Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקנסות בנושא אי חגירת ילדים והסעתם במושבי בטיחות הוכפלו ואף שולשו, לגבי האכיפה אני מסכים היא אינה מספיק מיוקדת.

לא בעיה לעמוד עם ניידת/בלי ניידת בקרבת גני ילדים וכו' ולבצע אכיפה אפקטיבית, למרות שאני בטוח שגם שם הישראלי היפה יטען שהשוטר מחפש אותו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה העיקרית כמובן היא שבשביל להביא ילדים לעולם לא צריך לא הכשרה ולא רישיון...

דעתכם...

כתבת את דעתי. תיאוריה וטסט להורות :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו ושיי - כמה ילדים יש לכם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה שלא תכתוב את מה שאתה חושב מבלי לנהל חקירה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מפקירים זו מילה עדינה לפי דעתי , אני לא מצליח לדמיין מה עובר להם בראש כשעושים דבר כזה , אני מפחד מלראות סיטואציה כזאת .

מפקירים זו מילה שלא מתאימה. הפקרה היא נטישה.

כאן מדובר על או חוסר זהירות וחשיפה לסיכון מיותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

יש ביטוי שגור "להפקיר לחסדי הגורל...". אני מאמין שהמהות הובנה. אני לא בטוח שיש כאן עניין של חוסר התאמה. אבל אני לא בלשן גדול. כידוע.

עריכה: אני רואה שהכותרת נערכה. סבבה מבחינתי. אם מישהו הרוויח מילה ללקסיקון שלו, עוד יותר סבבה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הכותרת נערכה כדי שיהיה ברור על מה השרשור מדבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
6 ילדים בתא המטען זה בסדר, לא יקרה כלום, יש ביטוח ה'.

בימים האחרונים במחלף אם המושבות פתאום עצר לידי רכב בשוליים, הנהג (האבא, כנראה) יצא מהרכב, נכנס למושב האחורי, שלח יד למושב הנהג ושלף משם ילד, שזה כנראה אומר שהילד הגיע לשם תוך כדי נסיעה. מפחיד משהו.

עלק יש ביטוח וואי הרגת אותי:roflmao::roflmao:

לנושא: זה בכלל לא חדש, תמיד זה היה ככה להורים אין סבלנות לחגור את הילדים.

פורסם

זו ממש לא אוכלוסיה ספציפית (אם כי שם זה נפוץ), בדרך כלל אלו דווקא אמהות עייפות אחרי יום עבודה שלא חינכו את הילד לחגורה מגיל קטן ועכשיו מעדיפות לקחת את הסיכון שהוא ימות מאשר להתווכח איתו.

כשאני רואה כאלה אני בכביש אני מעיר להן.

אין שום בעיה לחנך ילד לחגור חגורה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הבן שלי (עוד רגע בן -8 ) תמיד,ממש תמיד, דורש ממני לחגור אותו הוא התחיל לבקש חגורה בערך מגיל שנתיים.

נסיך...:inlove:

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
ניקו ושיי - כמה ילדים יש לכם?

אנחנו לא נשואים. סתם.

לי יש אפס. אני בן 22. תן לי לחיות בשקט.

אני מקווה מאוד שאתה לא הולך להשתמש בקושי הכרוך בגידול ילדים בתור נימוק ל-למה זה בסדר לעשות ולו אחת מהתופעות שצוינו בשרשור הזה.

אשמח לשמוע למה שאלת את מה ששאלת; כי בינתיים, חוץ מהתנשאות, שום דבר אחר לא השתמע מהודעתך. אני באמת סקרן לדעת למה שאלת את מה ששאלת.

ה"טסט ותיאוריה" היה בדיחה אגב [הסמיילי היה אמור להבהיר את זה]. אם זה הנושא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

איני יודע היכן ההתנשאות. פשוט נושא גידול הילדים נראה שונה לגמרי כאשר הם מצטרפים לחייך.

אין בכך כדי לבטל את חשיבות החינוך לבטיחות - נהפוך הוא. העניין הוא שכמו בכל דבר - צריך לעשות הרבה פשרות. למזלנו ילדים די עמידים לשטויות שאנחנו, ההורים, עושים כל הזמן. אישית הבטיחות היא נושא שאיני מתפשר בו (וגם בני ה-+20 שלי זוכים להערות כשהם עושים שטויות על הכביש), אבל קשה מאד לשפוט הורים לפני שהתמודדת עם ילדים. ואני יודע שבעניין הזה אני בר מזל, הילדים שלי משתפים פעולה די יפה, אני רואה גם מרדנים אמיתיים.

למזלנו נושא אמצעי הריסון מעוגן בחוק ובתקנות ויש אפשרות לאכוף אותו. לצערנו, כמו בתחומים רבים אחרים בארצנו, האכיפה אינה מספקת. הדוגמא של השוטר שבזכותו נפתח השרשור היא ממש לדוגמא, אבל אין מספיק פעילות דומה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היכן שפטתי הורים? סה"כ התבדחתי על טסט ותיאוריה, כדי להבהיר שישנם אנשים שלא מבינים את האחריות הכרוכה בגידול ילדים. התוצאה היא האסונות שאנחנו שומעים עליהם לעתים תכופות. אתה בהחלט צודק שהורים לא יכולים להיות חסינים מטעויות, אבל לא בזה עסקינן. אין דבר כזה להכניס שמונה ילדים לרכב בטעות. בשרשור כפי שהבנתי אותו, דובר על הפקרה, שגם אם השימוש במילה לא נכון [כפי שתיקן פאלו], היא מסבירה היטב את המשמעות שאליה התכוון שי: הורים שמסכנים את ילדיהם במודע ובכוונת תחילה. מכך, שאין כאן עניין של נושא גידול ילדים, ואין משמעות אם יש לי או אין לי ילדים. לא בנושא הזה.

פורסם

הורים שמסכנים את ילדיהם הרכב הם הורים שיסכנו את הילדים - וגם את עצמם וסביבתם - בהרבה מצבים. חוסר מודעות לבטיחות הוא עניין כללי, לא פרטני לנושא חגירת החגורות. אלה אותם אנשים שיחזרו מטיול ויגלו שחסר להם ילד, או שימנגלו מתחת לעץ אורן ויציתו יער, או יסעו בירידות של טבריה על D ובלמים.

• תוכן חדש...