Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שנים אחריות מקבלים? ומי ספק האחריות? שים לב שיש מחודשים מהיצרן ויש מחודשים מיבואני פרללי שלך תדע מה הם ומי הם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כתוב כלום על האחריות, רק שזה נלקח מבית הלקוח.

ואחריות שנה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תשאף לקבל מחשב עם 3 שנות אחריות. הסיבה פשוטה- חלקי מחשב, אם וכאשר יתקלקלו, זה עסק יקר.

נותן השירות בארץ של Dell הוא "יעל פתרונות".

פורסם (נערך)

מצד שני מצאתי את המחשב הזה:

http://ksp.co.il/?uin=21400

גם ביקורות מצויינות וגם אחריות 3 שנים.

החסרון היחיד זה 720P

יש להם לוסטרו יש יותר זיכרון (6GB מול 8GB)

לאינספרון יש מסך FHD

לוסטרו כרטיס מסך חזק של נוידיה (GT740M לעומת ה4000 של אינטל)

הוסטרו מגיע עם 128GB SSD לעומת האינספרון עם 500GB HDD, יתרון לוסטרו למרות שהפרש המחיר אפשר להשלים את זה.

עוד משהו - האינספרון כבד מהוסטרו ב400 גרם (1.6 לעומת 1.99)

ושורה תחתונה-

הוסטרו עולה 3500 (אחריות ל3 שנים)

והאינספרון 2800 (אחריות לשנה)

אשמח לדעת על הדגמים האלו, תודה וסליחה על הקדיחה.

http://www.dell.com/il/p/inspiron-14-7437/pd

http://ksp.co.il/?uin=21400

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

בעבר:

פורסם

...

תיבת ההודעות שלך מלאה, תרוקן את התיבה :roll:

פורסם

Vostro זו סדרה שממוצבת מעל הInspiron.

יש לה איכות בניה ועמידות טובה יותר. לנוכח העובדה שלוסוטרו יש מפרט חומרתי עדיף (למעט המסך), איכות בניה טובה יותר וכו', הייתי בוחר בו במידה וניתן מבחינה כלכלית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תיבת ההודעות שלך מלאה, תרוקן את התיבה :roll:

רוקנתי,

תודה ..

היום:

בעבר:

פורסם
זהו הודעה אחרונה- 

אני נוסע יותר מאוחר לקנות את המחשב סמסונג ב3.5 אלף.

רציתי לדעת מה אתה ממליץ לבדוק לפני הקניה במעמד המוכר?

האחריות עד אוג.2016 והווינדוס חוקי. והמחשב לפי מה שהוא אומר לא היה כמעט בשימוש

איך בודקים את הווינדוס האם הוא באמת חוקי ועל מה עוד אתה ממליץ לשים עין?

תשחק עם כל מקשי המקלדת, תסתכל שהכל עובד (כנס ל"כתבן"), העכבר (מקשים וגלילה), שחק עם תאורת המקשים, בהירות המסך, צירים, חפש סימני מכות.

לגבי הSSD, אפשר לבדוק באמצעות התוכנה שאותה תוריד מכאן (תגלגל למטה ותוריד את גרסת הנסיון): http://ssd-life.com/

התוכנה תתן לך את המידע על יצרן הכונן, דגם, נפח, מס' שעות העבודה (זמן עבודה), מספר ההפעלות והכיבויים לאורך חיי הכונן וכן דירוג כללי למצב הכונן (צריך להיות אחוז גבוה- וציון "מושלם", אצלי למשל, הכונן כבר בן 5200 שעות עבודה ו1750 הפעלות וכיבויים, בתוך 20 חודשים, והדירוג שלו עומד על הציון של 94%).

בדיקת הסוללה:

1. אתה יכול פשוט להפעיל את המחשב ללא המטען (תבקש ממנו שיטעין את המחשב מראש) במשך כחצי שעה (פשוט תבצע את שאר הבדיקות במקביל). במהלך החצי שעה תראה איך הסוללה עובדת (פשוט תסתכל כמה אחוזים נשארו וכמה זמן עבודה נשאר- ותסתכל אם הירידה הגיונית ועומדת בהערכות). ולא, 5 דקות הפעלה של המחשב ממש לא יספיקו (לוקח למחשב זמן להתרענן לגבי זמן ומצב הסוללה מדי פעם. בקריאה הראשונה יכול להתקבל מידע מצויין, ולאחר מכן המצב ידרדר חזק. 

כמובן שאני מדבר על שימוש רגוע כדוגמת אינטרנט/ אופיס ולא צפייה בסרטים במהלך הבדיקה).

זמן סביר לסוללה תלוי בגודל שלה. מ3 תאים הייתי מצפה לכ2-3 שעות עבודה, מ-6 תאים ל4-6 ש"ע, מ-9 תאים ל6-8 ש"ע.

2. אם אתה מסתדר עם תפריטי BIOS וכדו', או לחלופין אם במחשב עצמו יש את תוכנת הדיאגנוסטיקה המובנית מהיצרן (שקיימת רק אם המחשב עדיין עם הווינדוס המקורי), תוכל לבצע דיאגנוסטיקה על הכל- ממליץ לבדוק את הסוללה, המסך, המעבד. הכונן הפלאש יקח לו הרבה זמן אז לא הייתי בודק אותו בשלב הזה (מה גם שהכל באחריות עדיין).

איני יודע איך זה בסמסונג, אבל למשל אצלי מקישים על F8 בזמן הדלקת המחשב (כתוב לך למטה "לחץ על FX בכדי להיכנס ל...) בכדי להיכנס לתפריטי הBIOS. משם יש כבר קצת הוראות באנגלית לאיך להגיע ולבצע את הדיאגנוסטיקה.

לגבי חוקיות הווינדוס- כנס ל"מחשב"> מאפייני מערכת> למטה יש לך את "הפעלת windows". שם צריך להיות רשום סטטוס "פעיל".

אולי אתה תראה גם את "מפתח המוצר", אם כן- תנסה להשוותו למדבקת הרשיון שבתחתית המחשב/ מאחורי הסוללה- זה בגישה קלה.

עוד אפשרות- מימין לסטטוס "פעיל" בתפריט שמימין, יש לך את windows update (אפשר לגשת לשם דרך לוח הבקרה), המחשב צריך להיות מעודכן. או לפחות לאפשר לך את העדכונים. פשוט תבצע "חפש עדכונים" ותמתין. אם לא מצא עדכונים חדשים- מה טוב (אומר שכן עודכן לאחרונה, שכן רק מחשב חוקי מקבל עדכונים), ואם מצא- תאשר ביצוע העדכון. אם המחשב מיד מתחיל לעדכן- הרשיון חוקי. אם הוא מבקש ממך "להפעיל את הרשיון"- נסה להפעיל. אם לא הלך- כנראה זיוף.

בהצלחה!

פורסם (נערך)

היום בבוקר המזל העיר לי פנים-

אתמול הייתי אמור לרכוש מחשב יד2 סמסונג סדרה 7 ULTRA שלטענת המוכר היה בשימוש מספר פעמים בודדות, והאחריות התחילה באוגוסט 2013 (אחריות לשלוש שנים מאוג.13). בסוף דחינו את הפגישה להיום.

היום בבוקר, אני קם, יושב על המחשב וקופצת לי פרסומת ביוטיוב של P1000. נכנסתי לראות מה חדש הבוקר (כל יום אני נכנס לאתרי קופונים לראות אולי יש איזושהי מציאה לגבי מחשבים ניידים) וישר קפץ לי מודעה של מחשבי סמסונג דור 7 במחיר טוב.

בדקתי וחיפשתי באתר וגיליתי שיש שם את אותו המחשב בדיוק, אותו דגם אחד לאחד. "חדש". במחיר של 3999 ש"ח (כולל מע"מ) למחשב מוחדש. (מחיר של מחשב חדש עולה כ5K). הזמנתי את המחשב וחשבתי לבדוק אולי אפשר ללכת לאסוף את זה עצמאית ולחסוך את ה60 שקל משלוח. מסתבר שהנקודת איסוף נמצאת 50 מטר אווירי מהבית שלי. להגיע לשם ברגל יהיה יותר מהיר מעם אוטו לצורך העניין.

חיפשתי בפורום על "מחשב מוחדש" וכולם מדברים על זה שזה מחשב שחזר מהצרכן ונארז בשנית. אז במכירה של המחשב שקניתי היה רשום:

** המוצר הינו מוחדש, נבדק ומצא תקין

מוחדש : מוצרים שחזרו למפעל עברו בקרת איכות ומוצעים למכירה חוזרת.

כלומר- לא רשום כלום שזה היה אצל מישהו.

מישהו יודע מה זה אומר??

אגב, אחרי שקניתי את המחשב המכירה נסגרה- כלומר היה מחשב אחד במלאי והתמזל מזלי שישר תפסתי אותו :)

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

בעבר:

פורסם

ערב טוב,

היום ניגשתי למחסני סמליין בע"מ ולקחתי את המחשב שהזמנתי. זה המחשב שהזמנתי-

http://www.p1000.co.il/Sales/saledetails.aspx?auid=7756191

המחשב מוגדר 'מוחדש', עדיין לא יודע להגיד אם יש הבדל- קיבלתי את המחשב חדש רק שהתבצעה לו אקטיבציה לפני חודשיים. בסמליין אמרו שזה בגלל שזה נשלח לחו"ל וחזר אז זאת הסיבה. עם הבדיקת SSD נמצא שהוא במצב 100% והמחשב נדלק רק מספר פעמים בודדות.

את המחשב קיבלתי עם מלא תוכנות, פוטושופ, אופיס, משחקים שטותיים ועוד כל מיני דברים, שורה תחתונה מתוך 126GB נותר לי 70 בערך. מחקתי את רוב התוכנות שלא צריך.

חוות דעת ראשונית שלי מהמחשב- נוח מאוד, מהיר מאוד, מסך באיכות מאוד גבוהה כמוכן גם הטאץ'. מפריע לי קצת שיש רק חיבור USB 3.0 אחד ועוד שתיים רגילים. והרגילים מצד ימין. הבעיה שאני לא רוצה סתם לחבר את העכבר ל3.0, אז אני מחבר אותו מצד ימין של המחשב, איפה שממוקם העכבר עצמו. פרט קצת מעצבן אבל לא משהו נוראי.

הרמקולים JBL חזקים ועמוקים מאוד עם באס טוב.

לבסוף- העפתי את המחשב הנייח שלי, עם כל הכבלים שרצים לי פה בחדר בגללו - החדר נראה שונה ויותר מסודר.

היום:

בעבר:

פורסם
תתחדש.

קנה עכבר אלחוטי BT ותיפטר גם מהכבל שלו (והשימוש הנלווה בחיבור הUSB).

יש המלצה למשהו טוב וזול? :)

היום:

בעבר:

פורסם

אישית אני משתמש כבר כמה שנים טובות בעכבר של מיקרוסופט מדגם 5000 לייזר (ו-BT כמובן).

הוא קטן יותר מעכבר סטנדרטי (ורצוי שתוודא לגבי כל עכבר שבכוונתך לרכוש את נוחות השימוש בו) ולא לגמרי חסכוני בסוללות (ולכן אני מצוייד בסוללות נטענות), אבל משרת את המטרה היטב.

פורסם

העכבר BT 5000 של מיקרוסופט אכן מוצלח למדי, אך מצד שני לא כ"כ ניתן להשגה. לא כחדש לפחות.

תבדוק שיש לך BT במחשב לפני כן.

אני דווקא הייתי ממליץ על עכבר אחר, אך הוא תופס יציאת USB אחת. אני מדבר על לוג'יטק M705.

אין לך יציאה משולבת של USB ו-eSata? בהרבה משבים ניידים יש יציאה כזו.

• תוכן חדש...