Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו P0340 -S40 2002 תקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפני כמה ימים הרכב לא הניע + עוד תקלה P0335 סטרטרים ארוכים לא עזרו בא גרר והניע עם קבלים :מצבר מת.

נקנה מצבר חדש (התקלה נמחקה ולא חזרה) , היום בבוקר הניע נהדר אחרי 9 שעות שוב אותו סיפור בשילוב P0335 וP0340 בסופו של דבר הרכב הניע אחרי 4-5 מחיקות קודי תקלה.

פורסם

כפי שאמרו גם אני חושב שהבעיה בטיימינג,פספוס שן או רצועה רפוייה(רעש טירטור בסל"ד בניים וחוסר סחיבה).

חומר למחשבה

זה שהרכיב את הרצועה לא נכון לא יכול לעלות על הטעות שלו...

פורסם
כפי שאמרו גם אני חושב שהבעיה בטיימינג,פספוס שן או רצועה רפוייה(רעש טירטור בסל"ד בניים וחוסר סחיבה).

חומר למחשבה

זה שהרכיב את הרצועה לא נכון לא יכול לעלות על הטעות שלו...

איפה שהרכיבו את המנוע הזמינו מומחה לוולוו(נור) והוא אמר שטימינג במקום ואין חוסר סחיבה רק שיש כמה תושבות מנוע לא טובות +הציע לי לרכוש ממנו חיישן גל זיזים משומש ב600 שקל כי הוא טוען שהתקלה בו. (החיישן נבדק עם סקופ ונמצא תקין)

דיפייזר תקול גם יכול לגרום לכך.

אתה מתכוון לפולי VVT?

פורסם

מורידים רצועה ובודקים שאין לו חופש אל מול גל הזיזים.

ידוע לך אלו מכלולים עברו מהמנוע הישן לחדש או מה הרכיבו במנוע החדש(חוץ מרצועת טיימינג)?

פורסם (נערך)

טוב...יש לי כמה תהיות.

אם אתה מרגיש שהרכב עצלן איך הצליחו לשכנע אותך שהכל בסדר?

בצעת בדיקה עם חיישן תקין ולא נפתרה הבעיה,מה יש בחיישן של נור שכן יכול לפתור את התקלה?או שלא הבנת אותו נכון והוא התכוון לשסתום /מפעיל vvt ,שלדעתי גם לא יכול לגרום לתקלה הזו.

יש לך ניסיון קודם עם המוסך הזה

או שהם קבלנים של הפרוקייה?

עריכה אחרונה על ידי hook
פורסם (נערך)

יש ניסיון של יותר משנה עם המוסך הזה.

אם זה היה מפעיל הVVT אז כבר הייתי מחליף אותו לבד (נשאר מהמנוע הישן).

נור טוען שזה חיישן גל זיזים שעולה אצלו 600 והוא לא נותן אחריות שזה יעזור , כפי הנראה סתם רוצה לדחוף לי חיישן.

אני צריך המלצה למוסך מתמחה לוולוו באזור נתניה .

עריכה אחרונה על ידי over
פורסם

אם בבדיקה עולה כי החיישן, החיוט והמע' האלקטרונית תקינה, תתכן בעיה מכנית שבגללה המחשב מזהה נתונים לא מתאימים לכאורה מהחיישן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא יכול לעזור לך בנתניה אך יש את מוסך דוד וולוו בצומת קוקה קולה ,אין לי הכרות אישית אך שמעתי עליו רק דברים טובים ברמת המקצועיות והאמינות.

שתדע,לא כל מוסך שש לעבוד אחרי מישהו אחר במיוחד שמדובר בבצים מרובעות.אם מצאת אחד כזה ,חשוב מאוד שתהיה גלוי ותספק את כל האינפורמציה הנדרשת מבלי לחשוש ש"יעשה עליך קופה".רוב המכונאים נוטים לאבחן לפי תרחישים טבעיים ולא לפי תקלות שנובעות מטעויות אנוש(גם אני חוטא בזה).שקיפות תקל עליו ועליך.

בהצלחה!!!

• תוכן חדש...