Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים, לפני שבועיים פירסמתי פרוייקט דיטיילינג על סיאט איביזה, מקווה שנהנתם..

היום עשיתי פרוייקט על האוטו של אמא, סוזוקי ליאנה מודל 2002.

התחלנו בשטיפה עם השמפו של cg citrus, שמפו נהדר שקניתי אתמול בתערוכת אוטומוטור משלומי מvix, תודה רבה לך!

השלב הבא היה פלסטלינה, לאחר מכן יישמנו קומפאונד של מגס, השלב הבא היה פוליש של מגס ultimate polish, אחר כך blacklight של cg ולבסוף butter wet wax של cg שהוא מוצר מדהים ממליץ לכל אחד! כלי היישום שהשתמשתי בו היה התקן המברגה של מגס.

ועכשיו לתמונות!

לאחר שטיפה:

erysyte9.jpg

unezapu3.jpg

me8apu5e.jpg

u7yny5ad.jpg

tyze7a8a.jpg

8e9umaza.jpg

ame4uqud.jpg

ruqy9ege.jpg

eva8uby3.jpg

upyvesu3.jpg

לאחר עבודה:

a3ezyqus.jpg

y2u2y6ut.jpg

udyzupu7.jpg

pu6upysu.jpg

8ymy3e4e.jpg

מחר אעלה עוד תמונות, מקווה שנהנתם!

אשמח לתגובות בונות (:

(מציין כי הרכב מעולם לא עבר טיפול דומה ורוב השנים הוזנח מבחינת ניקיון ובנוסף עבר המון מנהרות שטיפה ומטאטאים לצערי...)

פורסם

צילום נכון יפתח את העבודה לביקורת טובה יותר,תגובות והצעות שיפור כמובן.

הצילומים שלך די תפלים בשביל הערכה רצינית של העבודה.

איך לצלם עבודות דיטיילינג

השרשור באנגלית אך אני מאמין שהתמונות מדברות.

ותמיד יש את מתרגם גוגל.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

על איזה מהירות השתמשת עם המקדחה?

כמה פעמים חזרת על אותו מקום?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יוסי, משך העבודה היה כ-4 וחצי שעות של עבודה רציפה ללא כל הפסקה (חוץ מההמתנה של יישום הבלאקלייט שאורכת כחצי שעה). העבודה עם ההתקן לא הכי נוחה אך זה מה שהתקציב שלי מאפשר לי כרגע.

פשוק, השתמשתי במהירות מקסימלית (2800 סל״ד) מכיוון שאין לי אפשרות לבחירת מהירות במקדחה שלי. עם הקומפאונד חזרתי 3-4 פעמים במקומות שניו צריכים יותר חזרות ופעמיים בשאר המקומות. עם הפוליש חזרתי 5-6 פעמים, שוב כתלות במקום שעליו התבצעה העבודה.

• תוכן חדש...