Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעושה 500 ק"מ ביום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב לעבודה, כמו שכתבתי, פעמיים ביום נסיעה למרכז מהקריות.

רוב הנסיעה תהיה בינ-עירונית.

זה הולך להיות רכב הסעות לעד 4 אנשים ברכב.

חשוב הנוחות.

Lancia Delta 1.8 200HP

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק על זה שזה חייב להיות רכב דיזל.

בתקציב הזה די בעיה למצוא משהו סביר.

נסה לחפש סקודה סופרב דיזל או פאסאט דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

+1 לדיזל.

התקציב שלך בעייתי מעט, בנסועה כזו הבלאי שלך יהיה גבוה מאוד.

לדעתי חפש אוקטביה או ג'טה עם כמה שפחות ק"מ. זכור שכשתמכור את הרכב הוא יהיה שווה מעט מאוד.

קיימת גם סיטרואן c4 שתהיה חסכונית יותר מהאחרות אך יש מעט מאוד כאלה בשוק.

פורסם

תנסה להגדיל את התקציב ולחפש אולי פלאונס דיזל.

ולעניין הקילומטרים - זה 120 אלף ק"מ בשנה בממוצע, אני מכיר נהגי מונית ומורי נהיגה שנוסעים פחות מזה, כשתרצה למכור אותו הוא יהיה שווה כלום.

שווה להגדיל את התקציב ולקנות רכב כמה שיותר חדש, כדי להימנע מבעיות ובלאי, עם כל זה שזה דיזל והכל

פורסם (נערך)

ההשלכות לגבי טיפולים - לפי הוראות יצרן - יש לבצע טיפולים כל X ק"מ או Y זמן.

במקרה של נסיעה מאומצת, כנראה שהטיפולים יהיו רק לפי הק"מ שתיסע (וזה ניתן לחישוב כל כמה זמן תצטרך להכנס למוסך לטיפול).

כמובן - ייתכן גם בלאי מוגבר עקב ק"מ גבוה.

השאלה - לאיזה רכב כי כל רכב יש את המרווחים שלו בין הטיפולים (המומלצים ע"י היצרן) וכמובן את המחירים "שלו".

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

לפי 500 ק"מ ביום יוצא שתצטרך טיפול כל חודש (או קצת יותר מחודש אם בסופשבוע לא תיסע).

בעיקרון תצטרך לטפל לפי המרווחים הקבועים לפי היצרן, אני הייתי משקיע בחלפים מקוריים/איכותיים שכן נושא האמינות קריטי אצלך.

שים לב שנסועה שנתית יוצא לך כ-150-180 k קילומטר בשנה, כמה זמן תעשה את השימוש הזה ברכב?

יכול להיות שבכלל כדאי לך לבדוק השכרה לטווח ארוך, בה אין הגבלת ק"מ ותחזוקת הרכב לא נוגעת אליך.

פורסם

זה הולך להיות יקר. הרכב נוסע כמו מונית.

ממליץ לבדוק אפשרות להרחיב את התקציב, אחרת הוא ירחיב את עצמו - בתיקונים במוסך.

הייתי בהחלט שוקל את האפשרויות ומנסה פלואנס דיזל חדשה, אולי אפשר דרך סוכן משנה (יד 1 מליסינג) - וככה בוודאות הרכב יכול להחזיק 3 שנים בלי תיקונים יקרים במיוחד, ועוד יהיה לו ערך כלשהוא במכירה.

פורסם
זה הולך להיות יקר. הרכב נוסע כמו מונית.

ממליץ לבדוק אפשרות להרחיב את התקציב, אחרת הוא ירחיב את עצמו - בתיקונים במוסך.

הייתי בהחלט שוקל את האפשרויות ומנסה פלואנס דיזל חדשה, אולי אפשר דרך סוכן משנה (יד 1 מליסינג) - וככה בוודאות הרכב יכול להחזיק 3 שנים בלי תיקונים יקרים במיוחד, ועוד יהיה לו ערך כלשהוא במכירה.

הפלואנס דיזל היא בהחלט אופציה טובה .

פורסם
חשבתי גם על האופצייה של השכרה, ,איזור השנתיים.

במקרה שיהיה נס ותמצא רכב בתקציב שלך עם 150k ק"מ (ממש לא סביר) אחרי שנתיים תגיע לכ-450k ק"מ.

אין ספק שבדרך ההוצאות יהיו מטורפות- במיוחד כשהאופציות היחידות הן vag tdi+dsg.

בנוסף, הרכב יהיה שווה מעט מאוד בזמן המכירה.

להערכתי- פלואנס דיזל אוטומט בהשכרה לטווח ארוך תעלה לך 3500-4000 ש"ח לחודש.

בשנתיים זה יוצא כ-84k-96k.

פורסם

שימו לב שהוא ציין כי מלבד הנהג ייסעו עוד 4 אנשים ברכב (כדאי לציין אם רוב הזמן או רק מדי פעם).

אתה צריך סוס עבודה רציני! קשה לחשוב מה יתאים בתקציב שלך, אני מצליח לחשוב רק על פולקסווגן טרנספורטר ידני.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני מניח שמדובר בסוג של עבודה ולא סתם הסעה ממקום למקום, ככה שאתה אמור לתמחר את השירות שלך בהתאם להוצאות של רכב חדש.

פלואנס דיזל זה מצויין, תבדוק אפשרות לרכוש סניק דיזל - כמובן תנסה להוציא מהם טרייד אין במחיר מחירון בלי הגבלה לק"מ, ככה תוכל בעוד 3 שנים לבוא, לשקלל כמה שווה הרכב במחירון - ולרכוש עוד אחת במקום זאת שהשארת שם, עם 350-370 אלף ק"מ... :shock:

• תוכן חדש...