Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

במטרה לפנות שטח איכסון בדירה אישתי ואנוכי החלטנו לתרום את כל בגדי התינוקות המשומשים ששמרנו מילדיי.

אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי לאן לתרום את הבגדים כדי שיגיעו למי שבאמת זקוקים ולא לילדי עובדי העמותה...

הכל ארוז בשקיות ואקום ויישלח במשלוח ימי על חשבוני כמובן.

לחילופין, אם יש כאן מישהו שזקוק לבגדים הנ״ל מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית, המשלוח עלי.

כמובן שכל מה שהחלטנו לשמור במצב טוב++, ללא כתמים ולא דהויים, יש המון בגדים (רובם ממותגים) מגיל אפס ועד שנה (בנים).

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ניסית באגורה או בקבוצת פשפשוק למסירה בפייסבוק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יותר מדי שנים בחו״ל עושות את שלהן....אין לי מושג מזה פשפשוק ואגורה.

בגדול, מאחר ומדובר בהרבה בגדים ואין לי זמן מיותר להתעסק בזה, בטח לא להתחיל להוציא כמה משלוחים נפרדים, אני מעדיף לשלוח לכתובת אחת שמהם יעשו חלוקה ככל העולה ברוחם, העיקר שזה יגיע לאנשים שבאמת צריכים את העזרה הזאת.

פורסם

הבגדים בארץ או בהונג קונג?

קודם כל - אתה צריך להחליט סופית שאינך זקוק להם יותר. בגילך זה קצת מוקדם.

שנית - שים את בני המשפחה בעדיפות. האם אין איזה אחיינים\בני דודים שיהנו מהבגדים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי ספריאל,

אין תכנון לפחות לשנתיים- שלוש הקרובים, אם בכלל, מה יהיה אחרי 3 שנים אף אחד לא יודע לכן בשלב זה אשמח מאוד לתת אותם למישהו שצריך.

במעגל המשפחתי הקרוב אין צורך בבגדים, יש כמה כאלה שאני אעביר לחבר שיש לו תינוק בן 3 חודשים אבל בכל אופן מדובר בהרבה פריטים, הרבה מעבר למה שתינוק בן 0-12 חודשים צריך.

פורסם

בדוק מתי הבזאר של הJWC, הם ימכרו אותם בהונג קונג והכסף ילך ברובו לארץ ובחלקו להונג קונג. גם שם וגם שם למטרות טובות. הבגדים עצמם יגמרו בפיליפינים ואינדונזיה, אצל ילדים שצריכים אותם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...