Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שידרוג הגינה נשאר נושא האפשרות לצפות בטלוויזיה בגינה, יש קיר בגודל של 2.5מר בערך והמרחק הוא בערך 5 מטר מקס'.

יש אפשרות להעביר כבל hdmi מהממיר הקרוב במרחק של 6 מטר (נרכש כבר כבל ומפצל)

עכשיו השאלה, ישנה טלוויזיה 42 פלזמה שפנויה ואפשר לשים אותה אבל האיכות בלשון המעטה נמוכה עד מאוד גם בhd.

עלתה האפשרות למקרן אבל בתקציב נמוך של 1000... עד להיום

בשיטוט בtinydeal גיליתי את הדיל הבא:

http://www.tinydeal.com/s60-5-lcd-led-hd-1080p-projector-with-4000-lumens-800-x600-p-122705.html

מחיר מצויין (עם משלוח אקספרס של עד 10 יום ב830)

האם המאפיינים שרשומים אכן יהיו נכונים? מומלץ לקנות במחיר כזה מחברה עלומת שם? לפי הנתונים התאמה קלאסית לדרישות.

אשמח לעזרה ולהצעות הערות אחרות.

תודה.

פורסם

זמן העריכה עבר אבל חשוב לי להוסיף שייעודו הוא לדבר אחד - צפייה במשחקי כדורגל בערב ולא באור יום, נתאים מסך לבן לפי הגודל הרצוי.

מבחינתנו זו החלטה משתלמת אך אף אחד מאיתנו לא מבין בנושא זה כך שאנו זקוקים לעזרה מקצועית.

שוב אודה לתשובות.

פורסם

התאמה קלאסית לדרישות?! זה מקרן ברזולוציה של 600 על 800.

כמו כן, הקונטרסט המופיע שם הוא פשוט שקרי.

מצד שני, המחיר הוא אכן נמוך ואולי ההימור יצליח והחבר׳ה יהיו מרוצים. לא יודע.

מה שבטוח, לצפות בכדורגל על מסך גדול ברזולוציה כזאת זה על גבול העונש.

לשיקולך.

אני מאוד חלוד בנושא הזה כרגע ואין לי מושג בנוגע למקרנים המומלצים נכון להיום,

אבל מה שאני כן יכול להציע לך הוא לקפוץ לאחת החנויות בארץ שמחזיקות מקרנים פעילים בתצוגה, ולהתרשם מהאיכות ומטווח המחירים.

לכל הפחות תיקח מקרן שהוא hd ready, זאת אומרת עם רזולוציה של 720 על 1280 (בערך).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי, רד מזה וקנה LCD גדול, אפילו משומש. מקרן איכותי (נגיד, משהו שמיועד לכיתה ועובד חצי יום ומעלה, בזרולוציה גבוהה) יעלה פי שניים ואף יותר מתקציבך ותכל'ס...סתם ניג'וס אם הוא לא קבוע בכלוב ומקרין על מקום שאינו משתנה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

קונטרסט שקרי, נתוני תאורה עוד יותר שקריים (אין LED שיתן לך 4000 לומן. לא קיים ולא קרוב להיות קיים.)

פנל 5" אומר שהטכנולוגיה המשמשת את המקרן הזה עתיקה יותר משמעון פרס, צפה לקונטרסט אמיתי של משהו כמו 1:250, ועוצמת תאורה של 30-45 לומן. במחיר הזה אי אפשר לצפות ליותר.

אל תשכח שיש מכס 34% על מקרנים, ככה ש 830 ש"ח זה לא יהיה גם ככה....

אם אין לך אורות רחוב על הפרצוף והמקום יחסית חשוך, הנה כמה guidelines לקניית מקרן מוצלח-

-רזולוציה של לפחות 960X540

-עוצמת תאורה של לפחות 50 לומן, רצוי 80+

-DLP. רק DLP.

-במקרני LED יד שניה זו לא מילה גסה. הם מחזיקים 20,000+ שעות, ככה שגם מקרן עם 2000 שעות צפיה עליו זה זניח מאוד.

מחיר למקרן שיעמוד בתנאים הנ"ל מתחיל מ 250~ דולר בארה"ב. לא רצוי לקחת פחות מזה. בהצלחה.

פורסם

הייתי בסרט הזה. בעיה נוספת זה קול ומיקומו. הרי למקרן יש רמקול קטן שלא שומעים אותו בחוץ. אתה צריך מגבר ולהוציא רמקולים מאחורי המסך או ליד הקיר וזה כבר מתחיל להיות סיפור. אני מביא מהסלון טלויזיה 47" שעושה אחלה עבודה בחוץ.

פורסם

ראשית תודה על התגובות,

אתייחס בכללי למה שנאמר.

ההחלטה על מקרן נבעה מכך שרכישת טלוויזיה בגודל של אפילו חצי ממה שמקרן יכול לספק תיהיה יקרה...

לגבי המיקום כמו שנאמר זה בגינה אבל לא ציינתי שזה מתחת לפרגולה ובערב המקום חשוך מספיק להקרנה.

הנושא של הסאונד כבר לא גורם פה כי ישנה כבר מערכת עם רמקולים שמחוברים כבר ועובדים.

אני יבדוק את תחום היד 2 ונדווח..

פורסם

אני מעדכן פה,

אם תוכלו להכריע, אני חיפשתי ודפדפתי והמקרן הבא תפס את עיני, קישור

התקציב גדל, הגודל המקסימלי הוא 90 אינץ' שזה קצת יותר מ2 מטר גודל מעולה ומדהים,

מרחקי הצפייה יהיו בין 5 ל6 מטרים.

יש המון תגובות חיוביות על המכשיר ברשת, רזולוציית HD מעולה לשידורים בארץ.

אני מעוניין לרכוש אותו, כנראה מחר תבוצע הרכישה רק רציתי לשאול לפני אם למישהו יש הצעה אחרת באותו תקציב (אי אפשר להגדיל יותר).

אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח.

פורסם

לא מספיק חזק ל 90 אינץ'. גם אם תקח עוצמת הארה של 300 לומן שבד"כ במקרנים הנתון אופטימי מאוד ובפועל נמוך בהרבה, תקבל עוצמת הארה של 12.5 לומן לפיט רבוע. זה ממש על הגבול התחתון שמתאים לחדר חשוך, ובחוץ לא חשוך לגמרי. מעבר לכך עוצמת ההארה האמתית כנראה נמוכה ב 30 אחוז לפחות, אז התמונה תהיה פשוט חשוכה מאוד.

פורסם

מספיק חזק ל 90". זה היה המקרן הקודם שלי למעשה. איתו ראיתי את הסרט In time, הקרנה של 110" על קיר לבן בחדר חשוך.

יש סקירה מעולה בעברית עליו-

http://www.iopanel.net/%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-vivitek-qumi-q2-%D7%95-aaxa-p4/

היתרונות שלו-

אחלה תמונה, צבעים טובים, יכולת לאזן צבעים בצורה מדויקת, שקט, הרבה חיבורים

חסרונות- החיסרון העיקרי לטעמי הוא התוכנה שפשוט שבורה, שלט עלוב ושליטה לא ממש מגיבה על המקרן עצמו. צריך ללחוץ לפעמים 3-4 פעמים עד שהפונקציה תיקלט.

פורסם

אל תחיל על מקרני led את הסטנדרט הרגיל, זה פשוט נראה שונה לחלוטין.

היה לי בזמנו את ה pk301 של אופטומה עם 50 לומן. לא אמור להספיק לשום דבר.

בפועל- 80" בכיף בחדר חשוך.

פורסם

טוב תודה רבה לכל העוזרים,

המקרן הוזמן במחיר של 406 דולר, עם תוכנית הGLOBAL של eBay.

הנתונים שלו והביקורות עליו טובות מאוד, יש ביקורות שאומרות שאפילו עם חדר לא חשוך עד הסוף (=גינה) יהיה מצויין.

נעדכן בהמשך עם צילומים מהשטח.

שוב תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...