר משנתיים והוא גם אחלה.

Dell Latitude באמת בנויים ברמה גבוהה. לא מחשב זול מפלסטיק.

לגביי צריכת חשמל - מסך 14 או 13.3 כבר מורידים את צריכת החשמל בהרבה. בשילוב עם מעבד מסדרת U, צריכת החשמל סבירה בהחלט.

לסגנית של המפקד שלי יש ASUS עם מסך 14 אינץ' שהמלצתי לה לרכוש, מעבד I3 מסדרת U. המחשב מחזיק בכיף 4 שעות בלי טעינה שזה מעולה לדעתי ל14 אינץ'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוקר טוב,

תודה רבה רבה רבה על כל ההתייחסות והעזרה.

שנית, מצאתי את המחשב הזה:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=834764

ביקורות גולשים באתרים בחו"ל מעידים על כך שהוא מחשב באיכות גבוהה עם מסך איכותי.

המעבד I5 דור 3 יעשה את העבודה אני כמעט בטוח. מה שמפריע במחשב הזה זה ה4GB זכרון שכן הWIN8 עם השנים הופך לכבד על המערכת. אבל זאת כבר בעיה של כמה מאות שקלים להחליף במרוצת השנים את הזכרון ל8GB.

מישהו מכיר את המחשב?

היום:

בעבר:

פורסם

ההצעה הכי טובה שאני יכול להציע לך, לפני שאתה הולך ומוציא סכומים כאלה על משהו, זה פשוט לבחון דברים בעצמך.

תמונה אחת שווה אלף מילים, אין תחליף לנסיון. לא משנה מה הביקורות יגידו, ומה אנשים אחרים יגידו, מספיק לרוב שימוש זריז בשביל לדעת אם זה מתאים בשבילך או לא.

כשקניתי טאבלט, כולם אמרו לי שחובה HD מלא, שההבדל הוא עצום. אז הלכתי לחנויות עם תצוגה, וראיתי שההבדל לא דרמטי בכלל, אז קניתי טאבלט בפי 2 פחות כסף, עם רזולוציה של

1280x800 ואני יותר ממרוצה ממנו.

כשקניתי מחשב כולם אמרו לי שאני חייב I5 וחייב SSD. אז הלכתי וניסיתי וראיתי שלשימושים שלי גם מעבד סלרון מהדור החדש עושה את העבודה ב-95 אחוז אותה יעילות, וכך גם הארד דיסק HDD(לא אכפת לי אם המחשב יעלה בהפעלה 45 שניות ולא 15)

בקיצור, תנסה.

לשימושים שלך, אני מאמין שגם מחשב ב-2000 שקל יהיה יעיל בדיוק באותה מידה.

• תוכן חדש...