Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני בן 18 יש לי רשיון מאוגוסט 2013

הסיפור

אני וחברים שלי היינו בבית ריק של חבר, כבר היה מאוחר בערך 3 בלילה החלטנו ללכת. חברים שלי החנו רחוק אז הם התחילו לצעוד לרכב שלהם, ואני החנתי קרוב. בקיצור חברים שלי החליטו ללכת על הכביש חסמו לי את הנתיב שלי ,וזה היה כביש דו סטרי ,התחלתי לנסוע הייתי על 30 קמ"ש בערך, חברים שלי לא עלו על המדרכה שהתקרבתי אליהם אז החלטתי לעבור לנתיב הנגדי ,ואז שהייתי ממש קרוב אליהם ,שנים הקרובים יותר למדרכה עלו למדרכה ,והשלישי המשיך ללכת על הכביש הוא לא ידע שאני מאחורה ,ואז אחד החברים שהיה על המדרכה צעק לו "תיזהר" ,הוא לא הבין מה קורה בתור ינסטינקט הוא זז לנתיב שלי והתנגשתי בו .

מיד עצרתי את האוטו בדקנו מה קורה ירד לו דם, והוא כמעט התעלף ,הזמנו אמבולנס ישר לא חיכינו ,ואז עם האמבולנס באה המשטרה ,השוטר שאל אותי מה קרה ,הרגיע אותי כי הייתי ממש לחוץ ובאותו הזמן, לקחו את חבר שלי לבית חולים, בקיצור סיפרתי לשוטר מה קרה, הוא שאל אותי אם אני עשיתי סמים או אלכהול אמרתי לו שלא זה ולא זה (ובאמת זה לא ), הוא האמין לי הוא אפילו לא בדק ,ואז הוא אמר שהוא לא חושב שצריך בוחן תנועה, פשוט אמר לי להגיע מחר לתת לאדות נתתי אדות.

לחבר נגרם תפר בגבה ,והוא שבר את שורש כף היד ,כל זה קרה בגלל ההתנגשות שלו עם הריצפה, לא בגלל ההתנגשות שלו עם המכונית (פגעתי בו בכלל ברגל ואין לו שם שום דבר ) .

וביום ראשון יש לו אדות, מישהו מוכן להגיד לי מה יקרה?, מה הולך לקרות?, עצות או כל דבר שיתן לי קצת מידע .

תמונה 1: אני במכונית שלושת החברים שלי הולכים על הכביש

תמונה 2: אני מתקרב אני רואה שהם לא זזים מתחיל לעבור נתיב ושנים מתוכם ראו שאני בא עלו לכביש

תמונה 3: אני בנתיב לאחר שאחד מהאנשים במדרכה צעק תיזהר אותו חבר מחליט לפנות לנתיב השמאלי במקום לעלות למדרכה

תמונה 4: העצירה כבר בלתי אפשרית וboom

4w3yqy1mzyyd.png

עריכה אחרונה על ידי niki123123
פורסם

וואו. במקרה כזה היה נכון יותר לצפצף להם כדי שיזוזו מהנתיב שלך ולא מנסה לעקוף אותם,

בהרבה מקרים שיקול דעת של הנהג יכול להכריע, בכל מקרה מה יכול לקרות? אתה שואל מבחינת עונש?

אני מניח שהחבר שלך יקבל הרבה מאוד כסף מהביטוח, ולגביך אני לא בטוח מה עושים במשטרת ישראל במקרים כאלו. לדעתי שום דבר. היום על הרבה יותר מזה לא מענישים בחומרה ובמיוחד שלא ברחת מהאירוע, אם היית בורח היית מקבל עונש כבד.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם (נערך)
אבל לא לשכוח שהיה שלוש בלילה כבר מאוחר לא רציתי לצפור

אשמח לעוד תגובות

כתב לך שמשטרת ישראל לא עושים כלום ,

אז ככה, אתה נהג חדש וזאת תאונה עם נפגע שגם פונה לבית חולים, גם אתה וגם החבר מוזמנים לתת עדות

ואז קצין הבוחנים יגבש עמדה ואולי בשל הנסיבות יפתח תיק,

הוא גם יכול לקחת את רשיון הנהיגה שלך ל-60 יום.

מקווה בשבילך שהכול ילך חלק ללא תיק וללא פסילה מנהלתית.

עריכה אחרונה על ידי ישראל אברהם
פורסם

לא יודע מה יעשו אבל האם לדעתך השיקול לא לצפור עקב שעת לילה היה מוצדק?

קודם כל בטיחות בכביש, אחר כך כל השאר.

יהיה מעניין מה תקבל, חזור לעדכן.

נ.ב

האם לימודי הבעה/תחביר/לשון ירדו מתוכנית הלימודים בתיכון?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נ.ב

האם לימודי הבעה/תחביר/לשון ירדו מתוכנית הלימודים בתיכון?

לצערי הרב - כנראה שכן.

אפשר להעביר את הדיון ל-OT.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אבל לא לשכוח שהיה שלוש בלילה כבר מאוחר לא רציתי לצפור

אשמח לעוד תגובות

שיקול דעת מוטעה.

הצופר נועד כדי להזהיר להתריע.

עדיף להעיר שכנים מאשר לדרוס הולך רגל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר שנתתי עודות במשטרה הבוחנת אמרה לי שלא נראה לה שיעשו עם זה כלום רק יפתח לי תיק תעבורתי

עכשיו יש לי שאלות

1.מה קורה אחרי שנותנים עדות ?

2.כמה זמן אחרי מתן עדות מקבלים תשובה על מה שקרה או יקרה איתי ?

פורסם
לאחר שנתתי עודות במשטרה הבוחנת אמרה לי שלא נראה לה שיעשו עם זה כלום רק יפתח לי תיק תעבורתי

עכשיו יש לי שאלות

1.מה קורה אחרי שנותנים עדות ?

2.כמה זמן אחרי מתן עדות מקבלים תשובה על מה שקרה או יקרה איתי ?

מה זה לא יעשו אם זה כלום? אז אם זה כלום אז למה תיק תעבורתי? זה תאונה עם נפגעים ,לא מובן.

• תוכן חדש...