Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקומות בילוי בכפר סבא?!

bmw ricer
שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני נפגש עם מישהי שנמצאת חודש בארץ וגרה בכפר סבא, אני חיפאי. יש למישהו המלצה למקום טוב לשבת שם בערב? אם יש נרגילה במקום כמו בשאלתיאלי בחיפה אז בכלל יהיה נחמד. תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש באזור התעשיה של כפ"ס הרבה פאבים. רובם עם ילדים קח בחשבון.

יש את הבלו-בר, סקויה בר ועוד הרבה באזור הזה צמודים אחד לשני

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את הקי ווסט שהוא נחמד עם נרגילות, יש קצת ילדודס שם לפעמים.

יש בהוד השרון את אגנס שאין שם נרגילות אבל גם אין שם ילדודס.

בכל מקרה תגיד לאיפה אתה הולך שאני יבוא להזיל ריר על הבימר.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השכרתי רכב בישביל הבילוי הזה אחרי שלפני שבועיים בני ז*** חתכו לי את הגג ליד אחד המועדונים בחיפה. עדיף לשלם עוד 120 שקל על רכב שכור מהכאב לב שעברתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלו בר יש נרגילות ואנשים מגיל 18.

לה פנצ'גה הוא נחמד, כי אפשר לרקוד שם [ואנשים זורמים], רק שדי צפוף שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני שמעתי דברים טובים על השנקין (חברה שלי הולכת לשם לפעמים עם חברות).

יש ברעננה גם את הדה וינצ'י שנחמד לשבת שם.

את הקי ווסט אני לא אוהב, היה שם לפני את הבוטיק בר שהיה מגיש הרבה סוגים של בירות ישראליות והיה נחמד, מאז שעשו הסבה גם המבחר ירד, גם המחירים עלו וגם תמיד יש מוזיקה מעצבנת.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כנראה האדם הכי משוחד שיכל לכתוב בנושא אי פעם , אבל אם ננסה להישאר אובייקטיביים לגיל שלך הייתי מתמקד בלה פצ'נגה (שבת בערב לא עמוס , קהל יחסית מבוגר לרוב לא זקן כמו בטמפל , אווירה שמחה אלא אם המקום ריק) , טמפל בר (יקר זו המילה , זה לא אומר יוקרתי אבל כן אומר שהמוצרים-שירות-עיצוב לפחות נוטים לכיוון היוקרתי , אוכל טוב ומבחר גדול של שתייה) , קופי טרי (רק בשעות מאוחרות שהילדים כבר ישנים , יהיה ריק ותחושה יחסית נוחה בגלל זה) .

חוץ מהארול שאני לא בטוח מה זה (הפאב האירי בסמטה בין הלה פצ'נגה לקי ווסט?) , כל השאר צעירים יותר (בשנים האחרונות במוצ"ש יש גלים של מבלים דתיים , זה אומר ילדים באופן די מוחלט) .

עריכה : בשביל נרגילה תהיה חייב להתפשר על ילדים .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...