Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מה בתכנון: שטיפה יסודית עם שמפו של קארפלאן (ג'אנטים עם CG AAC) / פלסטלינה סינית עם ONR כסיכוך/ פוליש גס של מגווירס ביישום ידני עם פד ייעודי / ווקס של טרטל.

יש עוד שלבים אבל אותם כבר הבצע בנפרד, צביעה נקודתית של שריטות, חידוש פלסטיקה פנימית וחיצונות עם מגווירס נטורל שיין וכמה דברים קטנים.

בעניין החלק המרכזי אני מתקשה בלחלק את העבודה, שטיפה ייסודית תכך לי כ3 שעות ככה שאם יעשה אותה בבוקר כשאסיים כבר תגיע שעת השמש ואם העשה אותה בערב כבר יהיה חשוך.

כך שאין ברירה ואת הפוליש השאיר ליום הבא. עכשיו בעניין הפוליש, לפי המלצות כאן הבנתי שלא אצליח ליישם על כל הרכב פוליש ביום אחד.

אז איך אתם ממליצים לי לעבוד? יום אחד לעשות פלסטלינה על כל הרכב ולמחרת לעבור על כמה חלקים עם ONR לשטיפה קלה ואז פוליש,

או לעשות לכל חלק בנפרד פלסטלינה וישר פוליש?

אשמח לשמוע את הסידור שלכם :)

פורסם

אם אתה נעול על פוליש ידני אז תעשה את זה כל חלק בנפרד (מכסה מנוע - פלסטלינה פוליש, כנף - פלסטלינה פוליש, גג - פלסטלינה פוליש וכו').

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

האופציות שלי הן או פוליש ידני או כלום, וחבל לי לוותר על השלב הזה.

כמה אתה מעריך שיכח לעשות כל חלק? כי לפי סירטונים שראיתי זה לא אמור לקחת יותר מ30-40 דקות.

פורסם

זה מאוד תלוי במצב שלך (התנסת בפוליש ידני בעבר ?), במצב של הצבע, בגודל החלק, בפוליש שאתה משתמש בו ובתוצאה הרצויה; אין לי איך לתת לך הערכה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חשוב מאוד לא לחפף בפוליש ידני, ואף מומלץ לעשות במידת הצורך פוליש דו שלבי. אתה יכול לעשות שטיפה יסודית לכל הרכב כולל פלסטלינה ולהמשיך לעבוד מחר. לא יודע איך לוקח לך לעשות שטיפה יסודית 3שטות,תוכל לפרט מה זה כולל?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני שוטף ידנית ככה שזה לוקח יותר זמן, זה כולל, שטיפה חיצונית עם סבון וניגוב, ג'אנטים, בפנים עם מטלית, תא מנוע ופינישים.

בעניין הפוליש המליצו לי על מגווירס אולטימייט קומפאונד, מתכנן לקנות אותו עם כמה מוצרים נוספים בקרוב.

פורסם

לא ניסיתי את הפולישים האלה ולכן לא יודע מה להגיד בנידון,משתמש בסוגים אחרים ומרוצה מאוד.

לגבי השטיפה,גם אני שוטף ידני וזה כולל:שטיפה,ניגוב,ג׳אנטים,חלונות הכל ב50 דקות.. עובד זריז אני. :-P

פעם בשבועיים גם את כל האינטריור כולל שאיבה וזה מגיע לשעת עבודה.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

החומר פוליש (UC)מתאים לעבודה ידנית- תקנה איתו פד מתאים.

פוליש שטחי (רק להעלים סוירלים) יכול לקחת לבד 3 שעות לכל הרכב. כדאי לעשות בחלקים כי לא יעזור שתתחיל לעבוד על חלק אחרי שהוא צבר אבק במשך שעה (זה מספיק כדי להרוס לך את היום)

ניקוי פנימי עם סתם מטלית לא הכי טוב כי בשלב מסויים האבק מתחיל להדבק יותר למשטח (אלא אם זה מיקרופייבר עם סיבים ארוכים ומחליפים צד כל פעם, ויש חומר הגנה על הפלאסטיק)

דארקמקס- יש לך גישה לצינור מים?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כן אני משתמש במיקרופייבר אבל לא איכותית, עכשיו הזמנתי את המטליות הכחולות של הקוריאני ומתכוון להזמין מגווירס נטורל שיין.

פורסם

I.G לשאלתך,לא משתמש בצינור מים,רק בדלי.

albetx תכין את כל החומרים הנדרשים לפני הטיפול,בנוסף תצטייד בכמה מטליות מיקרופייבר זה תמיד טוב.

פורסם

כל הכבוד לך. לי לוקח שעה וחצי רק עם דלאים. איך אתה עושה פרי-ווש\ מרטיב את הרכב?

אגב, לפותח השרשור- כתבת שאתה לא יכול לעבוד בערב בגלל חושך- אם יש לך פנס רחוב או משהו כזה שאתה יכול לשים מתחתיו את הרכב בשביל השלב של הפוליש אז חוסר תאורה זה פחות בעייתי כי הפוליש משאיר קצת אבק שיתן לך אינדיקציה של איפה שפשפת ואיפה לא

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא תמיד אני עושה פרא ווש, היות ואני שוטף את הרכב כל שבוע. במידה וכן יש לי בקבוק של ליטר עם פיה מקציפה, ובתוכו יש שמפו בדילול נמוך וזה מקציף מאוד וככה עובר על כל הרכב. אני פעם בחודש שוטף את הרכב עם סבון מקציף כדוגמת ההאנידיו, כל שבוע זה שטיפה עם ONR, אני לא עובר את ה15 ליטר מים בשטיפה,וכל פעם חוסך יותר ויותר מים

פורסם

אתם גורמים לי לצחוק על עצמי , אני יוצא מהבית עם 2 דליים 20 ליטר + 10 ליטר לשטיפת הכפפה מהלכלוך .

כבד לסחוב את זה מהקומה השניה .

אצלי החניה קרובה לסופר אז אנשים מחנים שם :

*אחד ניצל את הרטיבות של הבוקר , ועבר על כול הרכב .

*עוד אחד לקח מטלית יבשה שהייתה על הכביש והתחיל נמרצות לנגב את הרכב מאבק .

המטלית נפלה לו באמצע , הוא הרים והמשיך לשפשף .

זה מצחיק לראות דברים כאלה .

• תוכן חדש...