Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו P0340 -S40 2002 תקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני הרבה שנים היה לי וולוו s-80 טורבו. קללה של רכב אבל לא זה העניין. בשלב מסויים נתקלתי בבעיות חשמל/מחשבים/חיישנים ובמוסך המרכזי היו אובדי עצות. הבעיות היו פחות או יותר כמו שלך. מי שפתר לי את הבעיה בסוף הוא בחור צעיר, אשר אז היה לו מקום בסגולה פתח תקווה פחות או יותר מול רשת אייבורי למכירת מחשבים. אני לא יודע אם הוא עדיין שם, אך אם אתה מאיזור המרכז כדאי לך לקפוץ לאיזור. לצערי אין לי פרטים מעבר לכך. כנראה ששם הרחוב שמעיה ואבטליון.

עריכה אחרונה על ידי Momo1111
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני הרבה שנים היה לי וולוו s-80 טורבו. קללה של רכב אבל לא זה העניין. בשלב מסויים נתקלתי בבעיות חשמל/מחשבים/חיישנים ובמוסך המרכזי היו אובדי עצות. הבעיות היו פחות או יותר כמו שלך. מי שפתר לי את הבעיה בסוף הוא בחור צעיר, אשר אז היה לו מקום בסגולה פתח תקווה פחות או יותר מול רשת אייבורי למכירת מחשבים. אני לא יודע אם הוא עדיין שם, אך אם אתה מאיזור המרכז כדאי לך לקפוץ לאיזור. לצערי אין לי פרטים מעבר לכך. כנראה ששם הרחוב שמעיה ואבטליון.

אם אני לא טועה אתה מדבר על מוסך גי די ,בחור רוסי בשם דני?

• תוכן חדש...