Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריוס 2010 שעברה תאונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראיתי טויוטה פריוס 2010 שעברת תאונה בשתי הדלתות צד שמאל, יש נזק לעמוד המרכזי , עשו עבודת פחחות גרועה ללא ביטוח האם שווה להיכנס לקנייה כזו? כמובן בכפוף לתיקון

איך ניתן להעריך את הנזק?

פורסם

ברח,ברח מהרכב הזה.

אם הנזק לא תוקן בצורה מקצועית לך תדע מה יקרה עם הזמן ומה יקרה בתאונה הבאה (חס וחלילה).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

באת להתייעץ או לשכנע את עצמך? שני אנשים כתבו לך לברוח. שים לב, בלי להכנס בכלל לעיניין המחיר אלא חד וחלק לברוח.

מדובר ברכב שעבר ככל תאונה עם משמעות בטיחותית, אם אתה רוצה להכניס את עצמך לזה ולסכן את עצמך ויושבים איתך ברכב, לבריאות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא הייתי קונה רכב עם נזק לקורה המרכזית.

אתה מנסה לחסוך עכשיו אבל אל תשכח שיזמברו אותך במכירה, אם בכלל מישהו חוץ מסוחר ירצה רכב עם פגיעה כזו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...