Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הזמדנות לרכוש פורד פיאסטה שנת 96 מיד ראשונה 60.000 קילומטר בלבד !

הרכב במצב מעולה.

מיכוון שמדובר ברכב ישן אשמח לשמוע דעות של כמה הייתם מוכנים לשלם עבור הרכב ?

תודה מראש !

גיא.

פורסם

אגב מד הק"מ הוא לא 5 ספרות? יש רכבים שזה מגיע ל9999 ואז מתאפס.

לגבי המחיר,תבדוק בכמה נמכרים כאלו רכבים ביד 2,והייתי נותן אלף-אלפיים מעל אם באמת מדובר במציאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב עם כזה מד נסועה רצוי שהיה לו קבלות של טיפולים כל שנה ובמידה ויש עליו רצועת תזמון תבדוק כמה פעמיח היא הוחלפה.

מדוע אני אומר זאת?היה לי שכן עם פיאט טמפרה שהיה עליה 120 אלף הוא החליף רצועה רק פעם אחת(יד ראשונה) כאשר הוא העביר אותה למישהו אחר במשפחה אחרי חודש הוא היה צריך לעשות חצי אוברול.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

אין ספק לגבי מצב הרכב \ הקילומטראז' ..

אני פשוט מנסה לברר מחיר מומלץ במידה והרכב תקין מכל הבחינות בצורה סבירה כמובן ..

פורסם

בלי לראות את הרכב,ובלי לדעת המוסך אומר קשה לנו לומר כי אנחנו לא ראינו את הרכב,קח אותו למוסך שיבדקו אותו,וכמו שאמרתי תבדוק מחיר ממוצע ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים לב,רכב שנסע כל כך קצת זה לא אומר שהבלאי שלו נמוך מרכב שנסע 150 אלף.

רכב שנוסע נסיעות קצרות כל כמה ימים הבלאי שלו גבוה.

בדוק את מצבו של הרכב, ואיך טיפלו בו.

Miata ND2

פורסם

ככה או ככה מדובר ברכב בלי מערכות בטיחות מודרניות.

לכן אני אומר שוב, לא שווה לשלם יותר מ-4K, גג 5K אם מדובר באיזו מציאה קיצונית שטופלה כמו שעון שוויצרי לפי שגרת טיפולים.

קח בחשבון שכיום ב-15K קונים רכבים בני 10 או פחות, איכותיים בהרבה מהפיאסטה הזו.

פורסם

בפיאסטה 1.3 60 כ"ס יש גל זיזים תחתון ושרשרת תיזמון. למייטב זכרוני 1.3 זה המנוע היחיד שהגיע באותה שנה.

קודם כל, כמה מבקשים?

שנית, אם אתה מחפש אוטו בכמה אלפי שקלים, הפיאסטה הזאת (הספציפית) היא רעיון לא רע.

אם האוטו תקין ומטופל, נראה טוב חיצונית ופנימית, נוסע טוב, מזגן עובד, צמיגים סבירים שלא ידרשו החלפה בשנתיים-שלוש הקרובות, באופן כללי לא נראה מוזנח ונמצא בשימוש יומיומי (גם אם זה למרחק קצר), יש טסט ארוך, ובעל הרכב לא מבקש מחיר גבוה מאוד ולא ריאלי - זו לדעתי קניה טובה.

כמה לשלם? נניח 4500 ש"ח הערכה שלי.

אבל אם נגיד בעל הרכב מתעקש על 5500, אבל האוטו בדיוק אחרי החלפת צמיגים (1000 ש"ח), החלפת מצבר (500), אחרי טיפול כולל החלפת בלמים (800) ועם טסט לשנה (1300) - לא תקנה?

במכוניות כאלו 1000 או אפילו 2000 ש"ח לפה או לשם לא כ"כ משנים, ומצב האוטו קובע את המחיר יותר מכל דבר אחר, מכיוון שכל טיפול או תיקון מהווים חלק לא קטן ממחיר האוטו.

לך תראה את האוטו, תפגש עם הבעלים, תעשה סיבוב, תראה אם יש טיפולים מתועדים ותרשום את ההתרשמות כאן. אחרי זה אפשר יהיה לענות משהו יותר ממוקד.

פורסם

יש לי את הרכב הזה בדיוק

1997 מנוע 1300 60כ"ס

קניתי ב2000 מאישה צעירה עם ילדים שנהגה עליו 8 שנים

היא גרה במושב והרכב עשה 160000

אחלה רכב עוד שבוע נגמר לי המלווה ויצא לי לנסוע איתו מירושלים למודיעין וכביש 1

האוטו נוסע סבבה שווה את המחיר

מנוע אמין מאוד זה היתרון הבולט שלו

לא מתחמם לי אבל בעליות תאלץ לנהוג על 65 קמש בעליות של ירושלים.

אוטו מרווח יחסית

גיר נוח אבל אין הגה כוח :)

Using Tapatalk

• תוכן חדש...