Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אריח לריצוף של הבית בגוטשטיין קרמיקה בראשון לציון.

שבאתי לרכוש אותו המוכר הציג אותו כאריח FULL BODY - סוג זה של אריחים הוא עמיד יותר ונמצא בד"כ במקומות ציבוריים.

אני לא באמת צריך אריח כזה לבית - אבל הצבע שלו מצא חן בעיני - התסכלתי עוד קצת, הוא עלה מעט יותר מאריחים דומים - אבל אמרתי... יאללה - נתפנק.

האריח הגיע - הצבע היה זהה להוא שראיתי בחנות. הקבלן ריצף.

היום הלכתי לרכוש אריחים לחיפוי המטבח - הסתכלתי שוב על האריח שרכשתי - ואז שמתי לב - שהחתך של האריח שלי ושל האריח בתצוגה - שונה.

הלכתי הביתה והבאתי חתיכה מהאריח שלי - האריח שלי משמעותית דק יותר וגם אינו FULL BODY.

פניתי למוכר - והוא אמר לי שהוא עסוק ושאני אפנה אליו ביום ראשון.

הלכתי למנהל והוא שאל אותי: "מה אכפת לך? אתה מרוצה... אז עזוב".

אני מרגיש שעבדו עליי בענק. היחס אחרי המכירה גרוע מבסטה בשוק.

אך אני יכול להתנהל מכאן?

פורסם

או תביעה נגד החנות על הפרש המחירים בין שני סוגי האריחים. אבל יהיה עליך להוכיח את ההבדל ואת הפרש המחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שהגעתי דווקא עצמאית, אבל התלונה לתמ״ת נשמעת רעיון טוב.

הבעיה היא שרישמית הם לא מחזיקים את האריח שאני קניתי. הם מציגים אריח מסויים ועליו יש מחיר. רכשתי אותו - וקיבלתי אחד זהה בצבע - אבל הגוף שונה. ראיתי אריח דומה לזה שקניתי בזול יותר בחנות אחרת. אבל זה לא אומר יותר מדי.

פורסם (נערך)

1. תצלם כמה שיותר מהר את האריח עם המדבקה של המחיר והשם של האריח (לפני שהוא יעלם בדרך כל שהיא), ותקליט את בעל / מנהל החנות אומר לך שוב פעם את מה שהוא אמר (זה חשוב, שידעו שזה היה בזדון).

2. תבהיר לבעל / מנהל של החנות שאתה הולך לתבוע אותם על פירוק + הרכבה + קנייה של אריחים חדשים, ואם הוא יגיד לך שרשום בחשבונית, שבאחריות הלקוח לבדוק את הסחורה לפני שהוא מתקין, או שהאחריות מוגבלת רק לשווי האריחים בלבד, תגיד לו שאת התירוצים האלו אתה רוצה שהוא יספר לשופט (כי כל בן אדם נורמלי לא אמור לזהות הבדלים כאלו באריח), ותאמין לי שעם סיפור כזה הוא לא ירצה להגיע לבית משפט.

עריכה אחרונה על ידי kobi.idan2

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

נשמע כמו רמאות לשמה, ממש Bait & Switch. יש לך קבלה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

ברור שיש לי.

מצ"ב אחת התמונות. אפשר לראות הבדל משמעותי בעובי והכי חשוב - שהקרמיקה שלי עשויה מ-2 שכבות שונות.

הבעיה כאמור היא - שאין לי אף דרך לתמחר את ההפרש במחיר. ואין לי שום כוונה לפרק עכשיו את כל הריצוף בבית ולהניחו מחדש.

_____.jpg

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

משיטוט קצר באתר לדוגמה (ללמוד קצת על אריחים) נראה שאריחים מלאים יקרים ב-50-100% בממוצע מאלו שהביאו לך. כמו שאמרת בעצמך, לדעתי האישית פשוט עבדו עליך (והתנהלותם תומכת בזה שממש לא אכפת להם).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לא רק שלא אכפת להם, הם משדרים שזה אפילו בסדר ומקובל.

אני אפנה למשרד התמ"ת ביום א'.

המנהל בגוטשטיין קרמיקה ראשל"צ שידר שלא מזיז לו מה אני אעשה - אדם שבע שלא אכפת לו מהלקוחות. מצטער שדרכתי שם.

פורסם

הוא אמר לעצמו ככה:

נגיד 30% מהאנשים שאני מוכר להם ישימו לב להבדל.

מתוכם נגיד 20% יתבעו אותי.

במקסימום אשלם, ואם לא אז הרווחתי ים כסף כי האריחים עלו לי חצי.

תתבע אותו צ'יק צ'ק בתביעות קטנות, תביא עד מומחה והשופט/רשם גומר את התיק הזה ב-20 דקות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמאי שיפוצים? עו"ד לדיני צרכנות?

נסה להגיש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות, לחבר הם עזרו.

http://www.consumers.org.il/category/complaint-form

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מה הייתה העלות הכוללת של כל העסקה?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

באיזור ה5000 ₪ הסכומים זעירים יחסית. מזל שלא רכשתי מהם יוצר דברים.

בחיים לא נתקלתי בכזה יחס מזלזל, אפילו לא עשו כאילו זה מזיז להם למראית עין

פורסם
  • תוכן חדש...