Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב ללא ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי ליראות היום אוטו. הבעלים של האוטו אמר לי שאין לו ביטוח בגלל שהעביר את הביטוח לרכב החדש

הבעלים הוא הבעלים של האוטו ב5 שנים האחרונות

עכשיו הוא לא מוכן לנסוע וגם לתת את האוטו . היה מוכן רק להניע

מה עושים במצב כזה? האם זה שיטה שהרוכש לא יכול לבדוק את האוטו? האם כדי להאמין למוכר שניראה אמין מאוד?

כל האוטו שווה 10000 שח

האוטו בגדול ניראה טוב .נישמע טוב .

מה כדי ואפשר ליבדוק בחניה ?

האוטו המדובר שברולט אלרו מנוע 2400

פורסם

אם אתה כל כך חושק ברכב,בקש מסוכן הביטוח להפיק לך פוליסת חובה ליום אחד/שבוע-יש אפשרות כזו ואולם לגבי עלות איני יודע.

לאחר מכן,קח את הרכב לבדיקה מדוקדקת ויסודית במוסך מתמחה.

רק לידיעה-הרכב הזה מאוד לא חסכוני,פעם היה רכב פוזה שעלה מעל 140,000 כחדש והיום אפילו פוזה לא נשארה ממנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בהמשך לשירשור אחר . אני מחפש רכב זמני .ולא מעונין להשקיע יותר מדי וגם לא מוכן לינסוע על פונטו או גטס

ירדתי מעניין האלפא 166 יותר מדי הפחידו אותי מהדגם והרכב הספציפי שלמכירה

פורסם

אני לא הייתי קונה רכב בלי לבדוק אותו בכלל, במיוחד ברכב ישן יחסית.

יש אפשרות להביא איתך מכונאי שאתה מכיר וסומך עליו. ברכב שעולה 10K בכל מקרה לא הייתי הולך לבדיקה במכון שתעלה 400-500 ש"ח.

הבעיה היא חיבור למחשב כדי לבדוק אם יש תקלות שמופיעות כרגע, יש מכונאים שיש להם סורק תקלות קטן ונייד.

פורסם

לא נראה לי שהמוכר מנסה לעבוד עליך. גם לי היה מקרה כזה כשקניתי את האוטו הנוכחי, העברתי אליו את הביטוח ואז התפנתי למכירה של האוטו הקודם (שנשאר בלי ביטוח באותו הזמן).

פורסם

לירוי, תפסיק לחפש קומבינות. זו בעיה של בעל הרכב והוא צריך לפתור אותה. אתה אמור לבצע ברכב כל בדיקה סבירה שעולה ברוחך, לרבות לנהוג ברכב, לקחת אותו בנסיעה ולא בגרירה למוסך ועוד.

שיתקשר אליך כשהדבר יתאפשר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצחיק אותי, שבתור רוכש פוטנציאלי של הרכב, אתה צריך לעשות ביטוח מכספך שלך על מנת שתוכל בכלל להזיז את הרכב...

שבעל הרכב הזה ימצא פראייר אחר שגם יעשה ביטוח על חשבונו וגם ייקח אותו לבדיקה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...